Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:Kopeček s námi hraje jinou hru (FS) a psal tam, že občas na SP forum koukne.Tak bacha na to, co tady píšete. :lol:
Jinak sezona v Áčku je zatím báječná, nemám k ní nejmenší připomínky. :mrgreen:
Trošku srandy na účet "mŕtveho" nikdy nezaškodí :lol:
Inak k dnešnému zápasu s tebou - zahral si o 9 menej, takže červené asi nič-moc neriešili, ale tá moja ma aj tak nasrala. Aby hráči s agresivitou do 17% neboli schopní zahrať bez redky súčet (nastavená+rozhodca) cca 160 už niekoľkokrát za sebou, to už je trošku na pováženie :roll:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
sexy kote

Post by sexy kote »

Cíl pro tuto sezónu se daří splnit již v 6 kole :P V pondělí rozdával pískálek karty jak nebylo vůbec potřeba :( a tak byl sešup na 8 flíček. Na úterní ligu klaplo úplně, vše co mělo(tedy krom spadlého skillu u dvou hráčů). V noci přišel nový trenér trénující jen za kůrku chleba :mrgreen: pískálek rozdával karty tak jak se má :D a berušky si drze vezou 3 body od Remedyho :twisted:
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:Kopeček s námi hraje jinou hru (FS) a psal tam, že občas na SP forum koukne.Tak bacha na to, co tady píšete. :lol:
Jinak sezona v Áčku je zatím báječná, nemám k ní nejmenší připomínky. :mrgreen:
Trošku srandy na účet "mŕtveho" nikdy nezaškodí :lol:
Inak k dnešnému zápasu s tebou - zahral si o 9 menej, takže červené asi nič-moc neriešili, ale tá moja ma aj tak nasrala. Aby hráči s agresivitou do 17% neboli schopní zahrať bez redky súčet (nastavená+rozhodca) cca 160 už niekoľkokrát za sebou, to už je trošku na pováženie :roll:
V zápase s tebou o nic nešlo, leda by tě sejmul rozhodčí a to by mi radost neudělalo. Ale ty červené mě fakt serou, ať dělám co dělám, tak to vždycky přijde v nejméně vhodný okamžik jako třeba v pondělí, kdy jsem hrál na jistotu a stejně přišla. Byla chyba stavět tenhle tým, když jsem nebyl schopný tu agresi stáhnout ještě výrazněji. Ale s tím už nic neudělám a nějak to s těmi agresivními hovady dohraju. :|
Mazzy

Post by Mazzy »

Pani to je našláplí. Každej zápas je jedinečnej a nikdo není favoritem.
Mateli teda ty máš na začátku pech. Vždy tě srazí nějaká ta redka. Držím palce, aby se to zlepšilo.
Hippo už atakuje čelo a poradil si i Chelsea. Jen Remedy se zatím trápí.
A Prim, který je pro mě velikým překvapením se stále drží nadosah. :mrgreen:
Těším se na zítřek, kdy budu hlavně sledovat zápas S.A.T vs Primisimo.
No Boost

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Bagger nekládol až taký odpor, aký som čakal, a po výkonoch 151-140 som sa dočkal výhry 3:2 a posunu na 1. miesto, nakoľko Djerba doma podľahol Beruškám. Mantelovi to dnes vyšlo a Resiho pohodlne porazil. Mazzyho zápas kola toľko vzruchu nepriniesol, to sa ale dalo čakať, Primisimo nemal na austrálskej pôde šancu bez šťastia uhrať ani bod, a aj sa tak stalo.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Tak pro mě zatím největším překvapením je umístění poloviny nováčků takhle vysoko. Naopak moje umístění mně nepřekvapuje, těch redek je prostě moc a s tím se vyhrávat nedá. Dneska pomohl mírný rozhodčí doma, nemusel jsem nic řešit s agresivitou a 3 body zůstaly doma. Tak snad bude doma co nejvíce mírných rozhodčích a ti přísní budou co nejvíce venku. Přiznám se, že je nemám dopředu nastudované, což samo o sobě taky o něčem svědčí.
sexy kote

Post by sexy kote »

Druhá polovina týdne dopadla výborně S.A.T to vzdal předem :roll: a Djerba se z vedení ligy dlouho také neradovala :mrgreen: Povedlo se tedy porazit hned dva majitele pohárků se stuhou :P Teď by to chtělo ještě v odvetách sbírku zkompletovat a vyprášit kožich i tomu poslednímu majiteli pohárků se stuhou :twisted:
V pondělí k bodům může pomoci jen zázrak a to buď přízeň randomu a nebo dobrá forma rozhodčího, tedy na straně berušek spravedlivě rozložené žluté a na straně domácích redka nejpozději v 76 minutě :P Dalších 6 zápasů by mělo jít teoreticky vyhrát, tedy pokud nebude proti random nebo loupežníci s píšťalkou :mrgreen:
Edit: V pondělí se zázrak nestal :cry: A teorie o možném vyhrání posledních 6 zápasů vzala za své hned při prvním pokusu, kdy byl proti loupežník s píšťalkou :evil:
Last edited by sexy kote on Tue Nov 25, 2014 8:15 pm, edited 1 time in total.
Mazzy

Post by Mazzy »

No jo Prim to holt nezvládl a už se pomaličku propadá a Hippo už tam kde jsme na něho zvyklí. :mrgreen:
Každopádně je to za ním našláplé a každá chybička se bude trestat.
V pondělí na sebe narazí právě Hippo a Prim, to bude pro Prima zase další nula do žebříčku.

Ale mě nejvíce zajímá zápas Chelsea a Berušek. Tam to bude napínavé.
No Boost

Image
acskncl

Post by acskncl »

Druhy tyden nakonec bodove uspesnejsi predpokladum. 10 bodiku je ale vzhledem k okolnostem malo :x U berusek rozhodci nakonec pomohl, Resi mel par obchodu tak to se stestim zvladlo i becko i pres jednu cervenou. Pohar ve stredu dopadl take uspesne. U Bagger byl priznivy rozhodci, tak se pakoval trener a byl zde pokus o historicky prvni venkovni 150 vykon. To se nakonec i pres chybu kdy brankar nastoupil rano do turnaje podarilo. Zel ani + 4 na vyhru nestacilo :( To nas stalo dalsi historicky okamzik , neb patecni liga dopadla jak mela a tym tak prisel o moznost na chvilku poskocit do cela A divize.
V tretim tydnu pokud nebude proti vyssi moc, melo by se plne bodovat v domacich zapasech. U Djerby bude zalezet jakou zvoli prioritu zapasu a zda se podari prezit rozhodciho. Tyden zakoncime vypraskem na Noldoru :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
sexy kote

Post by sexy kote »

Mazzy wrote:No jo Prim to holt nezvládl a už se pomaličku propadá a Hippo už tam kde jsme na něho zvyklí. :mrgreen:
V pondělí na sebe narazí právě Hippo a Prim, to bude pro Prima zase další nula do žebříčku.

Napínavé nebylo nic :? Karta přišla sice do požadovaného času, jen si ten hajzl s píšťalkou spletl dresy :roll:
Mazzy

Post by Mazzy »

sexy kote wrote:
Mazzy wrote:No jo Prim to holt nezvládl a už se pomaličku propadá a Hippo už tam kde jsme na něho zvyklí. :mrgreen:

Napínavé nebylo nic :? Karta přišla sice do požadovaného času, jen si ten hajzl s píšťalkou spletl dresy :roll:
To jo teda. Tipoval jsem rezu. No tak snad příště. Můžeš to napravit proti Resimu. Tipuji hladkou výhru 2:1 :wink:
Nicméně napínavý zápas tohoto kola bude Djerba vs Mašiňáci tam to dopadne tšsnou výhrou Acska = 0:1.
No Boost

Image
Azor

Post by Azor »

Mazzy wrote:
To jo teda. Tipoval jsem rezu. No tak snad příště. Můžeš to napravit proti Resimu. Tipuji hladkou výhru 2:1 :wink:
Nicméně napínavý zápas tohoto kola bude Djerba vs Mašiňáci tam to dopadne těsnou výhrou Acska = 0:1.
Výsledkový statistik by Ti řekl že kombinace toho co jsi napsal je Mission Impossible :mrgreen:
sexy kote

Post by sexy kote »

Mazzy wrote:
sexy kote wrote:

Nicméně napínavý zápas tohoto kola bude Djerba vs Mašiňáci tam to dopadne tšsnou výhrou Acska = 0:1.
Do hladké výhry to mělo dnes fakt hooodně daleko :mrgreen: Ve čtvrtek a snad i v pátek by to trošku napravit jít mohlo :twisted:
Mazzy

Post by Mazzy »

Tak Resi překvapil jak tebe, tak i mě. Krásný zápas a hlavně bojovný. Tři redky mluví za vše. Olyp ti teď zlepší náladu a skóre. :mrgreen:
Koukejte toho Hippa nějak zbrzdit. Zase vybruslil z nejhoršího a veze se na hrotu. Jedinej Mašinfíra se drží. :wink:
Následující zápas kola pro mou maličkost je Prim vs Mantel. Tip - (2:2)
No Boost

Image
sexy kote

Post by sexy kote »

Mazzy wrote:Tak Resi překvapil jak tebe, tak i mě. Krásný zápas a hlavně bojovný. Tři redky mluví za vše. Olyp ti teď zlepší náladu a skóre. :mrgreen:
Koukejte toho Hippa nějak zbrzdit. Zase vybruslil z nejhoršího a veze se na hrotu. Jedinej Mašinfíra se drží. :wink:
Následující zápas kola pro mou maličkost je Prim vs Mantel. Tip - (2:2)
Resi ničím nepřekvapil, sestava byla očekávaná, nebýt toho hajzla s píšťalkou tak by to na o ca 2 bodíky lepší výkon stačilo.
Budeš zklamanej Hippa nemá kdo zbrzdit, chlapci v beneluxu už zahájili přípravy na příští sezónu a tuto už odpískali :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”