Být tebou tak zruším nabídku a toho hráče nechám pro lidi, kteří ho potřebujou víc

Moderator: Czech Moderators
ze bys ho nebral???a proc tam mas tedy nejvyssi nabidku??Ale diky za ni uz ho nechci za takovedle prachy budu mit 2 hraceError wrote:Já bych ho nebral...
Být tebou tak zruším nabídku a toho hráče nechám pro lidi, kteří ho potřebujou víc![]()
LampardFrank8 wrote:ze bys ho nebral???a proc tam mas tedy nejvyssi nabidku??Ale diky za ni uz ho nechci za takovedle prachy budu mit 2 hraceError wrote:Já bych ho nebral...
Být tebou tak zruším nabídku a toho hráče nechám pro lidi, kteří ho potřebujou víc![]()
me by to bylo taky trapne,ale to se dalo cekat kdyz śem tam hodil ten linkfoppa 13 wrote:Nejlepší na tom je, že Error podal nabídku až potom, co sem dal Frank link na toho hráče, aby mu někdo řekl, zda-li ho má vzít nebo ne, do té doby tam nebyla od něj nabídka žádná... Pokud by Frank chtěl, tak by ho mohl sice stále koupit. Ale přišlo by mi to docela trapné, podat nabídku na hráče až ve chvíli, kdy někdo požádá o radu a přidá k tomu link... A ještě ten trapný komentářAle někomu to zřejmě nevadí.
btw. být já Frankem, napsal Errorovi, ať se tím hráčem udáví
No to už si musí každý sáhnout do svědomí sám......Já například, pokud se mi líbí nějaký hráč, ale má na něj už podanou nabídku někdo jíný známý z fóra, tak na takového hráče nabídku nepodávám v dobré víře, že ostatní by v mém případě udělali to stejné. Možná jsem naivní, ale přece jen je to jen hra, o nic nejde. Nemusím usilovat o hráče, kterého někdo jiný našel dříve, když těch hráčů na trhu jsou mraky. Být nejlepší za každou cenu, to není můj stylError wrote:![]()
![]()
Tohle je přestupový trh, ne "já si vezmu tohohle, ty si vem tamtoho" ...
Kdybych ho vzal za 6M, to by bylo bylo nefér(protože přiznávám, že předtím sem si toho hráče nevšim)... ale pořád má šanci mě přehodit, tak nevím, co na tom vidíš hnusného
Tak tohle je i na mě moc. Vždyť právě proto, že to jen hra mě přeci nemusí trápit, pokud mě někdo solventnější, či někdo s větším zájmem o konkrétního hráče přehodí. To snad abych vždy všem co jsem jim hráče o kterého měli zájem vyfoukl, psal omluvné dopisy, jak mě to moc mrzí, že si ho nemohli koupit taky. Vzdáleně mi to připomíná to, jak jsem kdysi v mládí hrával se svými bratranci Člověče nezlob se a ti se navzájem se slzami na krajíčku omlouvali sami sobě, že jeden druhého nechtěl vyhodit. Věty typu, jako, že si to každý musí se svým svědomím srovnat sám, mě v tomto případě fakt dojímají.Hák wrote:Já například, pokud se mi líbí nějaký hráč, ale má na něj už podanou nabídku někdo jíný známý z fóra, tak na takového hráče nabídku nepodávám v dobré víře, že ostatní by v mém případě udělali to stejné. Možná jsem naivní, ale přece jen je to jen hra, o nic nejde. Nemusím usilovat o hráče, kterého někdo jiný našel dříve, když těch hráčů na trhu jsou mraky. Být nejlepší za každou cenu, to není můj styl
pokud se na tenhle tým už nepřihlásíš, tak by to mělo bejt v poho....JoudeN wrote:Přemýšlel jsem o tom, že bych rozprodal nebo nechal zaniknout svůj tým, protože sem dost zpackal začátek... Kdybych si založil nový tým a na tento už bych se nikdy nepřihlásil tudíž nedělal žádné obchody atd. bylo by to proti pravidlům? A když ne stejně bych rád slyšel něčí názor na toto...
Tiger Baros wrote:pokud se na tenhle tým už nepřihlásíš, tak by to mělo bejt v poho....JoudeN wrote:Přemýšlel jsem o tom, že bych rozprodal nebo nechal zaniknout svůj tým, protože sem dost zpackal začátek... Kdybych si založil nový tým a na tento už bych se nikdy nepřihlásil tudíž nedělal žádné obchody atd. bylo by to proti pravidlům? A když ne stejně bych rád slyšel něčí názor na toto...
To Frank: no jo no, bohužel. Hold, příště budeš muset link na hráče posílat přes PMHák wrote: No to už si musí každý sáhnout do svědomí sám......Já například, pokud se mi líbí nějaký hráč, ale má na něj už podanou nabídku někdo jíný známý z fóra, tak na takového hráče nabídku nepodávám v dobré víře, že ostatní by v mém případě udělali to stejné. Možná jsem naivní, ale přece jen je to jen hra, o nic nejde. Nemusím usilovat o hráče, kterého někdo jiný našel dříve, když těch hráčů na trhu jsou mraky. Být nejlepší za každou cenu, to není můj styl