Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Post by Papa Bouba Diop »

Wirtuall wrote:mam dotaz, oplatí sa kupit hraca ktery ma 0% agresi?
jestli neni neskodny ze si necha lahko zobrat loptu a tak
urèitì vyplatí (ale spíš pokud máš v týmu podobný neagresivní hráèe)...na nic podobnýho, co píšeš to vliv nemá :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

to je ale blbost, ne?! myslim tu vyrazovaci cast...
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
SS FC
Team Manager

Post by SS FC »

future? lsd is future! wrote:to je ale blbost, ne?! myslim tu vyrazovaci cast...
Já nevim, proè by to mìla bejt blbost, je to v happynovì FAQ...
future? lsd is future!

SS FC wrote:Já nevim, proè by to mìla bejt blbost, je to v happynovì FAQ...
to prece neznamena kdyz to napsal happyna ze je to pravda (viz. vcera topic co vam chybi na sp :D :D )
Tak se sam podivej a zkontroluj si na nakym zkoncenym poharu jestli ti to vychazi....
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

SS FC wrote:
future? lsd is future! wrote:to je ale blbost, ne?! myslim tu vyrazovaci cast...
Já nevim, proè by to mìla bejt blbost, je to v happynovì FAQ...
No hlavnì se mrkni, na co se Se(basty)an vlastnì ptal - ptal se na turnaje èistì K.O. sytém nikoli na turnaje skupiny + K.O. :wink:
future? lsd is future!

aha tak se omlouvam, ale plati to teda, v turnajich skupiny + K.O. Ja jsem si to vyzkousel a nevychazelo mi to, ale to proto pac jsem ten klic jaxi nepochopil, takze se omlouvam za zmatek. (ale juniori nechodej presne :D:D)
Image

Papa Bouba Diop

future? lsd is future! wrote:celkem trapas, ale... :mrgreen:
tak na trapasy to máte srovnaný tak byste po sobì zas nemuseli vyjíždìt po každym pøíspìvku nee :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
future? lsd is future!

Papa Bouba Diop wrote: tak na trapasy to máte srovnaný tak byste po sobì zas nemuseli vyjíždìt po každym pøíspìvku nee :lol:
ja na nikoho nevyjzdim :oops:

edit: treba konkretne ten teou zminovany pripad o prichodu dorostencu, jen se podivej kdo si zacal tam.......;)
Image

Papa Bouba Diop

future? lsd is future! wrote:
Papa Bouba Diop wrote: tak na trapasy to máte srovnaný tak byste po sobì zas nemuseli vyjíždìt po každym pøíspìvku nee :lol:
ja na nikoho nevyjzdim :oops:

edit: treba konkretne ten teou zminovany pripad o prichodu dorostencu, jen se podivej kdo si zacal tam.......;)
no jednou ten,podruhý zas onen...to je jedno.pøitom si staèí øíct se*u na to a nereagovat :)
xixor

Post by xixor »

elrik wrote:
xixor wrote:Taky sice nejsem nový, ale pøesto by mì zajímala taková vìc.
Ví nìkdo, jak a co (jaké vlastnosti) ovliòují individuální schopnosti hráèù jako jsou napø. pøihrávky, koncový apod. :?:
Individualní pokyny : Jsou dva typy individuálních pokynù, které lze hráèùm dát, oba jsou vysvìtleny níže.

* Ofenzivní/defenzivní
o Hráèova pùsobnost se posune smìrem na jinou øadu. Jinými slovy : obránce hrající ofenzivnì pøidá trochu síly záloze, zároveò trochu ubere obranì.

Opravdu individuální pokyny: Nejlépe funguje pro hráèe s vyhovujícími vlastnostmi. Pro každého dalšího jsou nìkteré vlastnosti posíleny, jiné oslabeny.

* Hrát vpøed : Brankaø
o + : Hrát vpøed, rychlost
o - : Reflex, odvaha
* Hrát po køídle : Levý a pravý záložník, levý a pravý obránce
o + : Pøihrávky, rychlost
o - : Síla, hlavièkování
* Volná role : Všichni útoèníci
o + : Vápno
o - : Bránìní(souboje)
* Koncový : Støední útoèník
o + : Síla, hlavièkování
o - : Støelba, Bránìní(souboje)
* Na sebe : Všichni útoèníci
o + : Støelba, Bránìní(souboje)
o - : Hlavièkování, Pøihrávky
* Odehrát : Všichni obránci
o + : Pøihrávky
o - : Bránìní(souboje)
* Pøihrávky : Všichni záložníci
o + : Pøihrávky, tvorba hry
o - : Hlavièkování, støelba

THX :!: Dostal jsem se k tomu až teï.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

chtel bych se zeptat kolik dostanu za 2. misto v F.Nikde jsem to nenasel diky moc za odpoved :D
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

LampardFrank8 wrote:chtel bych se zeptat kolik dostanu za 2. misto v F.Nikde jsem to nenasel diky moc za odpoved :D
2. místo 1.120.000
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

když brankář dosáhne věku 34, tak jeho výkon klesne ?
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Zdrawim...je to blbá otázka ale je to pro mì dùležité!:)..Chtìl bych koupit RB a mam možnost koupit RB 23let,85%,72agr. zkušenost 24 výkon 68,21 a budoucí výkon 72,27!Myslíte že cena 2,6M odpovídá nebo je to pøehnané???DDíky moc za odpovìdi a omlouvám se že to píši zrovna sem!
Hák

Post by Hák »

zevfifefif wrote:když brankáø dosáhne vìku 34, tak jeho výkon klesne ?
Klesne o tøi body výkonu a pak dále klesá každým rokem. Také s obnovou fyzièky to není u takhle starých hráèù ideální, takže bych uvažoval o novém hráèi.....
LampardFrank8 wrote:Zdrawim...je to blbá otázka ale je to pro mì dùležité!:)..Chtìl bych koupit RB a mam možnost koupit RB 23let,85%,72agr. zkušenost 24 výkon 68,21 a budoucí výkon 72,27!Myslíte že cena 2,6M odpovídá nebo je to pøehnané???DDíky moc za odpovìdi a omlouvám se že to píši zrovna sem!
Cena 2,6M za takového hráèe je podle mì i pøes jeho vysokou agresi nízká a skuteèná cena takového hráèe by podle mì byla nìkde kolem min. 4M. Takže já bych bral
SK Kobeřice - E.36
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”