Divize A

Moderator: Czech Moderators

sexy kote
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by sexy kote »

Gratulace pro 7 násobného šampióna! V Chomutově beruškám zhasla naděje na druhý flíček, přednost tak dostávají dnešní turnaje . Poprvé tedy berušky nastupují proti Noldoru v né nejlepší možné sestavě, jako bylo v předchozích zápasech. Jsou tedy jen komparzem v oslavném zápase. Pro vládce následných sezón, vracejícího se Oslíčka a jeho Totemo Baka bude jistě 7 pohárků se stuhou v řadě velkou výzvou :D
oslicek

Post by oslicek »

sexy kote wrote:Gratulace pro 7 násobného šampióna! V Chomutově beruškám zhasla naděje na druhý flíček, přednost tak dostávají dnešní turnaje . Poprvé tedy berušky nastupují proti Noldoru v né nejlepší možné sestavě, jako bylo v předchozích zápasech. Jsou tedy jen komparzem v oslavném zápase. Pro vládce následných sezón, vracejícího se Oslíčka a jeho Totemo Baka bude jistě 7 pohárků se stuhou v řadě velkou výzvou :D
gratulace šampiónovi také.

oslíček by byl spokojený alespoň s jedním vítězstvím (A nebo Pohár) a rozhodně nebudu favoritem, zejména příští sezónu. příští sezónu budu rád za záchranu, útok na titul bych rád vyhlásil až na tu následující sezónu.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Tak moja cesta končí. Ak si odmyslím, že v SP pohári mi moc šťastie neprialo (a keď prialo, tak som sa ho dobrovoľne vzdal), tak som asi vycucal z toho tímu maximum (síce teraz spätne vidím chybičky, bez ktorých som mohol ešte 1-2 sezónu seriózne v áčku prudit :lol: ). Dal som do toho všetko a som aj rád, že to končí. 7 titulov je viac, ako som si kedy želal. Akurát dvojité double Damned som vlastnou sprostosťou nepokoril, ale to je len malá chybička na inak perfektnom vystúpení. Boli to krásne chvíle a spomienky ostanú možno ešte krajšie :-) ... a už len jeden pohárik, či už zlatej alebo striebornej farby, a Hernán bude dobehnutý. Akurát netuším, ako sa k tomu poháriku so zadĺženým geriatrickým ústavom dostať :mrgreen:

Ešte k tejto sezóne - random ma sekal zodpovedne - 5x remíza po lepšom výkone (v zápase s Resim mi to nevrátil, kto si pozrie základné fakty, musí mu byť jasné aj bez nejakej zložitej matematiky, že výkony 146-146 boli len akože a že 3 body ostali doma zaslúžene po výkone o cca 1,5 lepšom ;-) ), rozhodcovia až na prvý zápas s Beruškou držali v celku hubu a krok (aj v tom zápase to zase až tak neposrali, RF Lechleiter len skrátka potvrdil, že aj s výkonom 75,2 zaslúžene celých 6 sezón len leštil kopačky spoluhráčom...stále si myslím, že musí byť blízka rodina s Balotellim), zranenia trápili hlavne koncom prvej polovice, kde ma v podstate stáli 6 bodov (ale zase, v zápasoch u Meangreena a Daja mi ich zranenia pomohli). Celkovo sa však za titul musím poďakovať hlavne Resimu, ktorý do tej hry nedal ani zďaleka svoje maximum, a tým mi cestu podstatne uľahčil. Rád by som ešte poďakoval Oslíčkovi s Remedym, ktorí ma koncom minulej sezóny prehovorili, aby som to ešte skúsil, ja som to totiž už v úmysle nemal.

A díky za gratulácie!

A nečakajte, že budúcu sezónu mi budete dávať desaťgólové náklepy, nič také sa nestane, Vikingovia odídu s hrdosťou ;-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
palo

Post by palo »

Konec tyranie Bluda... :wink:
Pár sezón se všem ostatním bude lépe dýchat a pak Tě čekáme zpátky na vrcholu ! 8)
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

Gratulka hippo k dalšímu už 7.titulu, to je neskutečná jízda co jsi předvedl. A řekl bych,že tvuj zápis do historie SP je těžko překonatelný. Leda sám sebou někdy za 20 sezon :mrgreen:

Moje druhá sezona v ačku byla docela povedená,8.místo je nejlepší umístění klubu v historii,to je paráda :)
Co mě docela zaujalo je,že jsem posledních 18 zápasů v řadě neprohrál,což je něco nečekanýho :mrgreen:

Několik vyhraných přátelských turnaju vypovídá o povedené sezoně,nejcenější vítězství v Milkov cupu XXII a O Raduzcin podvazek 13.
Jen ve Stratovarius Cupu XXV by Dajo nad moje síly.

Cíle do další sezony jsou podobné jako právě skončený ročník.
ACS Pardubice
Dajo

Post by Dajo »

Všetko sa dá prekonať.......len Hippo nie. 8) Gratulácia k 7.titulu,náš obdiv a klobúk dole.
Dajo
FK Laugaricio
tomkycz

Post by tomkycz »

Hippo - Hrát přes rok o titul v áčku je samo o sobě obdivuhodné, všechny snahy úspěšně realizovat je monstrózní a již neopakovatelné. Jsem rád, že jsem neměl tu čest hrát na úrovni turnaje ve "tvé" éře, byl bych akorát pěkně nasr..ej 8) Gratulace ke všem titulům a přeji chuť do dalšího hraní a šerifování.
sexy kote

Post by sexy kote »

Plán byl skončit v první polovině tabulky a po opětovném 4 flíčku byla tedy sezóna víc než úspěšná :D
V příští sezóně bude úspěchem nesestoupit. Jakousi slušnou úroveň už má pouze jedna sestava, náhradníci bohužel jen takový kompars. Nutností nejspíš bude vhodně vybírat zápasy priority. Když popřejí okolnosti pokusím se o vylepšení domácího maxima. Mít doma zahraný stejný výkon jako venku je docela trapný :(
acskncl

Post by acskncl »

Byla to takova doposud nepoznana sezona, tedy ani bedna, ani sestup :mrgreen: Castecna rekonstrukce nedopadla nejhur, penzisty se podarilo nahradit lehce nadprumernymy kusy pred penzi. Jeste by to v prvni polovine sezony chtelo malinko vylepsit obranu a hlavne utok, tam je to samej veteran a tak bude asi nutne vyuzivat pestrejsi herni taktiky nez doposud. Boj o zachranu by z toho nakonec byt nemusel a tak se pokusim jeste jednou zabojovat o medaili utechy :lol: Vyrvat ji ale se starnoucim tymem z rukou kvarteta hlavnich favoritu- Totemo Baka, ACS Pardubice, kde je to samej mladej perspektivni kus. Meangreenu a Viastore, kdo to pro zmenu samej neagresivni hrac nebude rozhodne zadna legrace :roll:
Na ceste do propadliste dejin.
oliwapol

Post by oliwapol »

acskncl wrote:Byla to takova doposud nepoznana sezona, tedy ani bedna, ani sestup :mrgreen: Castecna rekonstrukce nedopadla nejhur, penzisty se podarilo nahradit lehce nadprumernymy kusy pred penzi. Jeste by to v prvni polovine sezony chtelo malinko vylepsit obranu a hlavne utok, tam je to samej veteran a tak bude asi nutne vyuzivat pestrejsi herni taktiky nez doposud. Boj o zachranu by z toho nakonec byt nemusel a tak se pokusim jeste jednou zabojovat o medaili utechy :lol: Vyrvat ji ale se starnoucim tymem z rukou kvarteta hlavnich favoritu- Totemo Baka, ACS Pardubice, kde je to samej mladej perspektivni kus. Meangreenu a Viastore, kdo to pro zmenu samej neagresivni hrac nebude rozhodne zadna legrace :roll:
Já jako favorit,no nevim nevim :D
ACS Pardubice
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

pro Valcíře to byla taková průměrná sezóna, ani nějaké lepší umístění v lize, ani úspěch v poháru...je třeba si ale přiznat, že tým i manažer už dosluhuje :) následující sezónu se pokusím ještě zachránit, ale pak už to asi nepůjde a bude následovat strmý pád dolů bez toho, aniž bych myslel na návrat...no uvidíme :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oslicek

Post by oslicek »

tak po kratší odmlce se zde opět hlásím. cíle na tuhle sezónu žádné nebudou - snad si jen vzpomenout na všechny fígle na maximalizaci výkonů a obout se do toho příští sezónu (pokud nesestoupím). nicméně tým je starý a vypadá to spíš na ten sestup.

první týden - venku mašina, doma resi, venku oliwa a nakonec doma Rumun. první dva zápasy vypadají na dobrý retro... cílem pro první týden bude 13 bodů a když se nezadaří, tak se soustředím na pohár.

můj tip na pořadí příští sezónu:

1. meangreen
2. oliwapol
3. rudá mašina
4. berušky
5. jolíci
6. Valcíři
7. Last Mohycan
8. viastore
9. Totemo Baka
10. persepolis_only
11. Otelul Galati
12. Remedy
13. obcani
14. Sipkari
15. SAT
16. Noldor
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote:...
Jo, tvoj tím je skutočne starý :lol:
Mysllím, že keď sa poznažíš, tak aj 14 bodov by mohlo byť :wink:
S tým 16.-tym miestom to snáď nemyslíš vážne :?: :evil: :evil:
...new beginning...

oslicek

Post by oslicek »

Hippopotamus wrote:
oslicek wrote:...
Jo, tvoj tím je skutočne starý :lol:
Mysllím, že keď sa poznažíš, tak aj 14 bodov by mohlo byť :wink:
S tým 16.-tym miestom to snáď nemyslíš vážne :?: :evil: :evil:
psal si, že to vypustíš - že to teda nebudou žádné náklepy, ale že nás trápit nebudeš. a nikdo jiný to vypouštět neplánuje... pokud bys hrál naplno, tak tě dám na bednu :-).
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote: psal si, že to vypustíš - že to teda nebudou žádné náklepy, ale že nás trápit nebudeš. a nikdo jiný to vypouštět neplánuje... pokud bys hrál naplno, tak tě dám na bednu :-).
Tu na fóre som napísal, že Vikingovia odídu s hrdosťou (16. miesto s 30 prehrami nie je pre mňa moc hrdosť ;-)), v tlačovke som napísal, že chcem zostúpiť s čo najviac bodmi (ideálne teda 11. miesto s 60 bodmi :lol: ). Vypúšťať plánujem, len keby som sa mal náhodou udržať, ale zase by to bolo/to bude len minimálne potrebné vypúšťanie. Uvidím, ako sa mi v sezóne bude dariť, dodatočne som si vytýčil ešte jeden nemožný cieľ, ktorému bude celá sezóna podriadená a kvôli ktorému hodne utrpia moje ligové výsledky, takže 11. miesto asi moc reálne nebude, ale verím, že sem-tam niekomu bodík-dva-tri ukradnem :)

PS: Na základe týchto nových vedomostí môžeš upraviť svoj rebríček.
...new beginning...

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”