Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

stoper
Coach

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by stoper »

chcem sa spytat... uz som to tu raz niekde cital ale netusim kde.. nemozem to najst... kapitam teamu ma byt hrac s najvacsimi skusenopstami.. alebo s najlepsim hodnotenim ?
Aj tak ste vsetci tucniaci...
krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

stoper wrote:chcem sa spytat... uz som to tu raz niekde cital ale netusim kde.. nemozem to najst... kapitam teamu ma byt hrac s najvacsimi skusenopstami.. alebo s najlepsim hodnotenim ?
zkušenostmi
wc-man
Team Manager

Post by wc-man »

Vaše heslo na SoccerProjectu

Ahoj,

Někdo, pravděpodobně Vy, zažádal o zaslání Vašeho hesla na SoccerProjectu.
Zde je požadované info:

Uživatelské jméno: slada
Heslo: *****

Hodně zábavy u naší hry!
S úctou, SoccerProject Team------------------------------------------------------------http://www.soccerproject.com
SoccerProject je onlinový fotbalový manažer zdarma!

tohle mi přišlo na email a přitom jsem o žádné heslo nežádal.... znamená to že se někdo chtěl dostat na můj účet?
skutečný život má nesrovnatelně vyšší hodnotu než CM 20 let, při 100% xp výkon 78 a agr.0
Slanec

Post by Slanec »

happyna17 wrote:k čemu je FAQ :idea: :wink:
http://soccerproject.wz.cz/?pg=happynov ... 75b1a719a3

Kurz zaměstnanců
Měli byste dbát na to, aby vaši zaměstnanci měli hodnocení na 100 %. Čas od času se zaměstnanci hodnocení o trochu sníží. V tom případě ho pošlete je na kurz. Kurz probíhá každý týden v neděli ráno při velké simulaci. Nezáleží na tom, kdy během týdne zaměstnance pošlete na kurz. Během kurzu se hodnocení zaměstnance vždy zlepší o 15 %–19 %. Ideální tedy je zkontrolovat zaměstnance v sobotu večer. Je-li zaměstnanec poslán na kurz, nepřestává vykonávat práci pro tým.
Bože!! No já jsem asi slepej, protože tvoje FAQ jsem četl několikrát, ale tohohle jsem si nevšim :lol: njn tak díky

wc-man: To už tu někdy bylo. Ano je možné, že se někdo snažil dostat na tvůj účet. Když jsem o tomto četl posledně, dopadlo to téměř kompletním vyprodáním týmu.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
kOrflUs
Team Board Member

Post by kOrflUs »

Slanec wrote: wc-man: To už tu někdy bylo. Ano je možné, že se někdo snažil dostat na tvůj účet. Když jsem o tomto četl posledně, dopadlo to téměř kompletním vyprodáním týmu.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

kOrflUs wrote:
Slanec wrote: wc-man: To už tu někdy bylo. Ano je možné, že se někdo snažil dostat na tvůj účet. Když jsem o tomto četl posledně, dopadlo to téměř kompletním vyprodáním týmu.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no moc se nesměj,nějaký zkušenosti s timhle už mám :lol:
slavomire
Groundsman

Post by slavomire »

krup72 wrote:
slavomire wrote:som tu na foru uplní nováčik v SP až taký nie, dostal som sa z H divize bilancia 30 výhier .. po veľa sezónach do Gčka , na konte som mal cca 400K prišlo mi 1,8mil na konte mam 2,25 a chcem poradiť , do čoho mam investovať či nakupu hračov alebo do rožšírenia štadionu ktorý ma kapacitu 5000(fanušikov viac než 17000!) rozmýšlal som nad rozšírením o 3000 s pujčkou 1,5mil ..pritom už mam zajednaneho jedneho potrebneho CF za 500k kto ma skusenosti z pujčkami ?
Jestli je tvůj tým FC Podzámčik (jako že asi jo), nevidím to moc optimisticky. Máš totiž moc starej tým, do dvou sezón ti odejde půlka hráčů a peníze na další moc nemáš. Podle mě tu nejde o momentální stav, ale celkovou strategii. Způsobů, jak se z toho dostat ven, je víc, popíšu zhruba, co bych udělal já.
a) Nacpal bych se do maximálního počtu turnajů, kde je malý startovný (do 5k) a hraje se na skupiny. Proč? Přibývají fanoušci.
b) Naprosto všechny zbylý termíny bych hrál přáteláky doma. Bez ohledu na soupeře a výsledek. Proč? Přibývají fanoušci a vyděláváš na vstupným.
c) Prodal bych všechny starý hráče a taky hráče, co mají moc velkej plat na momentální rozpočet.
d) Nakoupil bych nevytrénovaný háčkaře za minimum peněz (až budeš mít víc peněz, tak hráče z centra mládeže, ty ale budou dražší). Proč? Aby hráli ty přáteláky a měli plat okolo 300/zápas.
e) Pokud máš víc času a chce se ti, zkusil bych občas najít levnej nákup a následně toho hráče se ziskem prodat.
Důsledkem bude zřejmě sestup, ale jde o to, aby tým vydělával, pak teprve se s tím dá jít nahoru.
Ale jak říkám, tohle bych udělal já, třeba by někdo jinej postupoval jinak;-)
tak ja som zobral pujčku kupim a potrebujem pár hračov dufam že začnem na vatšom štadione vydelavať...tie pratelaky začnem davať doma čo najviac... no uvídím ako sa to vyvinie..dám vedeiť poprípade... momentalne na zostup nemam musím ale obmeniť káder každopádne... postupne a pomaly...a snažiť sa zároveň aj udržať v G , čo sa týka fanúšiko tých mám požehnane..
Hák

Post by Hák »

slavomire wrote: tak ja som zobral pujčku kupim a potrebujem pár hračov dufam že začnem na vatšom štadione vydelavať...tie pratelaky začnem davať doma čo najviac... no uvídím ako sa to vyvinie..dám vedeiť poprípade... momentalne na zostup nemam musím ale obmeniť káder každopádne... postupne a pomaly...a snažiť sa zároveň aj udržať v G , čo sa týka fanúšiko tých mám požehnane..
No jestli budeš dělat přestavbu postupně a pomalu, tak nevím nevím jak dopadneš. Tvůj tým je přestárlý, kvalitou také zrovna neoplývá. Čím dýl to budeš odkládat, tím se bude zmenšovat šance, že se Ti tento tým podaří zachránit a skončíš v propadlišti dějin. Já bych to řešil okamžitě a hromadně. Už tak ale bude obtížné prodat tvé hráče, abys za ně vůbec něco dostal. Ta hromadná přestavba měla přijít už několik sezón zpátky. Podle mě by bylo jednodušší začít znovu a udělat přestavbu týmu hned po vytrénování hráčů. Opravdu ve tvém případě nejsem moc velký optimista.... :?
A pokud se chceš o tu záchranu týmu pokusit, tak absolutně souhlasím s krupem, že musíš nakoupit levné, nevytrénované hráče od začínajících háčkařů a na záchranu v G nehledět......
SK Kobeřice - E.36
Jurajs89
Assistant Manager

Post by Jurajs89 »

Když kupuju hráče, kteří jsou zadarmo, za jak dlouho bych ho teoreticky mohl mít v týmu?
krup72

Post by krup72 »

Hák wrote:Podle mě by bylo jednodušší začít znovu a udělat přestavbu týmu hned po vytrénování hráčů. Opravdu ve tvém případě nejsem moc velký optimista.... :?
Já bych od začátku zase nezačínal. Hráči jsou sice na draka, ale 18.000 fans není k zahození. Ale co jsem si teď všiml – máš jen základní centrum mládeže. Investice do dvou dalších je rozhodně na prvním místě.
krup72

Post by krup72 »

Jurajs89 wrote:Když kupuju hráče, kteří jsou zadarmo, za jak dlouho bych ho teoreticky mohl mít v týmu?
Snad druhej den při ranní simulaci, ale moc to nedoporučuju dělat...
Jurajs89
Assistant Manager

Post by Jurajs89 »

krup72 wrote: Snad druhej den při ranní simulaci, ale moc to nedoporučuju dělat...
Proč ne? Našel jsem mladý, celkem nadějný lidi. Myslím si, že pokud si je nějakou dobu podržím a vytrénuju, mohl bych je pak prodat za zajímavé částky.
MošnaM

Post by MošnaM »

krup72 wrote:
Jurajs89 wrote:Když kupuju hráče, kteří jsou zadarmo, za jak dlouho bych ho teoreticky mohl mít v týmu?
Snad druhej den při ranní simulaci, ale moc to nedoporučuju dělat...
Ještě jsem nikde nečetl nějaká přesná pravidla na tuto dobu. Ale je jasné, že to bude mít co do činění s podáváním nabídek. A také je rozdíl, jestli se ten hráč dostal do kategorie zadarmo jako vyhozený z týmu (má uvedeno tým: žádný), nebo je dán týmem zadarmo (tým je u hráče uveden).
Příklady:
1) vyhodil jsem hráče. Nedostal jedinou nabídku a druhý den při ranní simulaci zanikl. 2dny
2)dal jsem hráče na TL zadarmo a byl tam 7 dní. A to hned druhý den dostal nabídku a čtvrtý den ji ten dotyčný zrušil a pátý den dostal dvě nabídky. Tyto údaje nejsou bohužel naprosto přesné, protože na nabídky smluv hráči, který je na TL zadarmo, systém SP neoznamuje
3)dal jsem nabídku hráči, který byl na TL bez týmu. Byl jsem stále jediný zájemce a hráč přišel 5-tý den od podání nabídky

Takže bych to uzavřel - pokud je hráč dán zadarmo týmem, přijde mi, že se chová jako normální hráč daný na přestup, tj. je tam 6 dní, ale když je poslední den dána nabídka, tato doba se o jeden den prodlouží. Pokud je hráč vyhozen, je na TL minimálně dva dny, ale jen v případě, že je dost zájemců.
Jsou to odhady - jistotu nemám :wink:

A k tomu, co říká Krup72 - já si naopak myslím, že brát hráče zadarmo se může, ale musíš si dobře rozmyslet koho bereš a jaký plat mu nabízíš. A musíš pak chodit každý den na SP a případný vysoký plat mu snižovat. Jak, to už se tu probíralo. A musíš si uvědomit, že takového hráče nelze brzo prodat (s vysokým platem ho nikdo nekoupí) a propustit, když se nepovede, už vůbec ne - to by ses nedoplatil.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
-quad-
Assistant Manager

Post by -quad- »

kdyz nabizim plat volnymu hracovi, jaky je vypocet pro podpisovy bonus? je to nejaky pevny nasobek vuci nabizenymu platu?
HOCKEYARENA.NET - Tenacious D
manazery.cz - gugga

WEB: http://www.freewebs.com/defaultha/index.htm
hajas
Team Manager

Post by hajas »

-quad- wrote:kdyz nabizim plat volnymu hracovi, jaky je vypocet pro podpisovy bonus? je to nejaky pevny nasobek vuci nabizenymu platu?
podpisový bonus je pevná částka, kterou hráč dostane ihned po úspěšném podepsání kontraktu - poznáš to okamžitě ve vyúčtování :wink: Dále bude hráč dostávat jen mzdu + prémie za vítězství...
manažer hajas z týmu Real Pilsen
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”