Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
No zøejmì ti budu muset dát za pravdu. Po dnešní lize, kdy jsem hrál útoènì (80%), fyzièka hráèùm klesla pøiblžnì stejnì jako když hraju na 0% stylu. Tak nevím, kde to má nebohá hlava vzalaPapa Bouba Diop wrote:no já teda zas žiju v domnìní, že výše nastavený agresivity má vliv akorát na to, kolik karet dostanu a nastavený styl má vliv akorát na poèet šancí v zápase

zda se ze ta energie mych hracu se nechce zvysovat i pres nastaveni v treninku na "trenink" energie. Bohuzel jsem si domluvil i turnaje, takze hraci budou dost vytizeny, takze nemaj sanci na relaxaci.
Moztna by pohlo poridit si hrace, ale ja nemam cas tady cekat az do prepoctu abych mel jistotu ze ziskam hrace kteryho chci.
Proc uzaverky hracu nejsou kdykoliv behem dne(podle toho kdy se hrac vlozi na trh) s tim ze se prestup uskutecni o velkem prepoctu?
Moztna by pohlo poridit si hrace, ale ja nemam cas tady cekat az do prepoctu abych mel jistotu ze ziskam hrace kteryho chci.
Proc uzaverky hracu nejsou kdykoliv behem dne(podle toho kdy se hrac vlozi na trh) s tim ze se prestup uskutecni o velkem prepoctu?
-
Máš pøeci možnost koupit hráèe na okamžitý pøestup. Buï toho co tam už je ta cifra nastavena, nebo napsat komukoliv, že mu dáš za toho a toho hráèe tolik a tolik za rychlý pøestup.-quad- wrote:zda se ze ta energie mych hracu se nechce zvysovat i pres nastaveni v treninku na "trenink" energie. Bohuzel jsem si domluvil i turnaje, takze hraci budou dost vytizeny, takze nemaj sanci na relaxaci.

-
Tak teï už souhlasím se všímkopeckar wrote:No zøejmì ti budu muset dát za pravdu. Po dnešní lize, kdy jsem hrál útoènì (80%), fyzièka hráèùm klesla pøiblžnì stejnì jako když hraju na 0% stylu. Tak nevím, kde to má nebohá hlava vzalaPapa Bouba Diop wrote:no já teda zas žiju v domnìní, že výše nastavený agresivity má vliv akorát na to, kolik karet dostanu a nastavený styl má vliv akorát na poèet šancí v zápase. I když borcovi co má energii 98, klesla fyzièka ze 100 na 95%. Takže možná nìjaký ten rozdíl tam pøece jen bude.

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
mu hráè mìl dvì žluté a v následním zápase byl po dvou žlutých vylouèen,dostal na jeden zápas stop,ale po odpikání trestu má dvì žluté na kontì,mùže mi tedy nìkdo popsat jak se tyto tresty øeší,co by následovalo kdyby dostal èervenou rovnou nebo co si teda ubec odpikal? asi tu èervenou že? to po každé èervené ma hraè na jeden zapas stop?i když je po dvou žlutých?
-
Èervená po dvou žlutých je automatický stop na jeden zápas a karty, které mìl pøedtím na kontì se neumazávají, ani se k nim ty dvì nové nepøièítají. Pokud by dostal èervenou rovnou, tak se trest pohybuje od jednoho zápas až nìkam - horní hranici trestu neznám, ale vím, že dostat 4 zápasy není problém. Žluté karty se také neumazávají - trest je za tu èervenou.fifina.5 wrote:mu hráè mìl dvì žluté a v následním zápase byl po dvou žlutých vylouèen,dostal na jeden zápas stop,ale po odpikání trestu má dvì žluté na kontì,mùže mi tedy nìkdo popsat jak se tyto tresty øeší,co by následovalo kdyby dostal èervenou rovnou nebo co si teda ubec odpikal? asi tu èervenou že? to po každé èervené ma hraè na jeden zapas stop?i když je po dvou žlutých?
Pak ještì mùže nastat situace, kdy hráè dostane žlutou a pak èervenou rovnou (z první, ne po druhé žluté) a v tom pøípadì by se mìla žlutá pøièíst a za èervenou by mìl být trest. Pokud by ale dosáhl zároveò tøetí žluté, tak to øešení neznám. Pravdìpodobnì by se mìly tresty sèítat.
Last edited by MošnaM on Tue Sep 16, 2008 5:05 pm, edited 1 time in total.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
jo dík, pøi boji o C divizi už nemužu šetøit moc s agr a tak zaèínam øešit i takovéto problémyMošnaM wrote:Èervená po dvou žlutých je automatický stop na jeden zápas a karty, které mìl pøedtím na kontì se neumazávají, ani se k nim ty dvì nové nepøièítají. Pokud by dostal èervenou rovnou, tak se trest pohybuje od jednoho zápas až nìkam - horní hranici trestu neznám, ale vím, že 4 zápasy není problém. Žluté karty se také neumazávají - trest je za tu èervenou.fifina.5 wrote:mu hráè mìl dvì žluté a v následním zápase byl po dvou žlutých vylouèen,dostal na jeden zápas stop,ale po odpikání trestu má dvì žluté na kontì,mùže mi tedy nìkdo popsat jak se tyto tresty øeší,co by následovalo kdyby dostal èervenou rovnou nebo co si teda ubec odpikal? asi tu èervenou že? to po každé èervené ma hraè na jeden zapas stop?i když je po dvou žlutých?
Pak ještì mùže nastat situace, kdy hráè dostane žlutou a pak èervenou rovnou (z první, ne po druhé žluté) a v tom pøípadì by se mìla žlutá pøièíst a za èervenou by mìl být trest. Pokud by ale dosáhl zároveò tøetí žluté, tak to øešení neznám. Pravdìpodobnì by se mìly tresty sèítat.

-
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Chci se zeptat jak by sem mel mit vyrovnanou tu agresivitu???Myslíte ze je dobre treba od 0-35 a nebo to snizit???
-
Tak aby jsi využil investice do hráčů s nízkou agresivitou co nejvíce, tak rozptyl agresivity jednotlivých hráčů by měl být co nejmenší, max cca do 20% (např. 5-25%). Čím méně, tím samozřejmě lépe, protože je menší hrozba že některý z hráčů obdrží v zápase dvě žluté, ale vzhledem k finanční náročnosti neagresivních hráčů, to ne vždy úplně jdeLampardFrank8 wrote:Chci se zeptat jak by sem mel mit vyrovnanou tu agresivitu???Myslíte ze je dobre treba od 0-35 a nebo to snizit???

SK Kobeřice - E.36
-
Koupil by ste nekdo Cm-21let-82%-19agr. s budoucím výkonem 71,04 za 6M????Newim jeslti ho mam koupit tak pls nekdo zkusenej poradte
-
Na trhu ho nevidím, tak Ti těžko odpovím
Důležitá je také energie hráče, zkušenost, momentální výkon...

Důležitá je také energie hráče, zkušenost, momentální výkon...
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
LampardFrank8 wrote:Koupil by ste nekdo Cm-21let-82%-19agr. s budoucím výkonem 71,04 za 6M????Newim jeslti ho mam koupit tak pls nekdo zkusenej poradte
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
-
Nevím no... Když ho koupíš, tak neproděláš, ale ani nic nezískáš... Myslím, že při chvilce čekání za 6M získáš i lepší CMko. Zkušenosti má zatím jen 9%, po přestupu bude mít 12% a než mu zkušenosti dorostou, tak to bude nějaký ten pátek trvat a energie je průměrná.
edit: omlouvám se, 4% - ne 9%, to jsem to nějak domotal s agresivitou, ta končí na 9tku
.
edit: omlouvám se, 4% - ne 9%, to jsem to nějak domotal s agresivitou, ta končí na 9tku

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever