Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by pupajdi13 »

myky0- wrote:

No to som zvedavy co presne ti napisal. Mozes to tu normalne napisat, ja si budem aj tak stale stat za svojim...
Já to shrnu trochu obšírněji.

Prvně : psal jsem si s Razvou po celou tu dobu,co jsme to tu řešili .....tys byl číslo jedna,které jsem obhajoval ,dokonce i v té petici jsem uvedl tvuj případ jako "ilustrační"......potom jsem k tomu nabalil i Daja s Milkem a preferoval Vás 3 , tam mi bylo vysvětleno,že ty bohužel nespadáš do té kategorie jako kluci a jsi řešen v jiném pytli (pytle byly 3) .
Přesto jsem dál apeloval na to,že patříš i do vedení slovenské ligy s Paťou atd,atd.

Z morálního hlediska se mi nechce tady na čisto napsat proč přesně Tebe nechtěl vrátit do hry, protože respektuju to,že se semnou bavil i o věcech,které mi rozhodně sdělovat nemusel....... a hlavně je jisté jedno ......to co dal jako vysvětlení mě , musel dát i Tobě a už jen Vy dva víte , kde je pravda....já mužu jen a pouze odhadovat,myslet si svoje,ale víte to jen Vy dvaja.

Bohužel ted nevím,co víc pro Tebe udělat. :(
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

Inac som az vcera zistil, ze mam Razvanicu v divizii :o aj to len preto, lebo som s nim hned po odbanovani hral zapas a samozrejme som ho aj prehral.. Buducu sezonu mu to vratim 8)
len tak mimochodom, mna ste tak nebranili? :!: ja som si najviac veril :P
mantel

Post by mantel »

_michael_ wrote:Inac som az vcera zistil, ze mam Razvanicu v divizii :o aj to len preto, lebo som s nim hned po odbanovani hral zapas a samozrejme som ho aj prehral.. Buducu sezonu mu to vratim 8)
Ale bránili, stačí si přečíst znění petice. Jinak jsi s Razvanicou hrál celou už celou loňskou sezonu :mrgreen: :mrgreen:
PaToM

Post by PaToM »

_michael_ wrote:Inac som az vcera zistil, ze mam Razvanicu v divizii :o aj to len preto, lebo som s nim hned po odbanovani hral zapas a samozrejme som ho aj prehral.. Buducu sezonu mu to vratim 8)
Ja som spisoval zoznam tých, za ktorými si stojíme, že suma ktorú ponúkli resp. zinkasovali je primeraná daným hráčom.
Tvoj nákup bol z tých lešpích, takže som ťa na zoznam (http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1#p1395531) "šťastlivcov" zaradil. Ale aj tak si myslím, že možno o jeden melónik navyše si mohol prihodiť. :wink:
Ale za tými, ktorých som uviedol sme si stáli a za tých bojovali a myslím, že väčšina z nich je teraz odblokovaná, vrátane teba. Potom sme preložený petičný list (http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5#p1395595) odoslali Razvanicovi, teda za všetkých "desiatich statočných" sme bojovali rovnako.
Myky bol uvedený ako príklad, pretože sme sa domnievali, že je tým, ktorý je v tom úplne nevinne, "Razva" však má na to iný názor. Ja verím Mykymu, ale o tom sa už ďalej rozpisovať nebudem.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Ataner

Post by Ataner »

PaToM wrote:
Ja som spisoval zoznam tých, za ktorými si stojíme, že suma ktorú ponúkli resp. zinkasovali je primeraná daným hráčom.
Tvoj nákup bol z tých lešpích, takže som ťa na zoznam (http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1#p1395531) "šťastlivcov" zaradil. Ale aj tak si myslím, že možno o jeden melónik navyše si mohol prihodiť. :wink:
Ale za tými, ktorých som uviedol sme si stáli a za tých bojovali a myslím, že väčšina z nich je teraz odblokovaná, vrátane teba. Potom sme preložený petičný list (http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5#p1395595) odoslali Razvanicovi, teda za všetkých "desiatich statočných" sme bojovali rovnako.
Myky bol uvedený ako príklad, pretože sme sa domnievali, že je tým, ktorý je v tom úplne nevinne, "Razva" však má na to iný názor. Ja verím Mykymu, ale o tom sa už ďalej rozpisovať nebudem.
Každopádně pokud to Mykymu nedopadne bude to veliká škoda.. :roll:
JPD - B.3
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Ataner wrote: Každopádně pokud to Mykymu nedopadne bude to veliká škoda.. :roll:
s tím souhlasím,ale fakt nevím,jak ted ještě zabojovat.
puzzle

Post by puzzle »

pupajdi13 wrote:
Ataner wrote: Každopádně pokud to Mykymu nedopadne bude to veliká škoda.. :roll:
s tím souhlasím,ale fakt nevím,jak ted ještě zabojovat.
Mohl bych dostat do pošty celou konverzaci Razvanici o Mykyho případu :?:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

_michael_ wrote: len tak mimochodom, mna ste tak nebranili? :
to víš,že jo :lol: ,ale tys byl přece "tutovka" Ne.... :mrgreen:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

puzzle wrote: Mohl bych dostat do pošty celou konverzaci Razvanici o Mykyho případu :?:
Nemohl....jak jsem psal nahoře....považuju to za "osobní" , tak by to mělo i zůstat, pokud Razvovi napíšeš,tak ti to možná sám vysvětlí , já na to nemám oprávnění.
puzzle

Post by puzzle »

pupajdi13 wrote:
puzzle wrote: Mohl bych dostat do pošty celou konverzaci Razvanici o Mykyho případu :?:
Nemohl....jak jsem psal nahoře....považuju to za "osobní" , tak by to mělo i zůstat, pokud Razvovi napíšeš,tak ti to možná sám vysvětlí , já na to nemám oprávnění.
OKi písnu mu...
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Milko

Post by Milko »

Ešte, aby som nezabudol, poďakovanie patri samozrejme aj resimu :D , ktorý nás tiež obhajoval a bránil. Takže resi aj tebe veľká vďaka odo mňa ako aj od bracha Daja z FC Trabant

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
okocha23
Team Manager

Post by okocha23 »

cavte ,diky za pomoc uz som odbanovy....je to trosku paradox,a sam presne neviem co si mam o tom mysliet pretoze som nedostal ani pokutu......istym sposbom sa nedivim pretoze toho mojho inkriminovaneho hraca som dal na TL za trhovu cenu,husatko ju zadal a potom po odbanovani som pozrel do posty a on z nicoho nic zvysil ponuku dvojnasobne...a ale bez mojej intervenicie....a potom prisiel ban- opakujem ale k prestupu este vobec nedoslo....nebol predany defacto k nicomu nedoslo -bol to asi preventivny uder....som ale rad spat ale mam zmisane pocity pred banom som bol 1.v divizii - teraz som na 4.miste a sezona fuc a bol som v semi Cesko-slovenskeho pohara - po zablokovani som mal skontumovane zapasy a ale aspon si stihnem zahrat o 3.miesto.... najparadoxnejsie je ze tym ze som nedostal ani pokutu -dejure mi bola priznana kvazi nevina ...ale sezona je fuc- myslim ze razvanica to jemne povedane trocha prepiskol a mozno mam aj pravo sa citit dotknuty..ale ako vravim dakujem vam vsetkym ze mozem byt spat lebo uplne od znova uz by som nezacinal uz by som sa na to vykaslal,nakolko som mal uz stabilizovany kader a buducu sezonu by som urcite s nim isiel rovno do D, takto budem v novej bojovat o F,ale aj tak este raz VELKA VDAKA
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

pupajdi13 wrote:
Odpověz mi ale Pupčo prosím na jednu otázku. Jak může RUMUNSKÝ šerif znát přesný význam toho, co si mezi sebou píšou dva SLOVÁCI ???

Děkuji.
Andrew - Sokol Čejč
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Sokol Cejc wrote: Odpověz mi ale Pupčo prosím na jednu otázku. Jak může RUMUNSKÝ šerif znát přesný význam toho, co si mezi sebou píšou dva SLOVÁCI ???

Děkuji.
Vy mi dáváte otázky :lol: ......jak to mám vědet :roll: ......co jsem mohl udělat,to jsem udělal,víc nezmůžu,to už musí Myky dořešit sám....
Netuším jak složité zprávy na výklad a překlad tam byly.......ale je tam nějaký důvod,za který ho nechce pustit zpět,.
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

Kolko SVK manazerov vlastne dostalo ban a kolko este omilostia? lebo co pozeram rebricek, tak to vyzera dooost zle..
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”