Neviem, či to bude zohľadňovať, keď dostaneš ban nabudúce, ale určite je to lepšie ako "_michael_", ktorý ho poslal do p*čeDajo wrote:Ale napísal som mu takú krátku,že Thank you

Moderator: Czech Moderators
Neviem, či to bude zohľadňovať, keď dostaneš ban nabudúce, ale určite je to lepšie ako "_michael_", ktorý ho poslal do p*čeDajo wrote:Ale napísal som mu takú krátku,že Thank you
No mě se chce do Martina (takový krásný křestní jménošutr wrote:
Otázka jestli by se Pupajdíkovi a spol... chtělo až do Liptovského Mikuláše...
No a co tak kdyby naši bratia Slováci dorazili příští rok na náš SP sraz zřejmě ve Velkých Pavlovicích?šutr wrote:Otázka jestli by se Pupajdíkovi a spol... chtělo až do Liptovského Mikuláše...
Bez prestávok a po diaľnici hodinka, ak sa budeš chcieť kochať krásami slovenskej prírody, tak o niečo viac, a ak by si chcel plávať Váhom hore prúdom, tak máš celodennú túrupupajdi13 wrote:No mě se chce do Martina (takový krásný křestní jménošutr wrote:
Otázka jestli by se Pupajdíkovi a spol... chtělo až do Liptovského Mikuláše...
) a tuším,že to je někde poblíž ne?
Bez československé komunity tady mohou zhasnout a zavřít... Která komunita žije jako ta naše? Aktivitou se nás snaží dohnat jen ta rumunská, navíc to těmi bany vzali hoši tak trochu za špatný konecléblík wrote:Třikrát HuráAlespon jde vidět,že nějakou tu sílu naše komunita má..
Keď by sme dostali pozvanie,tak s bráchom Milkom určite radi prídeme.kopeckar wrote:No a co tak kdyby naši bratia Slováci dorazili příští rok na náš SP sraz zřejmě ve Velkých Pavlovicích?šutr wrote:Otázka jestli by se Pupajdíkovi a spol... chtělo až do Liptovského Mikuláše...
Pozvání samozřejmě platí, termín a podmínky zde určitě budou včas viset. A z toho co ti napsal si nic nedělej, neumí česky a tak mu to překládá google. Určitě chtěl napsat, že se omlouvá.Dajo wrote:Keď by sme dostali pozvanie,tak s bráchom Milkom určite radi prídeme.kopeckar wrote:No a co tak kdyby naši bratia Slováci dorazili příští rok na náš SP sraz zřejmě ve Velkých Pavlovicích?šutr wrote:Otázka jestli by se Pupajdíkovi a spol... chtělo až do Liptovského Mikuláše...
Z Martina do L.Mikuláša to je už len kúsok. (odpoveď pre pupajdíka)
PS: Razva mi odpísal,že praje veľa šťastia v C-čku a dodal slovo,ktoré znamená voľne preložené "hamoun",teda po česky.
Dajo
FC Trabant
Myky ani nebude .....podle toho jak mi to Razva vysvětlil .....tak to i tak nějak chápu.PaToM wrote:Hmmm, tak MYKYho ešte neodbanovali, to nechápem...
Mohol by niekto kontaktovať Razvanicu s tým, že ktorých manažérov vlastne odbanovali?
Jakto? Veď za to ani nemôže, že mu husatko kúpil toho hráča, ktorého mal na trhu už pár dní, a na ktorého nastavil IBP ešte pred tým, než mu poslal husatko nejakú správu...pupajdi13 wrote:Myky ani nebude .....podle toho jak mi to Razva vysvětlil .....tak to i tak nějak chápu.PaToM wrote:Hmmm, tak MYKYho ešte neodbanovali, to nechápem...
Mohol by niekto kontaktovať Razvanicu s tým, že ktorých manažérov vlastne odbanovali?
No já si to původně myslel taky,ale bylo mi to vysvětleno o dost jinak podle toho co se asi našlo u husatka za zprávy.PaToM wrote: Asi mu napíšem...
pupajdi13 wrote:No já si to původně myslel taky,ale bylo mi to vysvětleno o dost jinak podle toho co se asi našlo u husatka za zprávy.PaToM wrote: Asi mu napíšem...
Napiš mu