zvonenie33 wrote:Novy sice niesom, ale neda sa mi na to nespytat. Ovplynuje nieco to aka pozicia mi pride junior? lebo mi prisiel uz 4. CM v rade..(nestazujem sa )
ne nedá se to ovlivnit,a pokud pøecijen ano(což stejnak nepøipadá v úvahu) tak o tom nikdo neví a tudíš ani neví JAK
Azor wrote:Jo,u pár lidí,jako tøeba u mì, je to hodnì Ale je urèitì i mnoho manažerù,kteøí jsou i rádi za 4 zranìné hráèe-a tìch je asi vìtšiba,že?
Tak myslím, že nikdo si nepøeje zranìné hráèe ani když by mìl v týmu 40 hráèù, ale jinak mít 4 zranìné hráèe je nepøíjemné, ale ne nìjak hrozné, fifina by mohl vyprávìt...
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
woitah wrote:ahoj, jak ovlivni vykon tymu pokud nasadim hrace na jiny post nez na jakym by mel normalne byt (napr v pripade zraneni hrace)
tzn. treba CM dam na LM nebo CF dam na LF
diky!
V pøípadì posunu o jedno místo v øadì(CM-LM, CF-LF) je výkon o cca 7bodù výkonu nižší, posun o dvì místa cca 14bodù nižší
woitah wrote:ahoj, jak ovlivni vykon tymu pokud nasadim hrace na jiny post nez na jakym by mel normalne byt (napr v pripade zraneni hrace)
tzn. treba CM dam na LM nebo CF dam na LF
diky!
Zhruba -7 z výkonu toho hráèe
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
B!dan wrote:chtel bych se zeptat jestli tem hracu co uz maji na trening vsechno cervene se casem neco odblokuje nebo jestli se uz nebudou moci vubec zlesovat????
svoje vlastnosti uz maju na maxime....cize zlepsovat sa nebudu ale to neznamena ze zhorsovat nemozu!
Garcia700 - FK Ve¾ký Kýr
Football isn´t only game...Football is a life style...
B!dan wrote:chtel bych se zeptat jestli tem hracu co uz maji na trening vsechno cervene se casem neco odblokuje nebo jestli se uz nebudou moci vubec zlesovat????