fifina.5 wrote:........jak jste to tady øíkali o tej možnosti zmenošování platu? poprvé se mì to tyka muže mi to ještì nekdo nejak øíct?
Mùžu, mám bohaté zkušenosti
Prvotní je podepsat s hráèem novou smlouvu, kde dostane 30K bonusu za vítìzství a plat, co nejménì vezme. A pak si vyzkoušet hladinu, o kolik je hráè ochoten každý den jít dolù s platem. No a každý den podepisovat novou smlouvu, vždy s nižším platem.
Pozor

, když ho necháš dva dny, není ochoten jít dolù o dvojnásobek. Pùjde o trošku víc, ale né o moc. Takže je potøeba opravdu podepisovat každý den.
Mùžeš ho také netrénovat - s klesajícím hodnocením (hodnota skilù obèas poklesne) pùjde dolù s platem rychleji. Ale zase pozor

, pokud mu klesá hodnocení díky klesající morálce, nebude chtít ménì, ale spíš více.
Každopádnì je to nadlouho - opravdu to trvá, než ho dostaneš na rozumnou úroveò.,
Konkrétní pøíklad ode mne - cca v polovinì ledna jsem koupil hráèe a místo 7 tisíc jsem mu dal 70 tisíc platu. Na zaèátku byl ochoten jít s platem dolù každý den cca o 1500, ale postupnì se to snižovalo až k 200. Dnes, tj.po cca 4,5 mìsících má plat 15 000 a bonus za vítìzství tìsnì pod 10 000. A jìštì každý den ukrajuji z bonusu cca 300. A opravdu jsem poctivý a moc dnù jsem nevynechal

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3