Divize A

Moderator: Czech Moderators

acskncl
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by acskncl »

Nakonec 12 bodu, tedy dobry pocin pro sanci nespadnout. Resiho se povedlo prehrat i pres redku pred 80 minutou a tech 149 nevypada z toho pohledu nejhur. U uterniho soupere se tezko predvida co zkusi za testovaci herni taktiku :lol: tak se na agr v zapase moc setrit nedalo a narozdil od hry na"jistotu" minuly tyden to slo o poznani lip. Nasledne dva zapasy "jistoty" proti sestupujicim prinesli patecni vydrenou vyhru o gol na + 20(bez zahozene penalty)
V kratkem tydnu by se do zachranarskych boju hodilo uhrat nad 6 bodu, ale klidne to muze byt i jen za body 3 :roll:
Edit : Tak nad 6 to nebude , nebude snadne nespadnout.
Last edited by acskncl on Tue Feb 03, 2015 8:25 pm, edited 1 time in total.
Na ceste do propadliste dejin.
oliwapol

Post by oliwapol »

Hippopotamus wrote:Včera som doma s Oliwapolom pri prísnom rozhodcovi hral dosť o ničom zápas (výsledok 3:2, výkony 142:132), Remedy sa Riniovi na to vykašľal, inak by ten jeho výkon 146 zotrel ľavou zadnou. A dnes tu opäť raz niekomu prialo šťastie :?

S.A.T 1 - 1 Noldor (151 - 152)
Moc na výběr jsem v tom zápase neměl,hodně hráčů jsem měl vykartovaných a tak jediná moje šance byla zkusit napálit agresivitu a ono to nějak dopadne :) a taky to dopadlo podle očekávání :mrgreen:
ACS Pardubice
mantel

Post by mantel »

U mantelů tento týden spíše průměrný. Pondělí se SATem nebylo co řešit, postavil jsem Béčko a dal max. agresi, dopadlo to podle očekávání za nula bodů. V úterý doma Remedy a tři bodíky, ve čtvrtek jsem přijel k nováčkovi z Prahy , který byl velmi utahaný po pohárovém zápase a věnoval nám všechny bodíky. V pátek tak stačilo uhrát doma všechny body a týden by byl úspěšný. Rozhodčí 97% nevěstil nic dobrého pro mně ani pro Berušky. Na jistotu nikdo nehrál, takže oba jsme dali 100%, já jsem prodloužil 4 smlouvy u nejvíce demotivovaných hráčů a ráno byl zklamán po remíze při o bod vyšším výkonu. Remízu jsem tak nějak čekal, vadil mi ten bodík v můj prospěch, raději jsme měli zahrát oba stejně :-) Vrátil jsem se z úplného dna na 10. místo, ale je mi jasné, že pod čáru ještě párkrát spadnu a bude malý zázrak, pokud tam nebudu po 30. kole.
sexy kote

Post by sexy kote »

Bída, bída :evil: V plánu bylo bodů 10, je jejich jen 7 a to ještě zásluhou prvního bodování s randomem :mrgreen: hajzlík vede už jen 4:1. Oba rozprodané týmy pohodička :D V úterý domácí připravili v kabině rozhodčích bochník chleba a i tento levný úplatek stačil na dvě redky na straně berušek :x bodově to tedy bylo za 0. Mrzí to obzvlášť s pohledem na příští týden, kdy je to bodově naprosto ve hvězdách a na čáru ponoru nic moc náskok 9 bodíků. U Mantela pískal takový lidumil :mrgreen: domácí přidali nějaké prémie, u berušek místo 4 plánovaných hráčů v trestu mělo na čtvrtek stopku hráčů dokonce 6( chybička se vloudila a jeden hrál ve čtvrtek zápas turnaje ) a tak se na prémiích šetřilo. Očekávaných 147:147 také nebylo, ta chybička ve večerní sestavě a o něco časnější redka od toho lidumila přinesla o bodík horší výkon a první gól v síti randomu :mrgreen:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

tento týden 10 bodů a v podstatě zklamání :) 3 zápasy totiž byly proti týmům které budou sestupovat a jediný "ostrý" zápas doma proti U.C.SAMPDORIA skončil remízou...

celkově 7. místo a příští týden doma berusky, venku Kokyno a doma Noldor...chtěl bych 4 body :wink:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Dnes oddychový zápas u rozpredávajúceho Djerbu, po výkonoch 148-121 (z pohľdu hostí) výhra 3:0 vďaka hattricku Valentiniho. Na Austrálčana sa dnes po prvýkrát usmiala smola a ani výkon 4+ mu na výhru u Baggera nestačil, takže v 13. kole sa dostávam do dvojbodového náskoku :-)

EDIT: Na začiatku tejto sezóny - ako poslednej, v ktorej hrám o titul - som si povedal, že na fórum budem písať po každom kole. Ale ako vidím pravidelné týždenné súhrny všetkých ostatných, som tu asi za slušného exota :( :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:Dnes oddychový zápas u rozpredávajúceho Djerbu, po výkonoch 148-121 (z pohľdu hostí) výhra 3:0 vďaka hattricku Valentiniho. Na Austrálčana sa dnes po prvýkrát usmiala smola a ani výkon 4+ mu na výhru u Baggera nestačil, takže v 13. kole sa dostávam do dvojbodového náskoku :-)

EDIT: Na začiatku tejto sezóny - ako poslednej, v ktorej hrám o titul - som si povedal, že na fórum budem písať po každom kole. Ale ako vidím pravidelné týždenné súhrny všetkých ostatných, som tu asi za slušného exota :( :mrgreen:
Co se divíš, za exota jsi tady už dávno. Potřeboval snad někdo jiný 5 titulů z Áčka :mrgreen:
acskncl

Post by acskncl »

Ackove CM cekal posledni zapas, nikdo nebyl zranen ani vykartovan, tak pred uterni ligou dostalo Acko prednost na Remedyho se snahou konecne zahrat 153, bohuzel ten vopicak s pistalkou se rano prastil o palmu a videl z toho rude :roll: Byla z toho tedy jen normalni vyhra.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

acskncl wrote:
Hippopotamus wrote: Remedy sa Riniovi na to vykašľal, inak by ten jeho výkon 146 zotrel ľavou zadnou.
Vykaslal bych teda nerekl, hraje vsechny terminy zapasu, tak idealni forma byt nemohla. Nevim jak na tom byl s kartama, ale s primou redkou v 7 minute toho moc vykouzlit nejde .
Jasné, že priama redka v 7. minúte pokazí zápas každému, ja som narážal na to, že poslal na neho béčko a áčko si pošetril na podstatne ľahší piatkový zápas ;-) Samozrejme, Remedy nie je z tých, ktorí by pomáhali iným, on to hral ako hral kvôli sebe, ale to nič nemení na tom, že nasadením béčka v tom zápase to súperovi podstatne uľahčil. Rozhodca to už len dokonale zaklincoval :evil:

Inak dnes som mal ďalšieho rozpredávajúceho, po výkonoch 147-95 som Chelsea champion pohodlne porazil 5:1.
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

Hippopotamus wrote:
acskncl wrote:
Hippopotamus wrote: Remedy sa Riniovi na to vykašľal, inak by ten jeho výkon 146 zotrel ľavou zadnou.
Vykaslal bych teda nerekl, hraje vsechny terminy zapasu, tak idealni forma byt nemohla. Nevim jak na tom byl s kartama, ale s primou redkou v 7 minute toho moc vykouzlit nejde .
Jasné, že priama redka v 7. minúte pokazí zápas každému, ja som narážal na to, že poslal na neho béčko a áčko si pošetril na podstatne ľahší piatkový zápas ;-) Samozrejme, Remedy nie je z tých, ktorí by pomáhali iným, on to hral ako hral kvôli sebe, ale to nič nemení na tom, že nasadením béčka v tom zápase to súperovi podstatne uľahčil. Rozhodca to už len dokonale zaklincoval :evil:

Inak dnes som mal ďalšieho rozpredávajúceho, po výkonoch 147-95 som Chelsea champion pohodlne porazil 5:1.
Ja proti nemu budu hrat taky s "dorostencema" netusim co umi zahrat a na nekom se to zkusit musi.
acskncl

Post by acskncl »

Kratky tyden za 6 bodu, tedy nic navic se uhrat nepodarilo. Prvni tyden odvet bude zajimavy. Pokud budou prat hvezdy a rozhodci mohlo by to klidne byt za 12 bodu a priblizeni se celu tabulky :twisted: . Pokud nebudou prat hvezdy a rozhodci muze to byt naopak za 0 a nadohled budou sestupove vody :roll:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Papa Bouba Diop wrote:tento týden 10 bodů a v podstatě zklamání :) 3 zápasy totiž byly proti týmům které budou sestupovat a jediný "ostrý" zápas doma proti U.C.SAMPDORIA skončil remízou...

celkově 7. místo a příští týden doma berusky, venku Kokyno a doma Noldor...chtěl bych 4 body :wink:
tak nakonec 5 bodů a ten bodík navíc přinesl dnešní zápas proti Hippovi, takže spokojenost

5 bodů náskok na poslední sestupové místo není zrovna moc, ale 6. místo je fajn a skončit takhle i po druhé polovině tak budu spokojený...cíl je hlavně nesestoupit a zkusit se probojovat co nejdál v poháru :wink:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

V poslednom zápase mi neprialo absolútne nič, takže opäť trošku smolná remíza, ktorá znamená, že po polke súťaže som na prvom mieste o skóre pred druhým S.A.T-om, tretia Mašina stráca 9 bodov. Tak poďme na odvety :-)
...new beginning...

sexy kote

Post by sexy kote »

Bída, bída :x V očekávání 7-9 bodů a je jich jenom 5 :cry: U Válcířů byl pokus o venkovní 150 a nebýt zranění možná konečně přišla. S mašinou se podařilo lépe přežít rozhodčího a byla výhra. Na Bagger byl výkon 146 docela překvápkem. Nějak jsem zapoměla, že chci nakonec hrát zápas i v úterý ve 22 a nic nevzala a sestava byla né zrovna dobře připravená. Opět ale zvítězil random a vede už 6: 1 :evil: První týden odvet přivítám nováčka a nevyhrát by byla ostuda :roll: Pak to bude samý majitel pohárků se stuhou a manažeři týmů budou před zápasy rozdávat tučné prémie :mrgreen: U Remedyho byla čekaná výměna trenéra, ale toho vyhodil nedávno a hned dva dny po sobě. Deníček o této fintě nic neříká a testovat její přínos na rozdíl od časů dávných není kde. Pak snad stále Hernán cupem znavené berušky otestují formu 5 násobných šampiónů a z posledních sil je bude čekat výlet do austrálie. 12 bodů by bylo fajn, ale reálnější by asi bylo vsadit si sportku a čekat první cenu :mrgreen:
Edit: Tak u seveřanů se začlo šetřit a místo prémií se rozdává volno :mrgreen:
Last edited by sexy kote on Sat Feb 07, 2015 12:05 pm, edited 1 time in total.
mantel

Post by mantel »

U mantelů první půlka žádný zázrak, ale ono už se nic jiného od tohoto týmu nedá čekat. První 2 týdny byly hotová tragédie, druhé dva už byly o něco lepší, více seděli rozhodčí i soupeři byli přijatelnější. V druhé polovině hraju doma s týmy ze spodu tabulky a venku s elitou, takže bude potřeba doma bodovat na 100% (s vyjímkou těch nej, kde budu možná vypouštět předem ztracené zápasy). S randomem to mám 3:4 v jeho prospěch, takže prakticky srovnáno, přesto bych byl vděčnější, kdyby se do toho nesral vůbec. Nějak toho šmejda stále nemám rád a už to asi jinak nikdy nebude :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”