Ale fuj pane kopečku. Děláte nám scrabblistům ostudu a nemůže Vás omluvit ani to, že ve scrabblu platí jak "typ", tak "tip"kopeckar wrote:jsem rád za případný typ na koupi

Moderator: Czech Moderators
Ale fuj pane kopečku. Děláte nám scrabblistům ostudu a nemůže Vás omluvit ani to, že ve scrabblu platí jak "typ", tak "tip"kopeckar wrote:jsem rád za případný typ na koupi
Myslím, že mi přišla nějaká nabídka, ale v zásadě takovou poštu ani neotvírám (i když občas kouknu a slušně odpovím), hráč se má prodávat přes TL a cena se má odvíjet podle současného zájmu manažerů, nikoliv od agresivní politiky prodávajícího. V tom by mělo být kouzlo přestupního trhu, že se dá levně pořídit díky aktuálnímu nezájmu.MošnaM wrote:Osobně spamuji minimálně, ale občas přece. Zrovna nedávno jsem prodával relativně mladé neagresivní SW s konečným výkonem 75. A protože mi přišlo, že by to onen hráč mohl někam dotáhnout, oslovil jsem manažery z A-divize. Možná i tebe Bono. Většina z nich mi odpověděla a neměl jsem pocit, že bych se jich nějak dotkl. Samotnému mi tato forma nevadí a také častokrát odpovím. Horší je, když někdo pošle zprávu s prostým seznamem adres. To většinou ani neprocházím a rovnou mažu.
To je trénink na to bulharské fórum, neumíš číst mezi řádkyBig El wrote:Ale fuj pane kopečku. Děláte nám scrabblistům ostudu a nemůže Vás omluvit ani to, že ve scrabblu platí jak "typ", tak "tip"kopeckar wrote:jsem rád za případný typ na koupi
Nejspíš si mne nepochopil. Otázka zní jinak: "Není lepší znemožnit spamování či umožnit každému ať si ho vyfiltruje, než ho zakázat slovně a angažovat partu šerifů, aby hlídala tisíce uživatelů jestli nespamují či řešila stížnosti jedinců, kterým spamování vadí?".bono25 wrote:A proč by jinak měla být hra inovována pro spamery? To jaksi nechápu - není lepší napsat, že je spamování zakázané?
Inak ale uplne suhlasim s bonom.The SoccerProject management has the right to ban, fine or take any appropiate measure against anyone participating this game. We do not intend to harm any account but every manager has to know the SoccerProject management always has the final word in decisions to be made on SoccerProject.
To bude asi dan za pracu serifabono25 wrote:Díky, je to tam samozřejmě jen obecně, proto nedochází k banování. Čímž ale neříkám, že k němu do budoucna dojde. Proberu se Sjarelem možné varianty řešení, každopádně u mě by ignore list denně čítal nových 20-30 duší.
To není jen o tom filtru. Podle tvé logiky je lepší mít bandu policajtů, kteří budou něco vynucovat a trestat, než mít možnost znemožnit závadné jednání.bono25 wrote:Pořád se bavíme o tom samém - proč by zbytečně měli zajišťovat filtr pro spamy?
To je právě starý známý mystický přístup tvůrců. Sám jsi nepřímo poukázal na fakt, že aniž by proběhl nějaký update pravidel, mění se v čase přístup a posuzování policajtů, kteří je mají vynucovat.bono25 wrote:Díky, je to tam samozřejmě jen obecně, proto nedochází k banování.