Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hippopotamus »

Tak máme tu polku sezóny. Po dvoch nešťastných Remedyho remízach v poslednom týždni prezimujem na prvom mieste s jednobodovým náskokom práve pred Remedym.
Veľmi milo ma prekvapil umiestnením Bagger svojím priebežným tretím miestom. Mantel tiež okupuje pekné 6. miesto, ale vzhľadom k jeho len dvojbodovému náskoku pred zostupom to až také skvelé nie je. Ono celkovo 4 body rozdielu medzi 5. a 12. tímom tabuľky naznačujú infarktový boj o záchranu...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Včera proti Kulcovi sa môj stredný útočník rozhodol urobiť niečo veľmi nekalého a rozhodcovi to smrdelo až natoľko, že ho už v 39.minúte poslal osprchovať sa. Asi preto som ten zápas prehral...
Dnes síce žiadny môj hráč nič nekalé neurobil, avšak súper asi podplatil rozhodcu, keďže na súčet agresivity 200 dostal až jednu redku v 84. minúte, čo mu po o jedna horšom výkone stačilo na remízu.
Takže úvod druhej polky sezóny mi teda moc nevyšiel, random ma zarezal jak prasa na zabíjačke, ale to nič, spod nožov som ušiel, následne chytil toho malého zákerného hajzla pod krk a niečo mu jasne vysvetlil :twisted: A keďže sezóna je ešte dlhá, idem niečo spraviť s tou 4 bodovou stratou :wink:
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Asi tu začínam trpieť samomluvou, čo už...

Vo štvrtok ma prišiel navštíviť bulharský kamarát, ktorý sa však stále nedokázal od začiatku sezóny dostať s tímovou náladou na 100%, čo poznačilo jeho výkon. Na jeho 138čku som zahral 150 a 3 body ostali doma.
Dnes ma čakala "povinná výhra" u Fresha, kde šlo asi len o skóre. Po výkonoch 85 - 146 výhra o 8 gólov (2:10).

Prekvapivejšie pre mňa bolo dianie okolo môjho najväčšieho súpera v boji o titul - Remedyho. Vo štvrtok ho čakal domáci zápas so 14 tímom tabuľky (posledný z tímov, ktoré nie sú v rekonštrukcii), čo mala byť na prvý pohľad jasná záležitosť. Avšak Remedy súpera asi trochu podcenil, nezvolil najsprávnejšiu taktiku a po hodne prísnej redke v 53. minúte a výkonoch 134 - 134 si body so súperom podelil.
Naopak dnes nechcel ponechať nič na náhode, o čom svedčí výkon 151 na pôde Olympu. Avšak ani tento skvelý výkon mu vytúžené 3 body nepriniesol, hoci súper zahral len 143.

Po dvoch Remedyho remízach a mojich dvoch výhrach sme tak bodovo úplne narovnako, v skóre tiež, akurát som pred ním za vyšší počet výhier. Sezóna nám tak začína od začiatku a všetko to bude ešte asi hodne zaujímavé a napínavé :)

Celkom s napätím tiež sledujem počínanie Mantela, ktorému sa zatiaľ slušne darí. Síce dnes zrovna prehral (ale na pôde Baggera to nie je nič nečakané), avšak piate miesto si stále drží a bolo by pekné, keby tam niekde ostal aj po 30 zápasoch :wink:
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

Tak já něco taky napíšu, at si tu nepřipadáš tak sám. Souboj o titul je letos extrémně zajímavý a nestíhám ani sledovat ty obraty. V tomto pohledu je minulá sezona naprosto nepochopitelná, i když tam to bylo úmyslně od Remedyho vypuštěné po několika neúspěších v začátku sezony. Každopádně pro zbytek týmů z divize je to mnohem zajímavější. Jinak moje páté místo je neudržitelné, oproti loňské sezoně, kdy jsem měl začátek těžký a konec lehký, je tomu letos přesně naopak. A letos mě zatím moc neseká random, dokonce občas i pomůže, takže tolik k lichotivému umístění. Čeká mě zase boj o záchranu, ale to neva, důležité je, že nějakou zábavu mi SP pořád přináší a teď jsem pár zápasů nezapomněl nastavit sestavu na ligu :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:Jinak moje páté místo je neudržitelné, oproti loňské sezoně, kdy jsem měl začátek těžký a konec lehký, je tomu letos přesně naopak.
S motiváciou a ťažšími prekážkami rastie chuť a hlavne výkony, takže očakávam od teba posun min. na 4. miesto :wink:
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:Jinak moje páté místo je neudržitelné, oproti loňské sezoně, kdy jsem měl začátek těžký a konec lehký, je tomu letos přesně naopak.
S motiváciou a ťažšími prekážkami rastie chuť a hlavne výkony, takže očakávam od teba posun min. na 4. miesto :wink:
Budu rád, když bude realita jen 2x horší, to jest 8. místo.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote: Budu rád, když bude realita jen 2x horší, to jest 8. místo.
Kým si nenapísal, že budeš spokojný aj s výsledkom na druhú, tak je to ok :mrgreen:
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Dosť debilne si dnes Soccer zo mňa vystrelil. No nič, idem sa znovu pokúsiť dobehnúť Remedyho.
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:Dosť debilne si dnes Soccer zo mňa vystrelil. No nič, idem sa znovu pokúsiť dobehnúť Remedyho.
Tuto sezonu mi zatím random žádné křivdy nedělá, to by mě zajímalo, na koho se jeho pozornost přesunula :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Remedy ten titul nechce a random sa mu ho tak snaží vnútiť :roll:
Po včerajšej remíze s Mantelom napriek jasne lepšiemu výkonu už to vyzeralo hodne beznádejne, po dnešnej tretej nepochopiteľnej chybe Remedyho v tejto sezóne Mantel Remedyho porazil, a tak strácam na neho 2 body.
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

Dneska mi psal jeden manager z pralesní ligy, že jsme šašci a děláme si z lidí blázny. Neuměl jsem mu vysvětlit, že to není domluvené divadlo :-) Po pravdě jsem nevěřil ani v jediný bodík ze dvou zápasů, ten včerejší mě skoro nasral (plichtit po tak horším výkonu je prostě trapné ) a dneska ráno jsem zapomněl skoro mluvit, zvlášt když jsem viděl toho juniora od Remedyho. Ale zase nemůže nikdo říct, že to není letos zajímavé. Tak holt vzhůru do posledních kol, když už jsem letos skoro zachráněný, tak je potřeba si to pořádně užít.
tomkycz

Post by tomkycz »

právě teď je vidět jakou má váhu vyhraný titul s plným počtem bodů na kontě. To už těžko někdy někdo zopakuje... hipo makej, pořád věříme, že to dáš. Je vidět, že v Holandsku po titulu nijak extra neprahnou, tak to neflákej jak tipligu... 8) :wink:
oliwapol

Post by oliwapol »

Jako zírám jak to mantel ted řeže :mrgreen: pěkná práce.

A hippo má docela solidní rozlosování na závěr,tomu se dá věřit v postup o 1 příčku nahoru :)
ACS Pardubice
Milko

Post by Milko »

Mantelík je frajer, klobúk dolu :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
mantel

Post by mantel »

Lidi, co blbnete, já to hraju furt stejně blbě. To všechno má na svědomí všehoschopný random a chyby soupeřů. Já jsem rád, když nezapomenu nastavit. :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”