Divize A

Moderator: Czech Moderators

Dajo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Dajo »

tomkycz wrote:gratulace i od nás dajovi a oslíčkovi a jsme rádi, že v tom nelítáme sami 8)
Díky moc....rád som sa pridal. :D
Dajo
FK Laugaricio
Ataner

Post by Ataner »

palo wrote:
tomkycz wrote:
palo wrote:To je teď nějaký nový trend na SP? Já už do toho teda nejdu,to po mně nemůže nikdo chtít... :roll: :wink:
jak jinak bojovat proti té stagnaci na trhu s juniory :?: :mrgreen:
No jak to tu tak sleduju,začínám si myslet že je to ten hlavní důvod proč se mi furt nedaří do toho Áčka postoupit... :)
Pali nesmíš z juniorky vytáhnout hned toho nejlepšího "gólmana" .. :mrgreen:
JPD - B.3
palo

Post by palo »

Ataner wrote: Pali nesmíš z juniorky vytáhnout hned toho nejlepšího "gólmana" .. :mrgreen:
:?: :?: :?: :roll:
deset minut nad tím přemýšlím a furt mně nic nedochází... :roll: :wink:
Image
Ataner

Post by Ataner »

palo wrote:
Ataner wrote: Pali nesmíš z juniorky vytáhnout hned toho nejlepšího "gólmana" .. :mrgreen:
:?: :?: :?: :roll:
deset minut nad tím přemýšlím a furt mně nic nedochází... :roll: :wink:
Neřeš to nic .. :wink:
JPD - B.3
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

To kto je prvy v Acku??? :shock:
GeorgeTT
tomkycz

Post by tomkycz »

GeorgeTT wrote:To kto je prvy v Acku??? :shock:
newim, neznam, nějakej dovolenkář :mrgreen:
Dajo

Post by Dajo »

tomkycz wrote:
Však sa mu dobre starám o tých lúzrov ? :mrgreen:
Dajo
FK Laugaricio
sexy kote

Post by sexy kote »

Oslíček se konečně dočkal, v týdnu dva komplet vypuštěné zápasy :twisted: + malinko vypuštěný zápas proti Viastore. Původně měl být pondělní zápas odfláknutej , pak jsem si řekla, že takových si Resi užil v minulé sezóně docela dost, tak už by ho to ani nebavilo. Nakonec se jen to potřebné pošetřilo na jedivý zajímavý zápas týdne v Pardubicích. Bohužel pro ten zápas nebylo žádné RB, ze strany domácích ciknutej pískálek, přesto Berušky zahrávají lepší výkon. Bohužel Oliwa má v této sezóně z pekla štěstí, tak lepší výkon stačil pouze na bod :evil:
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Dajo wrote:
tomkycz wrote:
Však sa mu dobre starám o tých lúzrov ? :mrgreen:
veď toto, Milko na dovolenke, konečne sa tých jeho baletiek chopil poriadny manažér, a ajhľa :)
GeorgeTT
acskncl

Post by acskncl »

Druhy tyden zacal neprekvapivou nakladackou u nejvetsiho favorita :mrgreen: Rozprodavajici a ted i zabanovany tym se zdolat povedlo bez obtizi. Osidny zapas s Joliky dopadl take dobre. Ze zachranarskoho souboje od trabantu bohuzel vezeme pouze bodik :( Nemila tradice z minule sezony se bohuzel prenesla i do teto :?
Co cekat od tretiho tydne? Nejspis strmy propad k sestupovym vodam :roll: Pokud by na konci tydne v kolonce bodu ze 3 tydne nebyla 0, bylo by to povazovano za obrovsky uspech a zazrak zaroven :D Na uvod se ceka domaci nakladacka od jednoho z favoritu Meangreena, nasleduje cesta do rezervace k vedoucim indianum = dalsi nakladacka. Druha polovina tydne zacne domaci nakladackou od uradujicich mistru a na zaver tydne cesta na pudu dalsiho z obrovskych favoritu do Pardubic, zde by bylo opet prekvapenim kdyby sme nedostali zase vyprask :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
mantel

Post by mantel »

Tak jsem zastupoval Milka celý týden na jeho účtu. V lize v pondělí až čtvrtek 3x lepší výkon a dnes prohra po horším výkonu u Meangreena. S dneškem se nedalo nic dělat. Celkem 7 bodů (dva body ukradnul ten zasraný random) a propad na 5. místo tabulky, což nepůsobí zrovna hezky. Ale to by musel Milko dát zástup někomu, na koho nemá random tak spadeno a vypadalo by to o fous lépe. Ale hlavní cíl jsem snad splnil, 3 body jsem od Daja přivezl po slušném výkonu 148.
sexy kote

Post by sexy kote »

Třetí týden z pohledu Berušek přinesl v pondělí asi poslední zahraný výkon na slušné úrovni. Závěr týdne byl ve znamení rozhodování který zápas bude obětován. Nakonec to se skřípěním zubů :x byl ten u Remedyho a přednost dostalo otestování formy Hippova nástupce ve vládnutí SP :mrgreen: Rozhodčí byl vcelku mírumilovný a nadělil beruškám jen jednu redku a byla z toho cenná výhra :twisted:
Krátký týden mnoho šancí na body nedává, přesto by nakonec sezóna nemusela skončit ještě sestupem.
Milko

Post by Milko »

mantel wrote:Tak jsem zastupoval Milka celý týden na jeho účtu. V lize v pondělí až čtvrtek 3x lepší výkon a dnes prohra po horším výkonu u Meangreena. S dneškem se nedalo nic dělat. Celkem 7 bodů (dva body ukradnul ten zasraný random) a propad na 5. místo tabulky, což nepůsobí zrovna hezky. Ale to by musel Milko dát zástup někomu, na koho nemá random tak spadeno a vypadalo by to o fous lépe. Ale hlavní cíl jsem snad splnil, 3 body jsem od Daja přivezl po slušném výkonu 148.

Už sme doma :wink:
Mantelík, bolo to skvelé :!: :!: :!: Ďakujem :!: Hlavný cieľ si splnil, stačilo aj tie tri body za týždeň. Ostatné nebolo pre mňa prioritou :mrgreen:

P.S. Samozrejme ďakujem aj bráchovi Dajovi za postaranie sa o team! Super práca brácho :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
acskncl

Post by acskncl »

Nakonec se proti favoritum dari par bodu uhrat, tak lze treti tyden hodnotit jako nadmiru uspesny :D Drzime tedy stale mirny naskok na sestupove pricky.
V kratkem tydnu proti beruskam bude podstate, jak k zapasu pristoupi rozhodci. Nasleduji dva prime souboje o udrzeni. Domaci ve ctvrtek by bylo smutny nepromenit v 3 body, v estonsku budou jasnym favoritem domaci, pokud by se podarilo prezit prisneho rozhodciho jakasi mala sance na bod by byt mohla.
Na ceste do propadliste dejin.
Milko

Post by Milko »

4. týždeň - skrátený

The Last Mohycan 0 - 1 jolici
Totemo Baka 1 - 0 The Last Mohycan
The Last Mohycan 2 - 1 berusky

:arrow: Na záver týždňa sme mali proti sebe mužstvá ťažkého kalibru. V pondelok sme nestačili na jolicov, ktorí opäť ukázali svoju silu. V utorok sme cestovali k Oslíčkovi s malou dušičkou, random nepomohol, takže sme odišli podľa očakávania s prehrou. Štvrtok bol deň s veľkým "D". A to z dvoch dôvodov. Konečne sa nám podarilo poraziť berušky a zvlášť nás potešil výkon, ktorý sme doteraz ešte v histórii klubu nezaznamenali - 150 :wink:

Budúci týždeň: doma FC Otelul II Galati - chcelo by to naplno bodovať, vonku Viastore - tam nám pomôže len zázrak, aby sme bodovali, doma ACS Pardubice - sudí agresívny, ale až moc, uvidíme - bodík by sa zišiel, vonku Fc Kiekeboe - tam niet čo riešiť.
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”