Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Matej481
Assistant Manager

Post by Matej481 »

Je nejaky program ktory by vypocital prijmy a vydavky v jednej sezone? Lebo rucne to pocitat je zabijak.
Šk Horelica
21. H 2005 - 11.
22. H 2005 - 4.
23. H 2005 - 1.
24. G 669 - ?.
Hák
Member of the Soccer Project Association

Post by Hák »

Matej481 wrote:Je nejaky program ktory by vypocital prijmy a vydavky v jednej sezone? Lebo rucne to pocitat je zabijak.
Já o nièem takovém nevím, leda to házet do excelu, ale to ti stejnì moc nepomùže, protože stejnì tam ty hodnoty musíš naukat :)
SK Kobeřice - E.36
happyna17

Post by happyna17 »

Matej481 wrote:Je nejaky program ktory by vypocital prijmy a vydavky v jednej sezone? Lebo rucne to pocitat je zabijak.
No nezbývá než ruènì a nebo poèkat až na zaèátek 25.sezony(kdy se vždycky v ekonomice objeví rozbor tvého hospodaøení) :idea:
ACS
Team President

Post by ACS »

fifina.5 wrote:heled a ten podpisovej bonus si zaèal snižovat až po tom co si snižil na patnáct litru plat nebo jak? me dneska šel o5 o 400 s platem dolù ale bonus ani o euro..
U tohodle snižování platù nemùžeš dávat podpisovej bonus :wink: To by ses nedoplatil...
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

ACS wrote:
fifina.5 wrote:heled a ten podpisovej bonus si zaèal snižovat až po tom co si snižil na patnáct litru plat nebo jak? me dneska šel o5 o 400 s platem dolù ale bonus ani o euro..
U tohodle snižování platù nemùžeš dávat podpisovej bonus :wink: To by ses nedoplatil...
mel jsem na mysli bonus za vítìztví nevim jak se mohlo stat že jsem napsal nìco jiného
kopeckar

Post by kopeckar »

fifina.5 wrote:
ACS wrote:
mel jsem na mysli bonus za vítìztví nevim jak se mohlo stat že jsem napsal nìco jiného
No moje skuteènost je taková, že prémie za vítìzství jdou snižovat o vìtší èástku než základ, takže pokud vìtšinu zápaù vyhráváš, vyplatí se ti napøed oddìlat prémie za vítìzství a pak pokraèovat s platem. :lol:
MošnaM

Post by MošnaM »

kopeckar wrote:No moje skuteènost je taková, že prémie za vítìzství jdou snižovat o vìtší èástku než základ, takže pokud vìtšinu zápaù vyhráváš, vyplatí se ti napøed oddìlat prémie za vítìzství a pak pokraèovat s platem. :lol:
Promiò, zas ti budu trochu odporovat :D
Máš naprostou pravdu, že prémie za výhru jdou snižovat dvojnásobnì, než plat, ale zase plat dáváš pokaždé, bez ohledu na to, jestli hráè hraje, nebo nehraje, vyhraje, èi prohraje. Takže pokud jsem se uklepl natolik (a já to udìlal :oops: ), že to ohrožuje moji ekonomiku, je lepší hráèe nenasazovat na vítìzné zápasy v lize a v poháru (ušetøím prémii) a co nejrychleji stáhnout tu pevnou složku, a to je plat.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kopeckar

Post by kopeckar »

Èásteènì máš pravdu. Záleží totiž na tom, jestli jsi toho hráèe kupoval jako posilu pro A tým, nebo jako nadìji do budoucna. :lol:
MošnaM

Post by MošnaM »

Lidi, teï bych potøeboval informaci. Nevíte náhodou, jakými pravidly se øídí délka pobytu hráèe "zdarma" na TL ?
Já jsem si myslel, že jsou to dva dny, ale teï mi tam jeden sedí už ètvrtý den a stále se nerozhodlo :?: :?: :?:
Pøedem dík
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
happyna17

Post by happyna17 »

MošnaM wrote:Lidi, teï bych potøeboval informaci. Nevíte náhodou, jakými pravidly se øídí délka pobytu hráèe "zdarma" na TL ?
Já jsem si myslel, že jsou to dva dny, ale teï mi tam jeden sedí už ètvrtý den a stále se nerozhodlo :?: :?: :?:
Pøedem dík
Ve 4:00 by se mìl hráè rozhodnout kam pude a tam zamíøit :idea: Ale tøeba nemá žádnou nabídku :?: A nebo nìco zmìnili
MošnaM

Post by MošnaM »

happyna17 wrote:
MošnaM wrote:Lidi, teï bych potøeboval informaci. Nevíte náhodou, jakými pravidly se øídí délka pobytu hráèe "zdarma" na TL ?
Pøedem dík
Ve 4:00 by se mìl hráè rozhodnout kam pude a tam zamíøit :idea: Ale tøeba nemá žádnou nabídku :?: A nebo nìco zmìnili
Trošku upøesním, aby bylo správnì pochopeno - od úterka mám na nìj podanou nabídku a další 4 kluby se mnou.
s.31. - ? v B3
barbuja
Assistant Manager

Pozvánka na friendly cup

Post by barbuja »

Mám následující dotaz:

Rozeslal jsem pozvánky na pøátelský pohár. Jedna manažerka by se chtìla zúèastnit, ale omylem si pozvánku smazala. Chtìl jsem ji pozvat znovu, ale už mi ji to nenabídne v contact listu. Dá se to nìjak pøeèùrat nebo má prostì smùlu?
Pøihlašte se do turnaje Žufan Cup Ratíškovice X. (C-F) :)
happyna17

Re: Pozvánka na friendly cup

Post by happyna17 »

barbuja wrote:Mám následující dotaz:

Rozeslal jsem pozvánky na pøátelský pohár. Jedna manažerka by se chtìla zúèastnit, ale omylem si pozvánku smazala. Chtìl jsem ji pozvat znovu, ale už mi ji to nenabídne v contact listu. Dá se to nìjak pøeèùrat nebo má prostì smùlu?
Smazala nebo odmítla :?:
Last edited by happyna17 on Fri Jun 13, 2008 12:45 pm, edited 1 time in total.
Azor

Post by Azor »

Pokud to smazala tak se tím nedá nic dìlat :wink:
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Azor wrote:

Pokud to smazala tak se tím nedá nic dìlat :wink:
Pokud odmítla, tak jimùžeš poslat znovu - když nemùžeš, tak ji neodmítla ale pouze smazala a tudíž by jí mìla najít v Zápasy :arrow: Pøátelsky :arrow: Turnaj :arrow: Pøihlášky ... no a tam už by tvùj turnaj mìla najít :wink:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”