Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Angee
Member of the Soccer Project Association

Post by Angee »

MošnaM wrote:
Sokol Cejc wrote:když tu toto téma tak hezky diskutujete, podíval jsem se i na svùj trávník a ejhle.....
"Typ høištì je HiTech kombinace pøírodní a umìlé trávy
Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch"
Ale hodnocení mám 98 %, tak nevím jestli si ze mì nedìlají srandu :-)
Nedìlají :!: :!: :!: To je pøesnì ta hláška, kterou si pamatuji. Taky jsem mìl kvalitu kolem 100%, když se mi tahle hláška objevila a pak každý zápas snad 20% dolu. A byl jsem rád, že jsem stihl postavit jednoduchý trávník :wink: .
Na Váš popud sem se podival na to u sebe...
:arrow: hodnocení 100%
:arrow: a hláška udìléte nové távník!
:arrow: toš sem tam støelil rovnou nové HiTech a hotovo
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Angee wrote:
MošnaM wrote:
Sokol Cejc wrote:když tu toto téma tak hezky diskutujete, podíval jsem se i na svùj trávník a ejhle.....
"Typ høištì je HiTech kombinace pøírodní a umìlé trávy
Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch"
Ale hodnocení mám 98 %, tak nevím jestli si ze mì nedìlají srandu :-)
Nedìlají :!: :!: :!: To je pøesnì ta hláška, kterou si pamatuji. Taky jsem mìl kvalitu kolem 100%, když se mi tahle hláška objevila a pak každý zápas snad 20% dolu. A byl jsem rád, že jsem stihl postavit jednoduchý trávník :wink: .
Na Váš popud sem se podival na to u sebe...
:arrow: hodnocení 100%
:arrow: a hláška udìléte nové távník!
:arrow: toš sem tam støelil rovnou nové HiTech a hotovo
Ajajaj, myslím, že budeš nemile pøekvapen. Øekl bych, že správný postup byl nechat udìlat ten nejobyèejnìjší a až pak hned dát hi-tech. No pøeju hodnì štìstí. :lol:
kojotus_kokotus
Team Board Member

Post by kojotus_kokotus »

tak jestli ta hlaska byla jina "Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch" a byla v duchu udelejte novej travnik, coz jako me zni o dost mirneji... navic kdyz angee hraje v pristich deseti dnech doma 4 zapasy.... ... a kvalitu ma na 100% ted, ja bych nebyl takovej pesimista :)
i kdyz ta hlaska, nevim jak na ni spolehat, me to pise ted "Nepotøebujete instalovat nový povrch na høištì" a stav hriste 84%...... (ale zas pravda ze dneska jsem hral tolik zapasu doma jako angee v pristich deseti dnech:) )
kopeckar

Post by kopeckar »

kojotus_kokotus wrote:tak jestli ta hlaska byla jina "Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch" a byla v duchu udelejte novej travnik, coz jako me zni o dost mirneji... navic kdyz angee hraje v pristich deseti dnech doma 4 zapasy.... ... a kvalitu ma na 100% ted, ja bych nebyl takovej pesimista :)
i kdyz ta hlaska, nevim jak na ni spolehat, me to pise ted "Nepotøebujete instalovat nový povrch na høištì" a stav hriste 84%...... (ale zas pravda ze dneska jsem hral tolik zapasu doma jako angee v pristich deseti dnech:) )
Øekl bych, že v tomto pøípadì to bude jak øíkáš. :lol:
Angee

Post by Angee »

kopeckar wrote:
kojotus_kokotus wrote:tak jestli ta hlaska byla jina "Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch" a byla v duchu udelejte novej travnik, coz jako me zni o dost mirneji... navic kdyz angee hraje v pristich deseti dnech doma 4 zapasy.... ... a kvalitu ma na 100% ted, ja bych nebyl takovej pesimista :)
Øekl bych, že v tomto pøípadì to bude jak øíkáš. :lol:
Pøesnì tak jak øíká frankie, teda kojotus_kokotus :wink: no, spoèítal sem si že hraju ty 4 zápase toš sem tam rovnou støelil ten top :) ..
Image
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

Zdravím, mám menší problém... snažím se připojit a píše mi to:
Unable to connect to database

co s tím??
kojotus_kokotus
Team Board Member

Post by kojotus_kokotus »

cekat... :?
... nejde to nikomu
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Tak asi na tom nìco bude, vèera sem mìl 98, a dnes jenom 90 a to jsem hrál jenom jedno utkání doma...
Už ale budujeme nový 8)
Andrew - Sokol Čejč
Tonda11
Team Board Member

Post by Tonda11 »

Ja mam ted travnik na 100 a pise mi to "Je už pomalu èas k instalování nového povrchu na høištì" ....nevim jestli sem jenom nevsimavej nebo je to nova hlaska ale vidim ji tam poprvy :wink:
UNION ZIZKOV
Manažer: Tonda11
Divize: D9
MošnaM

Post by MošnaM »

Tonda11 wrote:Ja mam ted travnik na 100 a pise mi to "Je už pomalu èas k instalování nového povrchu na høištì" ....nevim jestli sem jenom nevsimavej nebo je to nova hlaska ale vidim ji tam poprvy :wink:
Blbé je, že na toto tì správce høištì neupozorní. Takž pravdìpodobnì nikdo neví, za jak dlouho se tato hláška zmìní na "Opravdu potøebujete nainstalovat na høištì nový povrch". Každopádnì když teï dáš stavìt Hi-Tech, bez problémù to stihneš.

PS. Se zájmem sleduji stav trávníku Angeeho. Zatím je v klidu :lol:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
depaco
Assistant Coach

Post by depaco »

A mì se zdálo, že když se vám zhoršuje trávník, tak klesá už i po simulaci ve 4:00 :idea: (a ne jenom pøi hraní zápasù na domácí pùdì)
Image
prozatím H-divize
Angee

Post by Angee »

MošnaM wrote:PS. Se zájmem sleduji stav trávníku Angeeho. Zatím je v klidu :lol:
Možná to bude tem, že mám tak úzké kádr, že si nedovoluju hrát moc zápasù, tudíž tech domácích zápasù mám teï taky tak málo :)
Image
Sokol Čej&#2
Coach

Post by Sokol Čej&#2 »

když vymìním trenéra, zvedne se morálka i tìch hráèùm co jsou na transfer listu...?
Andrew - Sokol Èejè
C 9
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Sokol Čej&#2 wrote:když vymìním trenéra, zvedne se morálka i tìch hráèùm co jsou na transfer listu...?
já bych øek, že jo...
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Sokol Čej&#2
Coach

Post by Sokol Čej&#2 »

Tiger Baros wrote:
Sokol Èej&#2 wrote:když vymìním trenéra, zvedne se morálka i tìch hráèùm co jsou na transfer listu...?
já bych øek, že jo...
Tak jim pøibude jenom 10 morálky
Andrew - Sokol Èejè
C 9
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”