Ten sál - tak to je ten stejný borec, co vlastní ubytovnu. Akurát za něj chce 1.000,- Kč za večer, ale to je v pohodě, vzhledem k počtu manažerů (vychází to něco přes 30,- Kč na každého).
Co se týče toho seznamu lidí, pokud ho vytvoříš, tak ho budu pravidelně aktualizovat v úvodním topicu. V tom bych problém neviděl.

Co se týče výběru záloh, tak já jsem to dělal tak, že jsem manažerovi poslal čísto svého účtu s termínem, kdy tam musí být platba. Toť vše. Co se týče výše zálohy, viděl bych to na 500,- Kč. A termín výběru zálohy - někdy do konce dubna 2010, maximálně.
A protože je ubytování omezeno kapacitou 30-ti lidí, kdo dřív pošle penízte, ten dříve mele. Asi tak. Takže jestli budeš chtít, klidně se od ledna 2010 může spustit výběr záloh. A já budu jeden z prvních, kdo peníze zašle. A doufám, že nebudu z Ostravsko-Karvinska sám.
A ještě jednou - díky moc, že jsi to vzal na sebe. Máš mou plnou důvěru. Odpadl mi jeden velký balvan.
Co se týče Milhana, je to chlap na svém místě a dá se s ním dobře komunikovat + je schopen všechno na místě ohlídat, případně zjistit, že je nějaký problém. A co se týče Palkaje, tak snad to zařídí s tím sklepem, když se nabídnul. Jen mu dej vědět, že v tom termínu bychom chtěli sklep.