tom17 wrote:dawron wrote: Ano, hrozně mě rozčilovalo, že se bez něj ani nemohu podívat na TL. Tak jsem za 169,-Euro týdně angažoval osmatřicetiletého Islanďana Gudrúna Jóhannssona.

Kupodivu i s jeho 11% zvládá svou práci na výbornou: Dokázal prodat nepoužitelného gólmana Berga za 980K a domluvil přestup LB Logana zpět do divize A za velmi lukrativních podmínek. Zvládne-li ještě prodat jednoho gólmana a koupit náhradu za Logana, získám pocit, že ta investice do něj měla smysl.

Tady (tj. plat skauta) šetříš na nepravém místě

Mrkni se, kolik jsi z těch 5M za Logana zaplatil agentovi a předchozímu týmu, pak se sem vrať a poreferuj nám o tom

Ha, Ivan, nečekán a nezván! Zajímavý postřeh, jsem si říkal, že ty částky byly nějaké vysoké. Ale nemám s tím zas až takový problém, neb obecně jsem zastánce přerozdělování.
Zajímalo by mě ale, jak souvisí částka, kterou dostane předchozí klub s kvalitou mého scouta? Jakože zkušený scout smlouvu obstará výhodněji pro stávající klub, zatímco méně zkušený nechá lobbovat předchozí týmy? Trochu absurdní představa, ale aspoň je sranda.

))