HEj ludia...potrebujem radu.....
Sa mi stalo ze mi prestali chodit ludia na zapas!!!
Proste stastny su so vsetkym - ale zaboha mi ide malo ludi....
Aj predchadzajuca sezona bola od polovice takato - preto som si musel brat pozicku....ale neviem preco to tak je.....
Sudruhch iXo wrote:HEj ludia...potrebujem radu.....
Aj predchadzajuca sezona bola od polovice takato - preto som si musel brat pozicku....ale neviem preco to tak je.....
Máš vysoký vstupný. 25 je strašnì moc, dej tak 15-18 podle poøadí soupeøe.
Sudruhch iXo wrote:HEj ludia...potrebujem radu.....
Máš vysoký vstupný. 25 je strašnì moc, dej tak 15-18 podle poøadí soupeøe.
Ještì bych krátce doplnil - jakou výšku vstupného si nastavit a jak ji optimalizovat lze zjistit v SPMT.
ehm, asi bych to mìl vìdìt, ale takhle staré hráèe nedržím )
Jak se chová golman v 31 / 32 letech? Jako jiný hráè, tedy klesá výkon a fyzièka jen +5% nebo to má celý posunutý o 3 roky a není rozdíl jestli mu je 28 nebo 31?
Díky všem
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Výkon maximální drží do 33 let, s fyzièkou nevim pøesnì. Podle mì mu ale pøibývá fyzièka o 15% do 32 let, ale ruku do ohnì bych za to nedal.
Mám momentálnì 30-ti letýho golmana a aèkoliv jsem to nezkoumal poøádnì, tak bych øek, že má stále +15% fyzièky, po ligovym utkání se málokdy dostane s fyzièkou pod 94% (po dnešní lize má 97% a to nenastupoval se 100% fyzièkou). To se u hráèù z pole nestává, ti ve 30 už 2 ligový utkání za sebou nezvládaj (pouze +10% fyzièky), golman v pohodì. Ještì v F divizi jsem ale mìl 33-ti letýho golmana a ten už 2 ligový utkání za sebou nezvládal.
Mám dotaz k barùm: Když mám v tuto chvíli 56 barù a za 4 dny budu mít 12000 míst takže bych mìl mít za 4 dny 60 barù budou fanoušci nespokojeni anebo si øeknou že ten rozdíl 4 barù není tak hrozný a budou nadále spokojeni??
Azor wrote:Mám dotaz k barùm: Když mám v tuto chvíli 56 barù a za 4 dny budu mít 12000 míst takže bych mìl mít za 4 dny 60 barù budou fanoušci nespokojeni anebo si øeknou že ten rozdíl 4 barù není tak hrozný a budou nadále spokojeni??
Baníkovští fanoušci si rádi vypijou, takže rozhodnì budou nespokojeni