acskncl wrote:Tyden zakoncime vypraskem na Noldoru
...alias Kopečkársexy kote wrote:Budeš zklamanej Hippa nemá kdo zbrzdit, chlapci v beneluxu už zahájili přípravy na příští sezónu a tuto už odpískali

Moderator: Czech Moderators
acskncl wrote:Tyden zakoncime vypraskem na Noldoru
...alias Kopečkársexy kote wrote:Budeš zklamanej Hippa nemá kdo zbrzdit, chlapci v beneluxu už zahájili přípravy na příští sezónu a tuto už odpískali
Tak generelně to dost flákám, ale na některé zápasy se dokážu ještě namotivovatHippopotamus wrote:Resi na mňa predĺžil pár zmlúv, vyšiel mu risk s agresivitou, a tak nakoniec po o bod slabšom výkone môžem byť rád za remízu (síce za ňu rád nie som). Takže opúšťam priebežné prvé miesto...
No Random dělá obrovské chyby. Já jsem před nedávnem hrál jeden podřadný turnaj a nasadil C. Složený ze všeho co mělo nohy na různé posty. Celkový výkon 60. Soupeř na tom nebyl o nic lépe, ale přeci jen měl výkon 64. Konečný výsledek 3:2 pro mě. Dostal jsem i dvě redky. Dodnes tomu nerozumím.Hippopotamus wrote:Resi na mňa predĺžil pár zmlúv, vyšiel mu risk s agresivitou, a tak nakoniec po o bod slabšom výkone môžem byť rád za remízu (síce za ňu rád nie som). Takže opúšťam priebežné prvé miesto...
Dojal ma však zápas Kulcu a Djerby - výkon o 19 lepší a remíza (a ešte bez zahodenej penalty) - to je absolútny vrchol hnusu
Som rád a nie som rád, že zrovna na mňa si tú motiváciu našieltom17 wrote: Tak generelně to dost flákám, ale na některé zápasy se dokážu ještě namotivovat
V tom tvojom zápase stačilo, aby si random rozmyslel, že súperovi o 4 lepší výkon bude stačiť len na remízu 3:3 (nič zvláštne), no a zároveň jeden z tých troch gólov súpera bol v podobe penalty, ktorú nepremenil, takže prehral. Toto je najrealistickejší scénar, ktorý síce je pre tvojho súpera smolný, avšak stáva sa to. Či to tak bolo, sa môžeš sám pozrieť...Mazzy wrote:No Random dělá obrovské chyby. Já jsem před nedávnem hrál jeden podřadný turnaj a nasadil C. Složený ze všeho co mělo nohy na různé posty. Celkový výkon 60. Soupeř na tom nebyl o nic lépe, ale přeci jen měl výkon 64. Konečný výsledek 3:2 pro mě. Dostal jsem i dvě redky. Dodnes tomu nerozumím.
Resi překvapuje každým zápasem koukám. Remízu jsem opravdu nečekal.
A nyní je tu to na co jsme všichni čekali. Další střed a přímý souboj o čelo mezi Hippem a Acskem. Můj tip (2:1)
tom17 wrote:… zbývá snad jen chodit pravidelně na kafe s rozhodčími
ty vyprasku ještě můžeš nadávat pánu sp bohu že tě takhle zařízl a obral o dva body...acskncl wrote:Ve ctvrtek se stal zazrak a Resi obral Hippa a tak na jeden den zazivame slastny pocit slavy z vedeni AckaS lazeretem cestujeme na sever, kde nas po vyprasku zase ceka pad z hrusky na zem a navrat do reality
Tož to je taky taktika dělat ze sebe dopředu poraženého, aby ta případná výhra byla "překvapivá"tomkycz wrote:ty vyprasku ještě můžeš nadávat pánu sp bohu že tě takhle zařízl a obral o dva body...acskncl wrote:Ve ctvrtek se stal zazrak a Resi obral Hippa a tak na jeden den zazivame slastny pocit slavy z vedeni AckaS lazeretem cestujeme na sever, kde nas po vyprasku zase ceka pad z hrusky na zem a navrat do reality
A z čeho jako soudíš, že tady vykládám, že SP znám lépe než ti, kteří už mají za sebou nespočet seźon v Áčku? A někteří umí obchodovat a mají manažerský um a dotáhnou to na několik titulů v Áčku a jiným se prostě nechce obchodovat, či tomu až tak moc nerozumí anebo prostě nemají ty správné manažerské schopnosti a hrají SP "jen tak pro radost". Ale i díky těm druhým ještě SP jakžtakž přežíváHippopotamus wrote:
A na záver tohto môjho dlhého príspevku o ničom: Spomínam si, keď som vo svojej prvej áčkovej sezóne hral na pôde jedného Rumuna. Agresivitu hráčov sme mali prakticky totožnú, na agresívneho rozhodcu som hral agresivitu relatívne na istotu, Rumun to napálil naplno. Ja som redku dostal, on nie. Rumun tak zahral o 2 viac ako ja a skončilo to remízou. Remedy (vtedy ako môj najväčší súper o titul, bol tuším bod predo mnou) mi ráno sám od seba napísal, že SP je niekedy neférový (a myslel tým, že ten deň som mal vyhrať). Ale nejdem brať Azorovi ilúzie, že túto hru pozná lepšie ako tí, ktorí majú viac áčkových titulov ako on odohraných sezón v béčku...
Celý ten môj príspevok sa tu objavil len kvôli tvojej druhej vete v príspevku nad ním. Inak by som sa tu nijak nevyjadroval. Chcel som len, aby si pochopil, že záverečné výkony neznamenajú vždy všetko.Azor wrote: A z čeho jako soudíš, že tady vykládám, že SP znám lépe než ti, kteří už mají za sebou nespočet seźon v Áčku? A někteří umí obchodovat a mají manažerský um a dotáhnou to na několik titulů v Áčku a jiným se prostě nechce obchodovat, či tomu až tak moc nerozumí anebo prostě nemají ty správné manažerské schopnosti a hrají SP "jen tak pro radost". Ale i díky těm druhým ještě SP jakžtakž přežívá
však ta druhá věta byla narážka na tvůj nedávný post, kdy jsi taky byl ve výkonech horší, ale dostal jsi taky ČKHippopotamus wrote:Celý ten môj príspevok sa tu objavil len kvôli tvojej druhej vete v príspevku nad ním. Inak by som sa tu nijak nevyjadroval. Chcel som len, aby si pochopil, že záverečné výkony neznamenajú vždy všetko.Azor wrote: A z čeho jako soudíš, že tady vykládám, že SP znám lépe než ti, kteří už mají za sebou nespočet seźon v Áčku? A někteří umí obchodovat a mají manažerský um a dotáhnou to na několik titulů v Áčku a jiným se prostě nechce obchodovat, či tomu až tak moc nerozumí anebo prostě nemají ty správné manažerské schopnosti a hrají SP "jen tak pro radost". Ale i díky těm druhým ještě SP jakžtakž přežívá
Mne je jasné, že vďaka každému, ktorý túto hru hrá (nech ju hrá akokoľvek), je táto hra trochu živšia.
Podruhe v sezone 150 venku s lepsim vykonem a ani tentokrat to na vyhru nestacilotomkycz wrote:ty vyprasku ještě můžeš nadávat pánu sp bohu že tě takhle zařízl a obral o dva body...acskncl wrote:Ve ctvrtek se stal zazrak a Resi obral Hippa a tak na jeden den zazivame slastny pocit slavy z vedeni AckaS lazeretem cestujeme na sever, kde nas po vyprasku zase ceka pad z hrusky na zem a navrat do reality