Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Gratulace pro 7 násobného šampióna! V Chomutově beruškám zhasla naděje na druhý flíček, přednost tak dostávají dnešní turnaje . Poprvé tedy berušky nastupují proti Noldoru v né nejlepší možné sestavě, jako bylo v předchozích zápasech. Jsou tedy jen komparzem v oslavném zápase. Pro vládce následných sezón, vracejícího se Oslíčka a jeho Totemo Baka bude jistě 7 pohárků se stuhou v řadě velkou výzvou 

gratulace šampiónovi také.sexy kote wrote:Gratulace pro 7 násobného šampióna! V Chomutově beruškám zhasla naděje na druhý flíček, přednost tak dostávají dnešní turnaje . Poprvé tedy berušky nastupují proti Noldoru v né nejlepší možné sestavě, jako bylo v předchozích zápasech. Jsou tedy jen komparzem v oslavném zápase. Pro vládce následných sezón, vracejícího se Oslíčka a jeho Totemo Baka bude jistě 7 pohárků se stuhou v řadě velkou výzvou
oslíček by byl spokojený alespoň s jedním vítězstvím (A nebo Pohár) a rozhodně nebudu favoritem, zejména příští sezónu. příští sezónu budu rád za záchranu, útok na titul bych rád vyhlásil až na tu následující sezónu.
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak moja cesta končí. Ak si odmyslím, že v SP pohári mi moc šťastie neprialo (a keď prialo, tak som sa ho dobrovoľne vzdal), tak som asi vycucal z toho tímu maximum (síce teraz spätne vidím chybičky, bez ktorých som mohol ešte 1-2 sezónu seriózne v áčku prudit
). Dal som do toho všetko a som aj rád, že to končí. 7 titulov je viac, ako som si kedy želal. Akurát dvojité double Damned som vlastnou sprostosťou nepokoril, ale to je len malá chybička na inak perfektnom vystúpení. Boli to krásne chvíle a spomienky ostanú možno ešte krajšie
... a už len jeden pohárik, či už zlatej alebo striebornej farby, a Hernán bude dobehnutý. Akurát netuším, ako sa k tomu poháriku so zadĺženým geriatrickým ústavom dostať
Ešte k tejto sezóne - random ma sekal zodpovedne - 5x remíza po lepšom výkone (v zápase s Resim mi to nevrátil, kto si pozrie základné fakty, musí mu byť jasné aj bez nejakej zložitej matematiky, že výkony 146-146 boli len akože a že 3 body ostali doma zaslúžene po výkone o cca 1,5 lepšom
), rozhodcovia až na prvý zápas s Beruškou držali v celku hubu a krok (aj v tom zápase to zase až tak neposrali, RF Lechleiter len skrátka potvrdil, že aj s výkonom 75,2 zaslúžene celých 6 sezón len leštil kopačky spoluhráčom...stále si myslím, že musí byť blízka rodina s Balotellim), zranenia trápili hlavne koncom prvej polovice, kde ma v podstate stáli 6 bodov (ale zase, v zápasoch u Meangreena a Daja mi ich zranenia pomohli). Celkovo sa však za titul musím poďakovať hlavne Resimu, ktorý do tej hry nedal ani zďaleka svoje maximum, a tým mi cestu podstatne uľahčil. Rád by som ešte poďakoval Oslíčkovi s Remedym, ktorí ma koncom minulej sezóny prehovorili, aby som to ešte skúsil, ja som to totiž už v úmysle nemal.
A díky za gratulácie!
A nečakajte, že budúcu sezónu mi budete dávať desaťgólové náklepy, nič také sa nestane, Vikingovia odídu s hrdosťou

Ešte k tejto sezóne - random ma sekal zodpovedne - 5x remíza po lepšom výkone (v zápase s Resim mi to nevrátil, kto si pozrie základné fakty, musí mu byť jasné aj bez nejakej zložitej matematiky, že výkony 146-146 boli len akože a že 3 body ostali doma zaslúžene po výkone o cca 1,5 lepšom

A díky za gratulácie!
A nečakajte, že budúcu sezónu mi budete dávať desaťgólové náklepy, nič také sa nestane, Vikingovia odídu s hrdosťou

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Konec tyranie Bluda...
Pár sezón se všem ostatním bude lépe dýchat a pak Tě čekáme zpátky na vrcholu !

Pár sezón se všem ostatním bude lépe dýchat a pak Tě čekáme zpátky na vrcholu !

-
Gratulka hippo k dalšímu už 7.titulu, to je neskutečná jízda co jsi předvedl. A řekl bych,že tvuj zápis do historie SP je těžko překonatelný. Leda sám sebou někdy za 20 sezon
Moje druhá sezona v ačku byla docela povedená,8.místo je nejlepší umístění klubu v historii,to je paráda
Co mě docela zaujalo je,že jsem posledních 18 zápasů v řadě neprohrál,což je něco nečekanýho
Několik vyhraných přátelských turnaju vypovídá o povedené sezoně,nejcenější vítězství v Milkov cupu XXII a O Raduzcin podvazek 13.
Jen ve Stratovarius Cupu XXV by Dajo nad moje síly.
Cíle do další sezony jsou podobné jako právě skončený ročník.

Moje druhá sezona v ačku byla docela povedená,8.místo je nejlepší umístění klubu v historii,to je paráda

Co mě docela zaujalo je,že jsem posledních 18 zápasů v řadě neprohrál,což je něco nečekanýho

Několik vyhraných přátelských turnaju vypovídá o povedené sezoně,nejcenější vítězství v Milkov cupu XXII a O Raduzcin podvazek 13.
Jen ve Stratovarius Cupu XXV by Dajo nad moje síly.
Cíle do další sezony jsou podobné jako právě skončený ročník.
ACS Pardubice
Všetko sa dá prekonať.......len Hippo nie.
Gratulácia k 7.titulu,náš obdiv a klobúk dole.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Hippo - Hrát přes rok o titul v áčku je samo o sobě obdivuhodné, všechny snahy úspěšně realizovat je monstrózní a již neopakovatelné. Jsem rád, že jsem neměl tu čest hrát na úrovni turnaje ve "tvé" éře, byl bych akorát pěkně nasr..ej
Gratulace ke všem titulům a přeji chuť do dalšího hraní a šerifování.

Plán byl skončit v první polovině tabulky a po opětovném 4 flíčku byla tedy sezóna víc než úspěšná
V příští sezóně bude úspěchem nesestoupit. Jakousi slušnou úroveň už má pouze jedna sestava, náhradníci bohužel jen takový kompars. Nutností nejspíš bude vhodně vybírat zápasy priority. Když popřejí okolnosti pokusím se o vylepšení domácího maxima. Mít doma zahraný stejný výkon jako venku je docela trapný

V příští sezóně bude úspěchem nesestoupit. Jakousi slušnou úroveň už má pouze jedna sestava, náhradníci bohužel jen takový kompars. Nutností nejspíš bude vhodně vybírat zápasy priority. Když popřejí okolnosti pokusím se o vylepšení domácího maxima. Mít doma zahraný stejný výkon jako venku je docela trapný

Byla to takova doposud nepoznana sezona, tedy ani bedna, ani sestup
Castecna rekonstrukce nedopadla nejhur, penzisty se podarilo nahradit lehce nadprumernymy kusy pred penzi. Jeste by to v prvni polovine sezony chtelo malinko vylepsit obranu a hlavne utok, tam je to samej veteran a tak bude asi nutne vyuzivat pestrejsi herni taktiky nez doposud. Boj o zachranu by z toho nakonec byt nemusel a tak se pokusim jeste jednou zabojovat o medaili utechy
Vyrvat ji ale se starnoucim tymem z rukou kvarteta hlavnich favoritu- Totemo Baka, ACS Pardubice, kde je to samej mladej perspektivni kus. Meangreenu a Viastore, kdo to pro zmenu samej neagresivni hrac nebude rozhodne zadna legrace 

Na ceste do propadliste dejin.
-
Já jako favorit,no nevim nevimacskncl wrote:Byla to takova doposud nepoznana sezona, tedy ani bedna, ani sestupCastecna rekonstrukce nedopadla nejhur, penzisty se podarilo nahradit lehce nadprumernymy kusy pred penzi. Jeste by to v prvni polovine sezony chtelo malinko vylepsit obranu a hlavne utok, tam je to samej veteran a tak bude asi nutne vyuzivat pestrejsi herni taktiky nez doposud. Boj o zachranu by z toho nakonec byt nemusel a tak se pokusim jeste jednou zabojovat o medaili utechy
Vyrvat ji ale se starnoucim tymem z rukou kvarteta hlavnich favoritu- Totemo Baka, ACS Pardubice, kde je to samej mladej perspektivni kus. Meangreenu a Viastore, kdo to pro zmenu samej neagresivni hrac nebude rozhodne zadna legrace

ACS Pardubice
-
pro Valcíře to byla taková průměrná sezóna, ani nějaké lepší umístění v lize, ani úspěch v poháru...je třeba si ale přiznat, že tým i manažer už dosluhuje
následující sezónu se pokusím ještě zachránit, ale pak už to asi nepůjde a bude následovat strmý pád dolů bez toho, aniž bych myslel na návrat...no uvidíme 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

tak po kratší odmlce se zde opět hlásím. cíle na tuhle sezónu žádné nebudou - snad si jen vzpomenout na všechny fígle na maximalizaci výkonů a obout se do toho příští sezónu (pokud nesestoupím). nicméně tým je starý a vypadá to spíš na ten sestup.
první týden - venku mašina, doma resi, venku oliwa a nakonec doma Rumun. první dva zápasy vypadají na dobrý retro... cílem pro první týden bude 13 bodů a když se nezadaří, tak se soustředím na pohár.
můj tip na pořadí příští sezónu:
1. meangreen
2. oliwapol
3. rudá mašina
4. berušky
5. jolíci
6. Valcíři
7. Last Mohycan
8. viastore
9. Totemo Baka
10. persepolis_only
11. Otelul Galati
12. Remedy
13. obcani
14. Sipkari
15. SAT
16. Noldor
první týden - venku mašina, doma resi, venku oliwa a nakonec doma Rumun. první dva zápasy vypadají na dobrý retro... cílem pro první týden bude 13 bodů a když se nezadaří, tak se soustředím na pohár.
můj tip na pořadí příští sezónu:
1. meangreen
2. oliwapol
3. rudá mašina
4. berušky
5. jolíci
6. Valcíři
7. Last Mohycan
8. viastore
9. Totemo Baka
10. persepolis_only
11. Otelul Galati
12. Remedy
13. obcani
14. Sipkari
15. SAT
16. Noldor
-
Jo, tvoj tím je skutočne starýoslicek wrote:...

Mysllím, že keď sa poznažíš, tak aj 14 bodov by mohlo byť

S tým 16.-tym miestom to snáď nemyslíš vážne

...new beginning...
psal si, že to vypustíš - že to teda nebudou žádné náklepy, ale že nás trápit nebudeš. a nikdo jiný to vypouštět neplánuje... pokud bys hrál naplno, tak tě dám na bednuHippopotamus wrote:Jo, tvoj tím je skutočne starýoslicek wrote:...![]()
Mysllím, že keď sa poznažíš, tak aj 14 bodov by mohlo byť![]()
S tým 16.-tym miestom to snáď nemyslíš vážne![]()
![]()

-
Tu na fóre som napísal, že Vikingovia odídu s hrdosťou (16. miesto s 30 prehrami nie je pre mňa moc hrdosťoslicek wrote: psal si, že to vypustíš - že to teda nebudou žádné náklepy, ale že nás trápit nebudeš. a nikdo jiný to vypouštět neplánuje... pokud bys hrál naplno, tak tě dám na bednu.

PS: Na základe týchto nových vedomostí môžeš upraviť svoj rebríček.
...new beginning...