Moderator: Czech Moderators
Nehľadaj výhovorky ......ps2512 wrote:Ale Dajo si zkusene pohlidal nominaci rozhodciho
Pingpongový stůl připraven?Dajo wrote:Nehľadaj výhovorky ......ps2512 wrote:Ale Dajo si zkusene pohlidal nominaci rozhodcihoŠtvrtok ťa očakávame na našom Dvojtakt štadióne.
![]()
Sedíš vedľa mňa vo VIP salóniku,občerstvenie zabezpečené,sud piva narazený.
Zabezpečil som mu drevené ručné počítadlo aby mohol rátať banány vo svojej sieti.palo wrote: Pingpongový stůl připraven?
No vypada to na vymenu trenera....takze to pocitadlo ti pujcimDajo wrote:Zabezpečil som mu drevené ručné počítadlo aby mohol rátať banány vo svojej sieti.palo wrote: Pingpongový stůl připraven?
Ty mlžíš.....však máš celú stredu vyblokovanú,načo výmena.ps2512 wrote:No vypada to na vymenu trenera....takze to pocitadlo ti pujcimDajo wrote:Zabezpečil som mu drevené ručné počítadlo aby mohol rátať banány vo svojej sieti.palo wrote: Pingpongový stůl připraven?
Jo zalíbil, je dokonce úvaha, že ho časem použiji místo návratu k původnímu názvupupajdi13 wrote:se ti ten můj název tvého týmu nějak zalíbilsexy kote wrote:Je vidět, že random má smysl pro fair play, včera Litevci bod dal, dnes mu dva vzal![]()
beru-baněnky - Magic devil 0:0(130:132)......jsi mě pomstila no.
![]()
V tom je najlepší na soccerips2512 wrote:Ale Dajo si zkusene pohlidal nominaci rozhodciho
jinak doufám,že jsem tě těma blokacema ted potěšilsexy kote wrote: Jo zalíbil, je dokonce úvaha, že ho časem použiji místo návratu k původnímu názvu
Jistě, bylo to naprosto očekávané , že použiješ první tým co bude po rucepupajdi13 wrote:jinak doufám,že jsem tě těma blokacema ted potěšilsexy kote wrote: Jo zalíbil, je dokonce úvaha, že ho časem použiji místo návratu k původnímu názvu
Taky mě to včera zarazilo,když jsem si toho všiml, musela to být mocnost nejvyšší , jinak bych to viděl v šerifském výpisu....ale důvod neznám.sexy kote wrote: A když už jsme u těch detailů, KDO SE Po 11 Únr 2013 (04:32 CET) hacknul do berušek???
Mé poslední přihlášení bylo 28 ledna kolem 13:40, ve 14:31 přiletěl poštovní holub od Razvanici se špatnou zprávou
Asi se velkomožný chtěl přiučit jak výhodně nakupovatpupajdi13 wrote:Taky mě to včera zarazilo,když jsem si toho všiml, musela to být mocnost nejvyšší , jinak bych to viděl v šerifském výpisu....ale důvod neznám.sexy kote wrote: A když už jsme u těch detailů, KDO SE Po 11 Únr 2013 (04:32 CET) hacknul do berušek???
Mé poslední přihlášení bylo 28 ledna kolem 13:40, ve 14:31 přiletěl poštovní holub od Razvanici se špatnou zprávou