Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Ne že bych byl nìjak novej, ale proèítal jsem si Happynùv FAQ a už delší dobou mì vrtá hlavou to s tím, když jsem v mínusu. Pokavad to je ménì než 2M tak mùžu v pohodì hrát, jen nejde prodlužovat smlouvy, nakupovat atd., ale hrát jde, pokavad jsem v mínusu vìtším než 2M, tak se musím bìhem týdne dostat do KLADNÝCH èísel?? Nebo by mi staèilo se dostat do mínusu menší než 2M?? Díky 
EDIT: Zkoušet se mi to právì moc nechce...

EDIT: Zkoušet se mi to právì moc nechce...
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
Jak je to s poèítáním èervených karet do statistik? Teï jsem si jen tak projíždìl statistyky mých hráèù a u 3 z nich jsem zaznamenal jistou anomálii v poètu èervených karet za tuto sezonu a v poètu èervených karet celkem. A to anomálii takovou, že údajnì dostali za tuto sezonu víc èervených karet, než za celou kariéru celkem.
vi: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
To mùže být zpùsobeno zápasama, kdy dostal 2 žlutý. Mám ten pocit, že do statistik se to zapisuje právì jako 2 žlutý a ne jako èervená.1.FC HERRY wrote:Jooo, tak k tomuto dotazu bych se pøipojil - když jsem hrával s jedním agresivním juniorem, ta ve statistikách mìl více žlutých než celkový poèet zápasù, ale žádnou èervenou - což není (z mého pohledu) logické ..
-
Jestli to není tøeba zpùsobeno tím, že do statistik aktuální sezóny se zapisují všechny èervené karty(i z pøátelských zápasù a turnajù), kdežto do kolonky celkem se zapisují jen karty z ligy a poháru.lotky wrote:Jak je to s poèítáním èervených karet do statistik? Teï jsem si jen tak projíždìl statistyky mých hráèù a u 3 z nich jsem zaznamenal jistou anomálii v poètu èervených karet za tuto sezonu a v poètu èervených karet celkem. A to anomálii takovou, že údajnì dostali za tuto sezonu víc èervených karet, než za celou kariéru celkem.
SK Kobeřice - E.36
-
tak takACS wrote:Mìlo by to být tak, jak píše lotky. Do ÈK "celkem" se zapoèítávají pouze redky udìlené rovnou a ÈK po dvou ŽK se zapoèítají jako dvì ŽK. Do statistiky "této sezóny" se vše zapoèítává tak, jak to bylo v zápasech udìleno.

Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
twe, to je ale debilní systém poèítání.ACS wrote:Mìlo by to být tak, jak píše lotky. Do ÈK "celkem" se zapoèítávají pouze redky udìlené rovnou a ÈK po dvou ŽK se zapoèítají jako dvì ŽK. Do statistiky "této sezóny" se vše zapoèítává tak, jak to bylo v zápasech udìleno.