Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

Jenom se chci zeptat, že pokud hráè z mého týmu vyhraje bodování v poètu gólù (nejlepší støelec), estli nedostanu nìjakou finanèní odmìnu?
JoudeN - FC JoudicE
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
Error
Member of the Soccer Project Association

Post by Error »

Ne, akorát mu naskoèí kopaèka :)
Error >> FK Lipina
Image
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

Error wrote:Ne, akorát mu naskoèí kopaèka :)
Ok díky...
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

Jde aby manažer prodávající hráèe stáhl hráèe z trhu napø. pár hodin pøed prodáním když nìkdo má podanou nabídku?
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
happyna17

Post by happyna17 »

JoudeN wrote:Jde aby manažer prodávající hráèe stáhl hráèe z trhu napø. pár hodin pøed prodáním když nìkdo má podanou nabídku?
Když je tam nabídka, tak už ho nestáhneš
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

happyna17 wrote: Když je tam nabídka, tak už ho nestáhneš
Jo dík :D
JoudeN - FC JoudicE
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Co znamená, když je v seznamu Zprávy/Odeslané u jedný z mejch zpráv, co jsem odeslal, vykøièníèek s nápisem dùležité? Sepsul jsem tam jednoho anglickýho manažera, protože prodal pìknì blbì hráèe, kterýho jsem celou dobu držel, nepsal jsem tam radìj nic sprostýho, ale to, že je noob jsem si neodpustil... já jen, že mám z toho vykøièníèku trochu obavy, protože jsem se s tím pøedtim nesetkal a to to nehraju první sezonu.
happyna17

Post by happyna17 »

Balík wrote:Co znamená, když je v seznamu Zprávy/Odeslané u jedný z mejch zpráv, co jsem odeslal, vykøièníèek s nápisem dùležité? Sepsul jsem tam jednoho anglickýho manažera, protože prodal pìknì blbì hráèe, kterýho jsem celou dobu držel, nepsal jsem tam radìj nic sprostýho, ale to, že je noob jsem si neodpustil... já jen, že mám z toho vykøièníèku trochu obavy, protože jsem se s tím pøedtim nesetkal a to to nehraju první sezonu.
Oznaèení pro dùležitou zprávu :wink:
Balík
Team Manager

Post by Balík »

happyna17 wrote:
Balík wrote:Co znamená, když je v seznamu Zprávy/Odeslané u jedný z mejch zpráv, co jsem odeslal, vykøièníèek s nápisem dùležité? Sepsul jsem tam jednoho anglickýho manažera, protože prodal pìknì blbì hráèe, kterýho jsem celou dobu držel, nepsal jsem tam radìj nic sprostýho, ale to, že je noob jsem si neodpustil... já jen, že mám z toho vykøièníèku trochu obavy, protože jsem se s tím pøedtim nesetkal a to to nehraju první sezonu.
Oznaèení pro dùležitou zprávu :wink:
No to je mnì jasný, ale kdo to tak oznaèil? Já ne, tak jak se to tam objevilo?
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

oznacil si to on sam

happyna: Balik neni zadnej balik, to by napadlo i mongoloidniho vola ze je to oznacnei pro dulezitou zpravu..... :)
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
Balík
Team Manager

Post by Balík »

future? lsd is future! wrote:oznacil si to on sam
Tak to ho nechápu, já mu tam napíšu, že je noob a že bych mu dal víc a von si to oznaèí jako dùležitou zprávu, ale jinak dík za vysvìtlení, poslední, co bych chtìl øešit by byl ban za òákou prkotinu :wink: .
Slanec

Post by Slanec »

Balík wrote:Tak to ho nechápu, já mu tam napíšu, že je noob a že bych mu dal víc a von si to oznaèí jako dùležitou zprávu, ale jinak dík za vysvìtlení, poslední, co bych chtìl øešit by byl ban za òákou prkotinu :wink: .
Toho vykøièníèku si važ, tøeba si to právì veme díky tobì k srdci :)
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
happyna17

Post by happyna17 »

happyna: Balik neni zadnej balik, to by napadlo i mongoloidniho vola ze je to oznacnei pro dulezitou zpravu..... :)
tim chceš øíct co?
tak ho snad napadne taky, že si to oznaèí on :idea:
Nebo, že by to oznaèila SP víla :roll:
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

happyna17 wrote:

tim chceš øíct co?
tak ho snad napadne taky, že si to oznaèí on :idea:
Nebo, že by to oznaèila SP víla :roll:
kdyz "ho snad taky napadne, ze si to znaci on" tak by se tady asi vubec neptal, ne?
ja jen, ze aspon teda ja, pochopil ze ma Balik obavu ze to je treba oznaceni serifu, pro zavadnou zpravu nebo tak neco...
Hraci co hraje skoro rok, reknes ze je to oznaceni dulezity zpravy.... nevim , ale vschni nejsem takovy lamy jak si myslis, vis...
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
happyna17

Post by happyna17 »

future? lsd is future! wrote: kdyz "ho snad taky napadne, ze si to znaci on" tak by se tady asi vubec neptal, ne?
ja jen, ze aspon teda ja, pochopil ze ma Balik obavu ze to je treba oznaceni serifu, pro zavadnou zpravu nebo tak neco...
Hraci co hraje skoro rok, reknes ze je to oznaceni dulezity zpravy.... nevim , ale vschni nejsem takovy lamy jak si myslis, vis...
jo všichni lamy nejste, já sem lama a vim to... :roll: balíka neznam, jestli je to háèkaø nebo co je to....ale jestli už to hraje chvíli, tak by snad nìco mìl vìdìt o oznaèení v poštì :idea: a myslet si, že si to oznaèil šerif, to je hodnì smìšný :lol: to jako šerifové teï ètou každýmu poštu, jestli náhodou nìco neplánujou pøes SP poštu :roll:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”