Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Tým

Post by MošnaM »

kopeckar wrote:
TULEN wrote:Tak to de :D Prohra s SP týmem 4:1 :P
Asi mi nìco uniká, ale zeptat se musím. K èemu je to proboha dobrý? :lol: Klesne ti oblíbenost u divákù, nedoplníš kleslou náladu v týmu. To kvùli ušetøení penìz za prémie nebo jen pro to být nìèím zajímavý? :shock:
Nevím, co Tulen, to se musí vyjádøit sám, ale pokud mám zajištìno, že nespadnu a zároveò mi nehrozí prémie za umístìní, tak prohra mùže být ekonomicky zajímavá. Ušetøím fyzièku Áèka na soukromý turnaj a na hráèích B a C, kteøí u mne mají plat postavený na prémiích za výhru(protože vìtšinou nehrají ligu), jsem schopen ušetøit až 200K, a to se vyplatí :lol:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kopeckar

Post by kopeckar »

MošnaM wrote:
kopeckar wrote:
TULEN wrote:Tak to de :D Prohra s SP týmem 4:1 :P
Asi mi nìco uniká, ale zeptat se musím. K èemu je to proboha dobrý? :lol: Klesne ti oblíbenost u divákù, nedoplníš kleslou náladu v týmu. To kvùli ušetøení penìz za prémie nebo jen pro to být nìèím zajímavý? :shock:
Nevím, co Tulen, to se musí vyjádøit sám, ale pokud mám zajištìno, že nespadnu a zároveò mi nehrozí prémie za umístìní, tak prohra mùže být ekonomicky zajímavá. Ušetøím fyzièku Áèka na soukromý turnaj a na hráèích B a C, kteøí u mne mají plat postavený na prémiích za výhru(protože vìtšinou nehrají ligu), jsem schopen ušetøit až 200K, a to se vyplatí :lol:
No nìco by na tom možná být mohlo, ale pokud si pøedstavím, že bych mìl nìkomu kdo u mì leští lavièku platit 10-15.000 za vítìzství v pøáteláku, tak na mì jdou mdloby :lol: . Jinak samozøejmì chápu to s tím šetøením hráèù na dùležitìjší zápasy, ale kvùli tomu ještì nemusím dávat do útoku gólmany a naopak.
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

no nic jsem proste èurak na sp jsem si nechal už ujit tolik hraèù že jim zkoušela smlouva a když me kamoš div nekope do hlavy abych to prodlužoval døív tak ho posledchnu ale díky pøeklepu mu dam plat 100 000 :!: je to sice jen a jen moje blbost jakej jsem nepozornej a tak podobne ale proste me to sere že dycky musim udelat nejakej kus budto dam nekomu heslo nebo neprodloužim hraèoj smlouvu a když se zrovna nic nenaskýta tak mam extramega smolny obdoby viz jiné topici

ale proè to øíkam

jak jste to tady øíkali o tej možnosti zmenošování platu? poprvé se mì to tyka muže mi to ještì nekdo nejak øíct?
kofi

Post by kofi »

fifino, co si tak pamatuju, tak se jednalo jen o decentní postupný snižování...nic velkýho. Naštìstí já to øešit nemusel, tak nevím, ale tipoval bych, že jinak než o pár desítek/stovek týdnì to asi nepùjde...
FC Alkoholicks
MošnaM

Post by MošnaM »

kopeckar wrote:.............. ale pokud si pøedstavím, že bych mìl nìkomu kdo u mì leští lavièku platit 10-15.000 za vítìzství v pøáteláku......
Tady ses asi špatnì vyjádøil, protože se mi nezdá, že by ti taková zásadní informace unikla :shock:
Bonusy za vítìzství v pøáteláku se nevyplácejí. Pouze v lize a poháru. Tudíž u hráèe, který normálnì nehraje ligu a pohár, je levnìjší dát mu plat tøeba 500 (pøi zápase v lize a poháru berou plat všichni) a k tomu bonus tøeba tìch 10-15K(bonusy berou jen hráèi na høišti a na lavièce). Takže prùbìžnì tì stojí hráè minimum a když ho dáš na ligu, nebo pohár, je levnìjší prohrát.
Tak to bylo myšleno :wink:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
mantel

Post by mantel »

fifina.5 wrote:no nic jsem proste èurak na sp jsem si nechal už ujit tolik hraèù že jim zkoušela smlouva a když me kamoš div nekope do hlavy abych to prodlužoval døív tak ho posledchnu ale díky pøeklepu mu dam plat 100 000 :!: je to sice jen a jen moje blbost jakej jsem nepozornej a tak podobne ale proste me to sere že dycky musim udelat nejakej kus budto dam nekomu heslo nebo neprodloužim hraèoj smlouvu a když se zrovna nic nenaskýta tak mam extramega smolny obdoby viz jiné topici

ale proè to øíkam

jak jste to tady øíkali o tej možnosti zmenošování platu? poprvé se mì to tyka muže mi to ještì nekdo nejak øíct?
jestli se nepletu , tak tomuhle se v praxi věnoval Kopeckar
MošnaM

Post by MošnaM »

fifina.5 wrote:........jak jste to tady øíkali o tej možnosti zmenošování platu? poprvé se mì to tyka muže mi to ještì nekdo nejak øíct?
Mùžu, mám bohaté zkušenosti :cry:
Prvotní je podepsat s hráèem novou smlouvu, kde dostane 30K bonusu za vítìzství a plat, co nejménì vezme. A pak si vyzkoušet hladinu, o kolik je hráè ochoten každý den jít dolù s platem. No a každý den podepisovat novou smlouvu, vždy s nižším platem.
Pozor :!: , když ho necháš dva dny, není ochoten jít dolù o dvojnásobek. Pùjde o trošku víc, ale né o moc. Takže je potøeba opravdu podepisovat každý den.
Mùžeš ho také netrénovat - s klesajícím hodnocením (hodnota skilù obèas poklesne) pùjde dolù s platem rychleji. Ale zase pozor :!: , pokud mu klesá hodnocení díky klesající morálce, nebude chtít ménì, ale spíš více.
Každopádnì je to nadlouho - opravdu to trvá, než ho dostaneš na rozumnou úroveò.,
Konkrétní pøíklad ode mne - cca v polovinì ledna jsem koupil hráèe a místo 7 tisíc jsem mu dal 70 tisíc platu. Na zaèátku byl ochoten jít s platem dolù každý den cca o 1500, ale postupnì se to snižovalo až k 200. Dnes, tj.po cca 4,5 mìsících má plat 15 000 a bonus za vítìzství tìsnì pod 10 000. A jìštì každý den ukrajuji z bonusu cca 300. A opravdu jsem poctivý a moc dnù jsem nevynechal :wink:
s.31. - ? v B3
kopeckar

Post by kopeckar »

MošnaM wrote:
kopeckar wrote:.............. ale pokud si pøedstavím, že bych mìl nìkomu kdo u mì leští lavièku platit 10-15.000 za vítìzství v pøáteláku......
Tady ses asi špatnì vyjádøil, protože se mi nezdá, že by ti taková zásadní informace unikla :shock:
Bonusy za vítìzství v pøáteláku se nevyplácejí. Pouze v lize a poháru. Tudíž u hráèe, který normálnì nehraje ligu a pohár, je levnìjší dát mu plat tøeba 500 (pøi zápase v lize a poháru berou plat všichni) a k tomu bonus tøeba tìch 10-15K(bonusy berou jen hráèi na høišti a na lavièce). Takže prùbìžnì tì stojí hráè minimum a když ho dáš na ligu, nebo pohár, je levnìjší prohrát.
Tak to bylo myšleno :wink:
Tak to jo to beru. :lol:
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

MošnaM wrote:
fifina.5 wrote:........jak jste to tady øíkali o tej možnosti zmenošování platu? poprvé se mì to tyka muže mi to ještì nekdo nejak øíct?
Prvotní je podepsat s hráèem novou smlouvu, kde dostane 30K bonusu za vítìzství a plat, co nejménì vezme. A pak si vyzkoušet hladinu, o kolik je hráè ochoten každý den jít dolù s platem. No a každý den podepisovat novou smlouvu, vždy s nižším platem.
Pozor :!: , když ho necháš dva dny, není ochoten jít dolù o dvojnásobek. Pùjde o trošku víc, ale né o moc. Takže je potøeba opravdu podepisovat každý den.
Mùžeš ho také netrénovat - s klesajícím hodnocením (hodnota skilù obèas poklesne) pùjde dolù s platem rychleji. Ale zase pozor :!: , pokud mu klesá hodnocení díky klesající morálce, nebude chtít ménì, ale spíš více.
Každopádnì je to nadlouho - opravdu to trvá, než ho dostaneš na rozumnou úroveò.,
Konkrétní pøíklad ode mne - cca v polovinì ledna jsem koupil hráèe a místo 7 tisíc jsem mu dal 70 tisíc platu. Na zaèátku byl ochoten jít s platem dolù každý den cca o 1500, ale postupnì se to snižovalo až k 200. Dnes, tj.po cca 4,5 mìsících má plat 15 000 a bonus za vítìzství tìsnì pod 10 000. A jìštì každý den ukrajuji z bonusu cca 300. A opravdu jsem poctivý a moc dnù jsem nevynechal :wink:
kdyby to takhle fungovalo tak budu spokojenej pøíjdu jen o nejaky 3 mega což me nebude snad trhat tak uvidíme dekuju za rady pokud má ještì nekdo neco ,sem s tim rad si poètu
kopeckar

Post by kopeckar »

MošnaM wrote:
Naprostý souhlas. Dìlám to stejnì a u všech nových dokud to jde. Teï zrovna u tøí hráèù. Jednomu snižuju dennì o 1 euro (momentálnì 232), druhýmu o dvì (276) a tøetímu o 20 eur (3540). Èím vyšší plat, tím hráè na stejné úrovni kývne na vyšší snížení platu. A tohle jsou platy, u prémií to jde snížit o vyšší èástky.
TULEN
Team Manager

SP Tým

Post by TULEN »

Tak abych to upøesnil,rozhodnì nechci být zajímavý jak nìkdo øekl,ale byla to jediná možnost jak v lize sestoupit!Ano zní to divnì ale je to tak,chci sestoupit a jinak to momentálnì nešlo,protože sem vyhrál v zápasech v kterých sem s tím vùbec nepoèítal,tak sem to musel udìlat takhle!A proè sestup???Upøímnì-nemám vùbec mužstvo na F tak budu radši hrát G na pøedních pozicích (snad) a dostat tak i nìjakou tu premii.Doufám že sem vás svým postupem moc nepobouøil! :D
tomkycz

Post by tomkycz »

fifina.5 wrote:no nic jsem proste èurak na sp jsem si nechal už ujit tolik hraèù že jim zkoušela smlouva a když me kamoš div nekope do hlavy abych to prodlužoval døív tak ho posledchnu ale díky pøeklepu mu dam plat 100 000 :!: je to sice jen a jen moje blbost jakej jsem nepozornej a tak podobne ale proste me to sere že dycky musim udelat nejakej kus budto dam nekomu heslo nebo neprodloužim hraèoj smlouvu a když se zrovna nic nenaskýta tak mam extramega smolny obdoby viz jiné topici

ale proè to øíkam

nìjaké divné já když se poprvé a naposledy vážnìji uklepl a nabídl hráèi plat 80.000 E tak mì upozornila hláška že nejvyšší možný plat je 70.000 E :) to se mi ulevilo
kopeckar

Post by kopeckar »

TULEN wrote:Tak abych to upøesnil,rozhodnì nechci být zajímavý jak nìkdo øekl,ale byla to jediná možnost jak v lize sestoupit!Ano zní to divnì ale je to tak,chci sestoupit a jinak to momentálnì nešlo,protože sem vyhrál v zápasech v kterých sem s tím vùbec nepoèítal,tak sem to musel udìlat takhle!A proè sestup???Upøímnì-nemám vùbec mužstvo na F tak budu radši hrát G na pøedních pozicích (snad) a dostat tak i nìjakou tu premii.Doufám že sem vás svým postupem moc nepobouøil! :D
Jasnì v pohodì, tohle mì nenapadlo. Tak a ti to vyjde jak chceš.
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

MošnaM wrote: Na zaèátku byl ochoten jít s platem dolù každý den cca o 1500, ale postupnì se to snižovalo až k 200.
první den kejvnul na plat nižší o 400 eur tak jsem zvedavej jak to pujde dal èekal jsem tak litr no co uvidíme zítra :P

heled a ten podpisovej bonus si zaèal snižovat až po tom co si snižil na patnáct litru plat nebo jak? me dneska šel o5 o 400 s platem dolù ale bonus ani o euro..
Azor

Post by Azor »

jak to že vìtšina A-týmu má fyzièku 100% i když hráli dnes ligu?? :shock:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”