V kratkem tydnu by se do zachranarskych boju hodilo uhrat nad 6 bodu, ale klidne to muze byt i jen za body 3

Edit : Tak nad 6 to nebude , nebude snadne nespadnout.
Moderator: Czech Moderators
Moc na výběr jsem v tom zápase neměl,hodně hráčů jsem měl vykartovaných a tak jediná moje šance byla zkusit napálit agresivitu a ono to nějak dopadneHippopotamus wrote:Včera som doma s Oliwapolom pri prísnom rozhodcovi hral dosť o ničom zápas (výsledok 3:2, výkony 142:132), Remedy sa Riniovi na to vykašľal, inak by ten jeho výkon 146 zotrel ľavou zadnou. A dnes tu opäť raz niekomu prialo šťastie![]()
S.A.T 1 - 1 Noldor (151 - 152)
Co se divíš, za exota jsi tady už dávno. Potřeboval snad někdo jiný 5 titulů z ÁčkaHippopotamus wrote:Dnes oddychový zápas u rozpredávajúceho Djerbu, po výkonoch 148-121 (z pohľdu hostí) výhra 3:0 vďaka hattricku Valentiniho. Na Austrálčana sa dnes po prvýkrát usmiala smola a ani výkon 4+ mu na výhru u Baggera nestačil, takže v 13. kole sa dostávam do dvojbodového náskoku
EDIT: Na začiatku tejto sezóny - ako poslednej, v ktorej hrám o titul - som si povedal, že na fórum budem písať po každom kole. Ale ako vidím pravidelné týždenné súhrny všetkých ostatných, som tu asi za slušného exota![]()
Jasné, že priama redka v 7. minúte pokazí zápas každému, ja som narážal na to, že poslal na neho béčko a áčko si pošetril na podstatne ľahší piatkový zápasacskncl wrote:Vykaslal bych teda nerekl, hraje vsechny terminy zapasu, tak idealni forma byt nemohla. Nevim jak na tom byl s kartama, ale s primou redkou v 7 minute toho moc vykouzlit nejde .Hippopotamus wrote: Remedy sa Riniovi na to vykašľal, inak by ten jeho výkon 146 zotrel ľavou zadnou.
Ja proti nemu budu hrat taky s "dorostencema" netusim co umi zahrat a na nekom se to zkusit musi.Hippopotamus wrote:Jasné, že priama redka v 7. minúte pokazí zápas každému, ja som narážal na to, že poslal na neho béčko a áčko si pošetril na podstatne ľahší piatkový zápasacskncl wrote:Vykaslal bych teda nerekl, hraje vsechny terminy zapasu, tak idealni forma byt nemohla. Nevim jak na tom byl s kartama, ale s primou redkou v 7 minute toho moc vykouzlit nejde .Hippopotamus wrote: Remedy sa Riniovi na to vykašľal, inak by ten jeho výkon 146 zotrel ľavou zadnou.Samozrejme, Remedy nie je z tých, ktorí by pomáhali iným, on to hral ako hral kvôli sebe, ale to nič nemení na tom, že nasadením béčka v tom zápase to súperovi podstatne uľahčil. Rozhodca to už len dokonale zaklincoval
![]()
Inak dnes som mal ďalšieho rozpredávajúceho, po výkonoch 147-95 som Chelsea champion pohodlne porazil 5:1.
tak nakonec 5 bodů a ten bodík navíc přinesl dnešní zápas proti Hippovi, takže spokojenostPapa Bouba Diop wrote:tento týden 10 bodů a v podstatě zklamání3 zápasy totiž byly proti týmům které budou sestupovat a jediný "ostrý" zápas doma proti U.C.SAMPDORIA skončil remízou...
celkově 7. místo a příští týden doma berusky, venku Kokyno a doma Noldor...chtěl bych 4 body