Sokol Čej wrote:Tak jim pøibude jenom 10 morálky
A ostatním kolik? 20%?
Díval jsem se, že jsi ho propustil a pøijmul druhého. Kdy mùžeš propustit aby neklesla? Nìkde jsem to tady kdesi, kdysi vidìl, ale nevím kde. Možná by stálo za to dát to do rad pro nováèky, èi do toho druhého topicu s radami.
Sokol Èej wrote:Tak jim pøibude jenom 10 morálky
A ostatním kolik? 20%?
Díval jsem se, že jsi ho propustil a pøijmul druhého. Kdy mùžeš propustit aby neklesla? Nìkde jsem to tady kdesi, kdysi vidìl, ale nevím kde. Možná by stálo za to dát to do rad pro nováèky, èi do toho druhého topicu s radami.
já to psal kvùli Happynovi a jeho FAQ, aby si to doplnil
MošnaM wrote:PS. Se zájmem sleduji stav trávníku Angeeho. Zatím je v klidu
Možná to bude tem, že mám tak úzké kádr, že si nedovoluju hrát moc zápasù, tudíž tech domácích zápasù mám teï taky tak málo
Stále sleduji . Jseš na 70%, pøestože jsi odehrál jediné utkání doma. Ale za zbývající tøi dny bys to mìl stihnout
PS. Podìl se s ostatními o zkušenost, jak rychle a kdy ta kvalita klesá.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM wrote:[Stále sleduji . Jseš na 70%, pøestože jsi odehrál jediné utkání doma. Ale za zbývající tøi dny bys to mìl stihnout
Jé tak to teï oøesnì nevim, ale myslim že to bylo takhle: První zápas 10%, další už 20% a ten další taky asi 20%...fakt pøesnì nevim, sory. nenapadlo mì to sledovat tak do podrobna.
xixor wrote:Naprosto bych souhlasil s Mošnou, popsal to pøesnì. Nejdùležtìjší je umìt tyto výkony podávat pravidelnì.
Dík, uznání od tebe potìší
LampardFrank8 wrote:no jelikoz jsem tedka postoupil do E a bude to moje prvni sezona tak cil je jasny=udrzet se!!prùmìrnì hraji tak cca 125-132 tak snad to vyjde.....v prubehu dalsich sezon bych chtel privest mlade neagresivni hrace
Konkrétní doplnìní mého prvního pøíspìvku - pokud tedy opravdu budeš bojovat o sestup. Urèitì to znáš, ale i pro ostatní uvedu tuto myšlenku:
Neboj se vypustit pøedem ztracený zápas (vìtšinou venku) nasazením Béèka s obranným stylem (abys zase nedostal moc gólù - i skóre mùže rozhodovat o koneèném poøadí). Tím ušetøíš Áèku fyzièku na druhý den a budeš mít vìtší šanci vyhrát. Samozøejmì dáš Áèku jeden pøátelák na doplnìní morálky, když nepùjde na ligu. Na odhad aktuálního výkonu týmu je skvìlý Battle-strategy-všechna èest tvùrcùm .
poraïte mi, kde stáhnu ten šikovný prográmek.. Battle strategy
a ještì jednu radu, jak zamezit velké marodce (podotýkám, že fyzièku mám vždy nad 90.. a v minulých sezónách moji hráèi byli tak maximálnì celkem 4 na marodce za sezónu. Už jsem zoufalý, každé dva dny mi jde nìkdo marodit, tøeba i na 10 dní - zlomený kotník..
GeorgeIX wrote:poraïte mi, kde stáhnu ten šikovný prográmek.. Battle strategy
a ještì jednu radu, jak zamezit velké marodce (podotýkám, že fyzièku mám vždy nad 90.. a v minulých sezónách moji hráèi byli tak maximálnì celkem 4 na marodce za sezónu. Už jsem zoufalý, každé dva dny mi jde nìkdo marodit, tøeba i na 10 dní - zlomený kotník..
Battle strategy najdeš zde: http://www.battle-strategy.com/sp_default.aspx
a co se týèe té druhé otázky, tak ti asi nikdo neporadí. Fyzioterapeuta a doktora mít na 100%, nenechávat hrát unavené hráèe a zbytek je o náhodì. A pak si jìštì mùžeš stìžovat si v topicu "Zranìní"
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM wrote:[Stále sleduji . Jseš na 70%, pøestože jsi odehrál jediné utkání doma. Ale za zbývající tøi dny bys to mìl stihnout
Jé tak to teï oøesnì nevim, ale myslim že to bylo takhle: První zápas 10%, další už 20% a ten další taky asi 20%...fakt pøesnì nevim, sory. nenapadlo mì to sledovat tak do podrobna.
Tak jestli to dokážu posoudit, i bez jediného zápasu ti dnes opìt klesla kvalita trávníku. Jen si nejsem jistý, jestli o 10, nebo 20%. Spíš o tìch 10 že ?
s.31. - ? v B3