Balík wrote:Nejsem sice rozhodnì na sp nový, ale jedna vìc mi není jasná, na kolik zápasù dostane hráè stopku, když obdrží èistou èervenou, v pátek to provedl jeden mùj hráè a dostal stop na tøi zápasy a dneska jinej a dostal stop na dva zápasy, tak ku**a, èím to je...
Jo nìkdy to je rùzný 1 zápas stop,2 zápasy stop,3 zápasy stop (zatim co sem vidìl nejvíc)
Vìtšinou za èervenou je stop na jeden zápas (ale už jsem mìl stop i na 4 zápasy za napadení mimo hru.....je to jak ve fotbale, èím sprostší faul tím vìtší stopka. Asi máš brutální hráèe tak jak já!!!!
ps2512 wrote:
Vìtšinou za èervenou je stop na jeden zápas (ale už jsem mìl stop i na 4 zápasy za napadení mimo hru.....je to jak ve fotbale, èím sprostší faul tím vìtší stopka. Asi máš brutální hráèe tak jak já!!!!
Je to tak, za obyèejnou èervenou po druhé žluté je jeden zápas. Za èervenou obdrženou rovnou pak mùže být i víc, jeden z mých maòasù dostal za napadení soupeøe taky 4 zápasy natvrdo
co rict? mas slaby tym na Ecko. nic jineho v tom neni. jestli dokazes zahrat maximum kolem 120, tak to je tak na dustojne drzeni Fka, ale v Ecku potrebujes tak cca 125 a vys.
dalsi veci je ze polovina tveho tymu jsou reznici, se kteryma toho taky moc neuhrajes..
elrik wrote:
co rict? mas slaby tym na Ecko. nic jineho v tom neni. jestli dokazes zahrat maximum kolem 120, tak to je tak na dustojne drzeni Fka, ale v Ecku potrebujes tak cca 125 a vys.
dalsi veci je ze polovina tveho tymu jsou reznici, se kteryma toho taky moc neuhrajes..
A kolik je prumìrné Géèko?
White Devils FC/Bártek V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
elrik wrote:
elrik wrote:
A kolik je prumìrné Géèko?
1 gram,ale nìkdy tøeba i 0.8
O prùmìr se nezajímat...radìji se podívej jak to vypadá v té soutìži, do které by jsi postupoval. Hrál jsem v F a byla to lehèí skupina jak kdejaké Géèko. Takže jakej prùmìr jsem potøeboval na setrvání v té skupinì??? Nižší jak nìkteøí chudáci v G skupinách.