Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Jenom se chci zeptat, že pokud hráè z mého týmu vyhraje bodování v poètu gólù (nejlepší støelec), estli nedostanu nìjakou finanèní odmìnu?
JoudeN - FC JoudicE
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
Co znamená, když je v seznamu Zprávy/Odeslané u jedný z mejch zpráv, co jsem odeslal, vykøièníèek s nápisem dùležité? Sepsul jsem tam jednoho anglickýho manažera, protože prodal pìknì blbì hráèe, kterýho jsem celou dobu držel, nepsal jsem tam radìj nic sprostýho, ale to, že je noob jsem si neodpustil... já jen, že mám z toho vykøièníèku trochu obavy, protože jsem se s tím pøedtim nesetkal a to to nehraju první sezonu.
-
- Member of the Soccer Project Association
Oznaèení pro dùležitou zprávuBalík wrote:Co znamená, když je v seznamu Zprávy/Odeslané u jedný z mejch zpráv, co jsem odeslal, vykøièníèek s nápisem dùležité? Sepsul jsem tam jednoho anglickýho manažera, protože prodal pìknì blbì hráèe, kterýho jsem celou dobu držel, nepsal jsem tam radìj nic sprostýho, ale to, že je noob jsem si neodpustil... já jen, že mám z toho vykøièníèku trochu obavy, protože jsem se s tím pøedtim nesetkal a to to nehraju první sezonu.

No to je mnì jasný, ale kdo to tak oznaèil? Já ne, tak jak se to tam objevilo?happyna17 wrote:Oznaèení pro dùležitou zprávuBalík wrote:Co znamená, když je v seznamu Zprávy/Odeslané u jedný z mejch zpráv, co jsem odeslal, vykøièníèek s nápisem dùležité? Sepsul jsem tam jednoho anglickýho manažera, protože prodal pìknì blbì hráèe, kterýho jsem celou dobu držel, nepsal jsem tam radìj nic sprostýho, ale to, že je noob jsem si neodpustil... já jen, že mám z toho vykøièníèku trochu obavy, protože jsem se s tím pøedtim nesetkal a to to nehraju první sezonu.![]()
-
oznacil si to on sam
happyna: Balik neni zadnej balik, to by napadlo i mongoloidniho vola ze je to oznacnei pro dulezitou zpravu.....
happyna: Balik neni zadnej balik, to by napadlo i mongoloidniho vola ze je to oznacnei pro dulezitou zpravu.....

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
Toho vykøièníèku si važ, tøeba si to právì veme díky tobì k srdciBalík wrote:Tak to ho nechápu, já mu tam napíšu, že je noob a že bych mu dal víc a von si to oznaèí jako dùležitou zprávu, ale jinak dík za vysvìtlení, poslední, co bych chtìl øešit by byl ban za òákou prkotinu.

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
kdyz "ho snad taky napadne, ze si to znaci on" tak by se tady asi vubec neptal, ne?happyna17 wrote:tim chceš øíct co?future? lsd is future! wrote:oznacil si to on sam
tak ho snad napadne taky, že si to oznaèí on![]()
Nebo, že by to oznaèila SP víla![]()
ja jen, ze aspon teda ja, pochopil ze ma Balik obavu ze to je treba oznaceni serifu, pro zavadnou zpravu nebo tak neco...
Hraci co hraje skoro rok, reknes ze je to oznaceni dulezity zpravy.... nevim , ale vschni nejsem takovy lamy jak si myslis, vis...

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
jo všichni lamy nejste, já sem lama a vim to...future? lsd is future! wrote: kdyz "ho snad taky napadne, ze si to znaci on" tak by se tady asi vubec neptal, ne?
ja jen, ze aspon teda ja, pochopil ze ma Balik obavu ze to je treba oznaceni serifu, pro zavadnou zpravu nebo tak neco...
Hraci co hraje skoro rok, reknes ze je to oznaceni dulezity zpravy.... nevim , ale vschni nejsem takovy lamy jak si myslis, vis...