Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hippopotamus »

acskncl wrote:Tyden zakoncime vypraskem na Noldoru :mrgreen:
sexy kote wrote:Budeš zklamanej Hippa nemá kdo zbrzdit, chlapci v beneluxu už zahájili přípravy na příští sezónu a tuto už odpískali :mrgreen:
...alias Kopečkár :roll:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Resi na mňa predĺžil pár zmlúv, vyšiel mu risk s agresivitou, a tak nakoniec po o bod slabšom výkone môžem byť rád za remízu (síce za ňu rád nie som :lol: ). Takže opúšťam priebežné prvé miesto...
Dojal ma však zápas Kulcu a Djerby - výkon o 19 lepší a remíza (a ešte bez zahodenej penalty) - to je absolútny vrchol hnusu :roll:
...new beginning...

tom17
Team President

Post by tom17 »

Hippopotamus wrote:Resi na mňa predĺžil pár zmlúv, vyšiel mu risk s agresivitou, a tak nakoniec po o bod slabšom výkone môžem byť rád za remízu (síce za ňu rád nie som :lol: ). Takže opúšťam priebežné prvé miesto...
Tak generelně to dost flákám, ale na některé zápasy se dokážu ještě namotivovat :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Mazzy

Post by Mazzy »

Hippopotamus wrote:Resi na mňa predĺžil pár zmlúv, vyšiel mu risk s agresivitou, a tak nakoniec po o bod slabšom výkone môžem byť rád za remízu (síce za ňu rád nie som :lol: ). Takže opúšťam priebežné prvé miesto...
Dojal ma však zápas Kulcu a Djerby - výkon o 19 lepší a remíza (a ešte bez zahodenej penalty) - to je absolútny vrchol hnusu :roll:
No Random dělá obrovské chyby. Já jsem před nedávnem hrál jeden podřadný turnaj a nasadil C. Složený ze všeho co mělo nohy na různé posty. Celkový výkon 60. Soupeř na tom nebyl o nic lépe, ale přeci jen měl výkon 64. Konečný výsledek 3:2 pro mě. Dostal jsem i dvě redky. Dodnes tomu nerozumím.

Jinak dnes mi tip na můj duel vyšel na jedničku. Jo kdyby se mi takhle dařilo i v tipovačce u Paula, to by byla paráda.
Resi překvapuje každým zápasem koukám. Remízu jsem opravdu nečekal.
A nyní je tu to na co jsme všichni čekali. Další střed a přímý souboj o čelo mezi Hippem a Acskem. Můj tip (2:1)
No Boost

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tom17 wrote: Tak generelně to dost flákám, ale na některé zápasy se dokážu ještě namotivovat :)
Som rád a nie som rád, že zrovna na mňa si tú motiváciu našiel :)
Mazzy wrote:No Random dělá obrovské chyby. Já jsem před nedávnem hrál jeden podřadný turnaj a nasadil C. Složený ze všeho co mělo nohy na různé posty. Celkový výkon 60. Soupeř na tom nebyl o nic lépe, ale přeci jen měl výkon 64. Konečný výsledek 3:2 pro mě. Dostal jsem i dvě redky. Dodnes tomu nerozumím.

Resi překvapuje každým zápasem koukám. Remízu jsem opravdu nečekal.
A nyní je tu to na co jsme všichni čekali. Další střed a přímý souboj o čelo mezi Hippem a Acskem. Můj tip (2:1)
V tom tvojom zápase stačilo, aby si random rozmyslel, že súperovi o 4 lepší výkon bude stačiť len na remízu 3:3 (nič zvláštne), no a zároveň jeden z tých troch gólov súpera bol v podobe penalty, ktorú nepremenil, takže prehral. Toto je najrealistickejší scénar, ktorý síce je pre tvojho súpera smolný, avšak stáva sa to. Či to tak bolo, sa môžeš sám pozrieť...

Resi v zásade zatiaľ nijak zvlášť výkonmi neprekvapuje (ani pozitívne, ani negatívne), akurát sa drží toho, čo sľúbil na začiatku sezóny :mrgreen:
tom17 wrote:… zbývá snad jen chodit pravidelně na kafe s rozhodčími :)
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

Ve ctvrtek se stal zazrak a Resi obral Hippa a tak na jeden den zazivame slastny pocit slavy z vedeni Acka :twisted: S lazeretem cestujeme na sever, kde nas po vyprasku zase ceka pad z hrusky na zem a navrat do reality :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
tomkycz

Post by tomkycz »

acskncl wrote:Ve ctvrtek se stal zazrak a Resi obral Hippa a tak na jeden den zazivame slastny pocit slavy z vedeni Acka :twisted: S lazeretem cestujeme na sever, kde nas po vyprasku zase ceka pad z hrusky na zem a navrat do reality :mrgreen:
ty vyprasku ještě můžeš nadávat pánu sp bohu že tě takhle zařízl a obral o dva body... :evil:
Azor

Post by Azor »

tomkycz wrote:
acskncl wrote:Ve ctvrtek se stal zazrak a Resi obral Hippa a tak na jeden den zazivame slastny pocit slavy z vedeni Acka :twisted: S lazeretem cestujeme na sever, kde nas po vyprasku zase ceka pad z hrusky na zem a navrat do reality :mrgreen:
ty vyprasku ještě můžeš nadávat pánu sp bohu že tě takhle zařízl a obral o dva body... :evil:
Tož to je taky taktika dělat ze sebe dopředu poraženého, aby ta případná výhra byla "překvapivá" :mrgreen:
Jinak, dle Hippa mu Pan Random na konci dal jen to, co mu v průběhu utkání vzal
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Že to s tým výpraskom môže dopadnúť všelijak, bolo v celku jasné (na to odkazoval ten môj stručný príspevok na úvod tejto stránky). Acs mal na štvrtkovú ligu vykartovaných 9 hráčov (ja dvoch, trom som predĺžil zmluvy). S tým jeho lazaretom to tiež také vážne nebolo, nakoľko mal jediného áčkového hráča zraneného (ja dvoch). Moja nálada v tíme bola len 97%, jeho 100%. Samozrejme ale, že záležalo hlavne na rozhodcovi. Pri hre bez redky som čakal, že zahrá 149, od seba som čakal výkon 149 tiež (pri 80% agresivite). Neskúmal som, ako často acs uhrá na takéhoto rozhodcu 11 žltých, viem len, že na úvod sezóny mu to s Remedym nevyšlo, ani vo včerajšom priateľáku, ale sem-tam sa mu to určite podarí. A vravel som si, že ak je táto hra normálna, tak jednoducho dostane zo 2-3 červené, ak nie je, dopadne to pre mňa zle.
Ako sa mi znovu raz potvrdilo, hra normálna nie je. Čoho výsledkom je, že moji hráči s agresivitou 3-12% dostali červenú a jeho hráči s agresivitou 43-54% (plus gólman 67%) ju nedostali (ako je vidieť, nielen, že agresivitu mal v priemere cca 5x vyššiu, ešte aj samotný rozptyl mal vyšší) a to ešte napriek tomu, že nastavil agresivitu 100% a ja 80%. Dôsledkom toho bol môj výkon len 148 (oproti očakávaným 149), jeho 150 (o bodík som ho podcenil), a teda o 2 viac na súperovej strane.
Nech si to každý vyloží s randomom ako chce, mne je to fuk, fakt je, že to skončilo remízou, z čoho ja radosť nemám ani najmenšiu. Ale to nič, pred nami je ešte 18 kôl, sezóna nie je ani v polovici a SP život ide ďalej, uvidíme, čo nám prinesie. Idem acska stíhať ďalej :wink:

A na záver tohto môjho dlhého príspevku o ničom: Spomínam si, keď som vo svojej prvej áčkovej sezóne hral na pôde jedného Rumuna. Agresivitu hráčov sme mali prakticky totožnú, na agresívneho rozhodcu som hral agresivitu relatívne na istotu, Rumun to napálil naplno. Ja som redku dostal, on nie. Rumun tak zahral o 2 viac ako ja a skončilo to remízou. Remedy (vtedy ako môj najväčší súper o titul, bol tuším bod predo mnou) mi ráno sám od seba napísal, že SP je niekedy neférový (a myslel tým, že ten deň som mal vyhrať). Ale nejdem brať Azorovi ilúzie, že túto hru pozná lepšie ako tí, ktorí majú viac áčkových titulov ako on odohraných sezón v béčku...
...new beginning...

Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:
A na záver tohto môjho dlhého príspevku o ničom: Spomínam si, keď som vo svojej prvej áčkovej sezóne hral na pôde jedného Rumuna. Agresivitu hráčov sme mali prakticky totožnú, na agresívneho rozhodcu som hral agresivitu relatívne na istotu, Rumun to napálil naplno. Ja som redku dostal, on nie. Rumun tak zahral o 2 viac ako ja a skončilo to remízou. Remedy (vtedy ako môj najväčší súper o titul, bol tuším bod predo mnou) mi ráno sám od seba napísal, že SP je niekedy neférový (a myslel tým, že ten deň som mal vyhrať). Ale nejdem brať Azorovi ilúzie, že túto hru pozná lepšie ako tí, ktorí majú viac áčkových titulov ako on odohraných sezón v béčku...
A z čeho jako soudíš, že tady vykládám, že SP znám lépe než ti, kteří už mají za sebou nespočet seźon v Áčku? A někteří umí obchodovat a mají manažerský um a dotáhnou to na několik titulů v Áčku a jiným se prostě nechce obchodovat, či tomu až tak moc nerozumí anebo prostě nemají ty správné manažerské schopnosti a hrají SP "jen tak pro radost". Ale i díky těm druhým ještě SP jakžtakž přežívá
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote: A z čeho jako soudíš, že tady vykládám, že SP znám lépe než ti, kteří už mají za sebou nespočet seźon v Áčku? A někteří umí obchodovat a mají manažerský um a dotáhnou to na několik titulů v Áčku a jiným se prostě nechce obchodovat, či tomu až tak moc nerozumí anebo prostě nemají ty správné manažerské schopnosti a hrají SP "jen tak pro radost". Ale i díky těm druhým ještě SP jakžtakž přežívá
Celý ten môj príspevok sa tu objavil len kvôli tvojej druhej vete v príspevku nad ním. Inak by som sa tu nijak nevyjadroval. Chcel som len, aby si pochopil, že záverečné výkony neznamenajú vždy všetko.

Mne je jasné, že vďaka každému, ktorý túto hru hrá (nech ju hrá akokoľvek), je táto hra trochu živšia.
...new beginning...

Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:
Azor wrote: A z čeho jako soudíš, že tady vykládám, že SP znám lépe než ti, kteří už mají za sebou nespočet seźon v Áčku? A někteří umí obchodovat a mají manažerský um a dotáhnou to na několik titulů v Áčku a jiným se prostě nechce obchodovat, či tomu až tak moc nerozumí anebo prostě nemají ty správné manažerské schopnosti a hrají SP "jen tak pro radost". Ale i díky těm druhým ještě SP jakžtakž přežívá
Celý ten môj príspevok sa tu objavil len kvôli tvojej druhej vete v príspevku nad ním. Inak by som sa tu nijak nevyjadroval. Chcel som len, aby si pochopil, že záverečné výkony neznamenajú vždy všetko.

Mne je jasné, že vďaka každému, ktorý túto hru hrá (nech ju hrá akokoľvek), je táto hra trochu živšia.
však ta druhá věta byla narážka na tvůj nedávný post, kdy jsi taky byl ve výkonech horší, ale dostal jsi taky ČK :wink: Já to nemyslel nijak zle
acskncl

Post by acskncl »

tomkycz wrote:
Podruhe v sezone 150 venku s lepsim vykonem a ani tentokrat to na vyhru nestacilo :roll: :roll: a takovy pekny 6 bodovy naskok z toho mohl byt :D
acskncl

Post by acskncl »

Treti tyden nad ocekavani 10 bodiku, ale vzhledem k okolnostem to je opet malo :x Podruhe venkovni vykon 150 a ani tentokrat lepsi vykon na vyhru nestacil :evil:
Pro patecni zapas nastala zmena sestav v ostatnich 3 zapasech neb zde byla moznost pro ctvrtecni ligu vykartovat 11 hracu, to moc uspesne nebylo a podarilo se to jen u 9, sazka na to ze Hippo bude hrat opatrne taky vysla, rozhodci tez nezklamal, jen to nakonec posral ten na SP nejvyssi :(
Ve zkracenem tydnu pokud nebude vyssi moc proti by melo jit jeste v pondeli udrzet prvni misto a ve ctvrtek porazit Chelsea. Kazdopadne v utery nas z prvni mista setreli Mantelova 152.
sexy kote

Post by sexy kote »

6 bodů ve třetím týdnu je zklamáním :( V posledním týdnu by to chtělo bodů 9, ale je otázka co na to loupežníci s píšťalkou :roll:
Edit: Loupežník s píšťalkou dnes v pohodě, ale jinej loupežník říkal, že + 3 je jen za bod :cry:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”