v pohárovém zápase doma → Brujeria - DRAGOES TUCHOVIA 2:2, natom by nebylo zase až tak nic divného, ale mrknul jsem na výkony = 128:105 takže jsem podal o 23!!! lepší výkony a pouze remizoval tak to chci zažít třeba i v ligovém zápasu a já chci být ten šťastný!
jonY.h wrote:Podobný zápas jako dnes jsem ještě nesehrál :
v pohárovém zápase doma → Brujeria - DRAGOES TUCHOVIA 2:2, natom by nebylo zase až tak nic divného, ale mrknul jsem na výkony = 128:105 takže jsem podal o 23!!! lepší výkony a pouze remizoval tak to chci zažít třeba i v ligovém zápasu a já chci být ten šťastný!
tak to je dobrej mazec....asi rekord......gratulujeme
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
jonY.h wrote:Podobný zápas jako dnes jsem ještě nesehrál :
tak to je dobrej mazec....asi rekord......gratulujeme
Link by nebyl? Chtel bych videt jak si muze mr.Random pohrat
FC Skinheads divize G.323 0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
No, v mojí divize jsou pěkné skupinky: O 1-3. místo, pak je osamocený 4.tým no a pak tu máme skupinku mezi 5.-13 týmem A ještě tu je skupinka o 14-15.místo Jedn chudák SP tým nemá ani bod
nikde jsem si nevšimnul, že by o tom někdo psal, ale je nová vychytávka... při pozvánce na přátelské utkání lze zvolit, jestli se v případě nerozhodného výsledku budou kopat penalty či nikoliv.....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )