Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:
oslicek wrote:taky gratuluju, a příští sezónu je řada na mantelovi - ty už ses s Remedym nahamounil dost :-)
Starého psa už novým kouskům nenaučíš, budu rád, když nebudu hrát o sestup do posledního kola. :lol:
Ešteže si kabát a nie pes :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Díky všetkým za gratulácie :P

Rovnako ďakujem tým, ktorí Tomkyčovi vysvetlili, že síce 4 tituly v áčku za sebou už asi sa dá nazvať úspechom, ale na rekord SP tam ešte čosi chýba :wink:

Uvidíme, čo prinesie nová sezóna. Určite však prinesie 4 skvelé tímy do áčka. Koľko z nich bude hrať o titul a koľko "iba" o platené pozície, to neviem, ale faktom je, že zatiaľčo môj a Remedyho tím starne a slabne, mladé tímy získavajú skúsenosti a posilňujú, takže sa je určite na čo tešiť :)
...new beginning...

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Hippopotamus wrote:Díky všetkým za gratulácie :P

Rovnako ďakujem tým, ktorí Tomkyčovi vysvetlili, že síce 4 tituly v áčku za sebou už asi sa dá nazvať úspechom, ale na rekord SP tam ešte čosi chýba :wink:

Uvidíme, čo prinesie nová sezóna. Určite však prinesie 4 skvelé tímy do áčka. Koľko z nich bude hrať o titul a koľko "iba" o platené pozície, to neviem, ale faktom je, že zatiaľčo môj a Remedyho tím starne a slabne, mladé tímy získavajú skúsenosti a posilňujú, takže sa je určite na čo tešiť :)
ještě jedna gratulace od mě :) sem si s tebou teda aspoň zahrál v rámci Champions League když už ne v áčku...tam nevím kolik budu potřebovat ještě pokusů :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

Hlásím návrat…

U týmu jsem setrval, v Géčku jsem zjistil, že je nad moje manažerské schopnosti sestoupit do nejnižší divize, tak jsem to otočil zase nahoru :)

Uvidíme, co z toho příští sezónu bude – tým je slabý, manažer je slabý… zbývá snad jen chodit pravidelně na kafe s rozhodčími :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tom17 wrote:tým je slabý, manažer je slabý…
Snáď to až také zlé nie je...

Vitaj v áčku :)
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

V utorok vonku Kulca, štvrtok doma Rybičky, v piatok vonku Remedy...kurnik, to je slušný program na zahriatie, ide sa na to :mrgreen:
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

:roll: Na rozehrani majitel 6 poharku s flaskou :roll: Prvni tyden by se dalo povazovat za uspech zisk 6 bodu.
Na ceste do propadliste dejin.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

acskncl wrote::roll: Na rozehrani majitel 6 poharku s flaskou :roll: Prvni tyden by se dalo povazovat za uspech zisk 6 bodu.
Podľa SPinfo by si mal zahrať o trošku lepší výkon. Rozhodca je tiež hodne zaujímavý.
...new beginning...

sexy kote

Post by sexy kote »

Kuk :mrgreen: Chvilku to "trvalo" ale jsem tady znovu :twisted: V prvním týdnu to na moc bodů tedy nevypadá :shock:
Raduuza

Post by Raduuza »

sexy kote wrote:Kuk :mrgreen: Chvilku to "trvalo" ale jsem tady znovu :twisted: V prvním týdnu to na moc bodů tedy nevypadá :shock:
První zápas a plnej počet... :wink:
Image
sexy kote

Post by sexy kote »

Raduuza wrote:
sexy kote wrote:Kuk :mrgreen: Chvilku to "trvalo" ale jsem tady znovu :twisted: V prvním týdnu to na moc bodů tedy nevypadá :shock:
První zápas a plnej počet... :wink:
Trošku štěstíčka :mrgreen: Dost možná je tím bodový příděl na tento týden vyčerpán.
sexy kote

Post by sexy kote »

10 týmů je schopno zahrát výkon 150 + :shock: Tak to bude docela legrace :mrgreen: To se liga malinko kvalitou přibližuje ročníku kdy to zde drtil Kopečkář :D
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Za celé 3 kolá v áčku až jedna remíza po nerovnakých výkonoch. Samozrejme, že ten šťastlivec, kto nevyhral po lepšom, som ja... K červenej karte sa ani nevyjadrujem.
...new beginning...

Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:Za celé 3 kolá v áčku až jedna remíza po nerovnakých výkonoch. Samozrejme, že ten šťastlivec, kto nevyhral po lepšom, som ja... K červenej karte sa ani nevyjadrujem.
Dnes ti to Pan Random tak trochu vrátil. A Remedy musí být s obranou v dnešním duelu s tebou naprosto spokojen, víc jak na 100% to už ani nejde
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote:
Hippopotamus wrote:Za celé 3 kolá v áčku až jedna remíza po nerovnakých výkonoch. Samozrejme, že ten šťastlivec, kto nevyhral po lepšom, som ja... K červenej karte sa ani nevyjadrujem.
Dnes ti to Pan Random tak trochu vrátil. A Remedy musí být s obranou v dnešním duelu s tebou naprosto spokojen, víc jak na 100% to už ani nejde
Dnes mi v závere zápasu vrátil akurát to, čo mi v jeho priebehu zobral...tie červené už začínajú byť trápne. Za včerajšok mi ešte stále čosi dĺži...
...new beginning...

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”