IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??

Moderator: Czech Moderators

IV. sraz chci uspořádat v termínu:

Poll ended at Tue Nov 27, 2012 7:25 pm

1 ) od 17. & 24. května 2013
7
25%
2 ) od 31.5. & 7. června 2013
4
14%
3 ) 14.-16. června 2013
2
7%
4 ) 21.-23. června 2013
5
18%
5 ) 28.-30. června 2013
10
36%

Total votes: 28

Angee
Member of the Soccer Project Association

Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské a belgické)

Post by Angee »

Moooc rád bych využil to volný místo a dojel, ale bohužel, placené vystoupení s kapelou nemožu odříct, to snad pochopíte :)

PS: mírně se tu bavím nad tem, dyž čtu vaše nadšení jit do sklepa a vzít si např. jídlo z hospody apod. :D ... neznalost je nekdy opravdu zábavná :mrgreen: (omlouvám se, ale fakt mě to pobavilo :lol: )
Image
xixor

Post by xixor »

Angee wrote:Moooc rád bych využil to volný místo a dojel, ale bohužel, placené vystoupení s kapelou nemožu odříct, to snad pochopíte :)

PS: mírně se tu bavím nad tem, dyž čtu vaše nadšení jit do sklepa a vzít si např. jídlo z hospody apod. :D ... neznalost je nekdy opravdu zábavná :mrgreen: (omlouvám se, ale fakt mě to pobavilo :lol: )

1) Škoda že nedorazíš

2) Nesuď tak kriticky. Já jsem se s tím taky nikdy nesetkal, ale hospodský Milan má kolem moc dobrou pověst a tak nějak chce všechno zařídit. Takže minule dovalil do sklepa takové to nerez nádobí s ohřevem, kde bylo maso ze selátka, hromadu pochutin kolem toho a myslím, že si nikdo věru nestěžoval.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Angee

Post by Angee »

xixor wrote:
Angee wrote:Moooc rád bych využil to volný místo a dojel, ale bohužel, placené vystoupení s kapelou nemožu odříct, to snad pochopíte :)

1) Škoda že nedorazíš

2) Nesuď tak kriticky. Já jsem se s tím taky nikdy nesetkal, ale hospodský Milan má kolem moc dobrou pověst a tak nějak chce všechno zařídit. Takže minule dovalil do sklepa takové to nerez nádobí s ohřevem, kde bylo maso ze selátka, hromadu pochutin kolem toho a myslím, že si nikdo věru nestěžoval.
Jo táák, tak to se omlouvám, to sem to špatně pochopil - já sem si totiž při čtení představil, jak si berete do vinnýho sklípku jídlo z hospody jako např. plněný bagety apod :D ..tentokrát mě pobavila moja neznalost :lol:
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

xixor wrote:Takže co se týče sklípku:

Palkaj udělal vše možné i nemožné, abychom získali kvalitní sklep. Tímto mu veřejně děkuji, že se toho zhostil. Sklípek je umístěn asi 1 km od místa ubytování, v ceně 350,- Kč bude:
1) studené mísy a pochutiny, snad aj nealko (bo bez vody se celý večer vyrží těžko)
2) dobré víno, co se do nás vleze (možná aj cosi ostřejšího pro fajnšmekry, ale to přesně nevíme :wink: ).

Byla zde ještě varianta s teplou večeří za 450,- Kč , ale vzhledem k tomu, že teplého jídla bude přes den dost a "teplá varianta" :mrgreen: je prakticky studená plus nějaký flamendr a další masa.

LIDI, FURT JSOU K DISPOZICI JEŠTĚ ASI 3. MÍSTA. Tak neváhejte a přijdtě se pobavit se stejnými blázny, jako jste vy sami.. Písněte mě nebo Hadisovi zprávu a domluvíme se.
jestli můžu....tak....já bych ještě o té teplé do sklípku popřemýšlel....bylo to to nejlepší co jsme tam loni jedli a nechtěl bych o to přijít :wink: ( selátko vymazlený,domácí okurčičky,čerstvej chlebíček) ...za to já bych zabíjel. :mrgreen:
to prostě nějaký salámy nepřebijou.

Co se týká červeného textu.....tak snad by se mohl definitivně vyjádřit BigEl a Ataner
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hadis

Post by Hadis »

Big El je úplně mimo z Oslíčkovi otázky a vypadá to, že ho to srazilo tak do kolen a už se nedostane nikdy ke klávesnici. :mrgreen:

Ataner o tom furt mluví, ale taky nic nevymyslel. Asi ho limituje ta cesta.

A TomkyCZ si to nerozmyslel ?
AC Had Bozak

Hadis

Post by Hadis »

xixor wrote:Takže co se týče sklípku:

Palkaj udělal vše možné i nemožné, abychom získali kvalitní sklep. Tímto mu veřejně děkuji, že se toho zhostil. Sklípek je umístěn asi 1 km od místa ubytování, v ceně 350,- Kč bude:
1) studené mísy a pochutiny, snad aj nealko (bo bez vody se celý večer vyrží těžko)
2) dobré víno, co se do nás vleze (možná aj cosi ostřejšího pro fajnšmekry, ale to přesně nevíme :wink: ).

Byla zde ještě varianta s teplou večeří za 450,- Kč , ale vzhledem k tomu, že teplého jídla bude přes den dost a "teplá varianta" :mrgreen: je prakticky studená plus nějaký flamendr a další masa.

LIDI, FURT JSOU K DISPOZICI JEŠTĚ ASI 3. MÍSTA. Tak neváhejte a přijdtě se pobavit se stejnými blázny, jako jste vy sami.. Písněte mě nebo Hadisovi zprávu a domluvíme se.
Tak je pravda, že to prase bych si dal taky, přece jen, čím víc mastnýho do sebe narvu, tím líp :)
Ale když bude studená mísa, jak je objednána, taky se z toho nepo*ru a normálně to sním, ne že ne :lol:
AC Had Bozak

Big El

Post by Big El »

Hadis wrote:Big El je úplně mimo z Oslíčkovi otázky a vypadá to, že ho to srazilo tak do kolen a už se nedostane nikdy ke klávesnici. :mrgreen:

Ataner o tom furt mluví, ale taky nic nevymyslel. Asi ho limituje ta cesta.

A TomkyCZ si to nerozmyslel ?
jj, já jsem úplně mimo z Oslíčkovy otázky. A raději nechci riskovat, že by mi ji položil osobně mezi čtyřma očima. To si spíš čutnu mač Petřínský ligy :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

Big El wrote:jj, já jsem úplně mimo z Oslíčkovy otázky. A raději nechci riskovat, že by mi ji položil osobně mezi čtyřma očima. To si spíš čutnu mač Petřínský ligy :wink:
Vem ji sebou a pak ti ji bude moci položit mezi šesti očima a to už bys mohl unést a jestli ne, tak by to šlo mezi 60 a více očima a to už je úspěch zaručen. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
xixor

Post by xixor »

Je fakt, že mezi 350 a 450 není tak moc rozdíl. Ale je potřeba vzít v úvahu, že nám to nebude dělat hospodský Milan. Ale jelikož chlapi z jižní Moravy umějí dělat výborná vína, tak bych se nebál, že by neuměli udělat i nějaké skvělou pečeni.

Uděláme hlasování :?:

PS: Pupajdi mě pěkně načnul, Polrajch jeden. :mrgreen:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
jancarik

Post by jancarik »

xixor wrote:Je fakt, že mezi 350 a 450 není tak moc rozdíl. Ale je potřeba vzít v úvahu, že nám to nebude dělat hospodský Milan. Ale jelikož chlapi z jižní Moravy umějí dělat výborná vína, tak bych se nebál, že by neuměli udělat i nějaké skvělou pečeni.

ja jsem pro 100.- uz nikoho neposere :wink:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

xixor wrote:

já bych to udělal i bez hlasování...prase je prase ...co si budeme povídat :wink: ....vím,jak to krásně promastilo skluzavku na vínko loňi ...... to kilo opravdu už nikoho neuškrtí :wink:

jen nevím,jak to dopadlo s tím sobotním obědem,jak jsme znevážili ten jejich guláš...Hadísku? obědnal jsi kuře na paprice? :wink:
jancarik

Post by jancarik »

pupajdi13 wrote:
xixor wrote:
já bych to udělal i bez hlasování..

zadny hlasovani jeste si nekdo udela jinej sraz :mrgreen: :mrgreen:
a kopecek svuj :wink:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
kopeckar

Post by kopeckar »

jancarik wrote:
pupajdi13 wrote:
xixor wrote:
já bych to udělal i bez hlasování..

zadny hlasovani jeste si nekdo udela jinej sraz :mrgreen: :mrgreen:
a kopecek svuj :wink:
No nakonec se dohodneme ne? Uděláme to telemostem. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote: jen nevím,jak to dopadlo s tím sobotním obědem,jak jsme znevážili ten jejich guláš...Hadísku? obědnal jsi kuře na paprice? :wink: [/i][/b]

O tom nic nevím - páč jídlo tu nikdo neprobíral.
Takže jsem to nechal být s tím, že to dořešíme v pátek.

Takže mám objednat kuře na paprice ? A zeptám se, je možné to udělat asi tak, že nám dají celou nohu a k tomu papriku, nebo že to vykostí a kousky masa bude pěkně zalitý zbarvenou omáčkoou chutné po paprice...

Kterou variantu ? :mrgreen: :mrgreen:

Jo, prase je prase, sice tam bude 20 prasat, ale jedno pečený snad taky zvládneme. No a ta stovka je sice hodně, ale nějak si na to snad během toho měsíce ještě vydělám :wink: ( třeba kopeček v sobotu bude shazovat střechu, tak napíše a kilo bude za hodku doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote:
pupajdi13 wrote: jen nevím,jak to dopadlo s tím sobotním obědem,jak jsme znevážili ten jejich guláš...Hadísku? obědnal jsi kuře na paprice? :wink: [/i][/b]

O tom nic nevím - páč jídlo tu nikdo neprobíral.
Takže jsem to nechal být s tím, že to dořešíme v pátek.

Takže mám objednat kuře na paprice ? A zeptám se, je možné to udělat asi tak, že nám dají celou nohu a k tomu papriku, nebo že to vykostí a kousky masa bude pěkně zalitý zbarvenou omáčkoou chutné po paprice...

Kterou variantu ? :mrgreen: :mrgreen:

Jo, prase je prase, sice tam bude 20 prasat, ale jedno pečený snad taky zvládneme. No a ta stovka je sice hodně, ale nějak si na to snad během toho měsíce ještě vydělám :wink: ( třeba kopeček v sobotu bude shazovat střechu, tak napíše a kilo bude za hodku doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
je vidět,že nečteš mé příspěvky :roll: ...řešil jsem to tu s Tebou už asi před 14 dny,ale neragoval jsi na to :mrgreen: ---- klasický stehno na paprice ,,,bud s rejží nebo knedlema 8) ...výhoda je,že na tomhle jídle není co zkazit :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”