Díky moc....rád som sa pridal.tomkycz wrote:gratulace i od nás dajovi a oslíčkovi a jsme rádi, že v tom nelítáme sami

Moderator: Czech Moderators
Díky moc....rád som sa pridal.tomkycz wrote:gratulace i od nás dajovi a oslíčkovi a jsme rádi, že v tom nelítáme sami
Pali nesmíš z juniorky vytáhnout hned toho nejlepšího "gólmana" ..palo wrote:No jak to tu tak sleduju,začínám si myslet že je to ten hlavní důvod proč se mi furt nedaří do toho Áčka postoupit...tomkycz wrote:jak jinak bojovat proti té stagnaci na trhu s juniorypalo wrote:To je teď nějaký nový trend na SP? Já už do toho teda nejdu,to po mně nemůže nikdo chtít...![]()
![]()
Ataner wrote: Pali nesmíš z juniorky vytáhnout hned toho nejlepšího "gólmana" ..
Neřeš to nic ..palo wrote:Ataner wrote: Pali nesmíš z juniorky vytáhnout hned toho nejlepšího "gólmana" ..![]()
![]()
![]()
deset minut nad tím přemýšlím a furt mně nic nedochází...![]()
newim, neznam, nějakej dovolenkářGeorgeTT wrote:To kto je prvy v Acku???
Však sa mu dobre starám o tých lúzrov ?tomkycz wrote:newim, neznam, nějakej dovolenkářGeorgeTT wrote:To kto je prvy v Acku???
veď toto, Milko na dovolenke, konečne sa tých jeho baletiek chopil poriadny manažér, a ajhľaDajo wrote:Však sa mu dobre starám o tých lúzrov ?tomkycz wrote:newim, neznam, nějakej dovolenkářGeorgeTT wrote:To kto je prvy v Acku???
mantel wrote:Tak jsem zastupoval Milka celý týden na jeho účtu. V lize v pondělí až čtvrtek 3x lepší výkon a dnes prohra po horším výkonu u Meangreena. S dneškem se nedalo nic dělat. Celkem 7 bodů (dva body ukradnul ten zasraný random) a propad na 5. místo tabulky, což nepůsobí zrovna hezky. Ale to by musel Milko dát zástup někomu, na koho nemá random tak spadeno a vypadalo by to o fous lépe. Ale hlavní cíl jsem snad splnil, 3 body jsem od Daja přivezl po slušném výkonu 148.