Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by MošnaM »

-quad- wrote:kdyz nabizim plat volnymu hracovi, jaky je vypocet pro podpisovy bonus? je to nejaky pevny nasobek vuci nabizenymu platu?
Já tvou otázku chápu trošku jinak, než Hajas, tak ti odpovím jinak. Hajas ale má samozřejmě pravdu, v tom, co píše.
Maximální výše platu pro hráče zdarma bez bonusu za podpis je 20000 platu a 30000 prémie za výhru. Ta prémie za výhru je i zároveň maximální možná, která lze nabídnout. Plat lze nabídnout až do 70-ti tisíc, ale pokud jdeš u hráče zdarma nad těch výše uvedených 20, musíš dát i prémii za podpis. A tato částka se již pohybuje v miliónech a nemám pocit, že by se měnila přímo úměrně v závislosti na platu. Spíš tam půjde o nějaké skoky - nemám vyzkoušeno, takhle vysoko jsem nikdy nešel :wink: . Jen vím naprosto přesně, že bonus za podpis 200000 mi nedovolil zvednout nabízený plat ani o jedno euro.
Jednou jsem se ptal borce, který získal hráče s výkonem asi 73 a ve věku 24 let. Řekl, že mu dal 20 tisíc platu, 10 tisíc prémie za výhru a 16 miliónů za podpis :!: :!: :!: A že si spočítal, že se mu to vyplatí. Samozřejmě je jasné to, že s platem celé tři sezóny nehne (hráč by chtěl při každém snížení znovu bonus za podpis) a zároveň po třech sezónách mu buď dá zhruba to samé znovu, nebo mu nechá vypršet smlouvu a pustí ho opět zadarmo.
V těchto sumách bych už ale souhlasil s Krupem - nebrat takové hráče :wink:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Jurajs89
Assistant Manager

Post by Jurajs89 »

Jak často se stává, že na zápas nepřijde nikdo? 8) http://www.jurajs-msts.ic.cz/image/SP.jpg
happyna17

Post by happyna17 »

Jurajs89 wrote:Jak často se stává, že na zápas nepřijde nikdo? 8) http://www.jurajs-msts.ic.cz/image/SP.jpg
¨Když má nastavený vstupný 30 éček, tak se nemůže divit že nikdo nepřijde :idea:
JohnyT
Assistant Coach

Post by JohnyT »

Usporiadal som sukromny turnaj pre superov silnych ako ja ale sa mi nan nedarí prihlasiť.Neviem kde to je vidim ako sa superi prihlasuju ale mne to nejde.Alebo ked som ten turnaj zorganizoval tak sa nan nemožem prihlasiť?
krup72

Post by krup72 »

JohnyT wrote:Usporiadal som sukromny turnaj pre superov silnych ako ja ale sa mi nan nedarí prihlasiť.Neviem kde to je vidim ako sa superi prihlasuju ale mne to nejde.Alebo ked som ten turnaj zorganizoval tak sa nan nemožem prihlasiť?
Když organizuješ turnaj, tak na poslední stránce zaškrtáváš možnost, jestli se zúčastníš. Nevím, jestli to jde ještě i dodatečně. Pokud to nejde a chceš hrát, nezbyde ti, než turnaj zrušit a udělat nový.
slavomire
Groundsman

Post by slavomire »

Hák wrote:
slavomire wrote: tak ja som zobral pujčku kupim a potrebujem pár hračov dufam že začnem na vatšom štadione vydelavať...tie pratelaky začnem davať doma čo najviac... no uvídím ako sa to vyvinie..dám vedeiť poprípade... momentalne na zostup nemam musím ale obmeniť káder každopádne... postupne a pomaly...a snažiť sa zároveň aj udržať v G , čo sa týka fanúšiko tých mám požehnane..
No jestli budeš dělat přestavbu postupně a pomalu, tak nevím nevím jak dopadneš. Tvůj tým je přestárlý, kvalitou také zrovna neoplývá. Čím dýl to budeš odkládat, tím se bude zmenšovat šance, že se Ti tento tým podaří zachránit a skončíš v propadlišti dějin. Já bych to řešil okamžitě a hromadně. Už tak ale bude obtížné prodat tvé hráče, abys za ně vůbec něco dostal. Ta hromadná přestavba měla přijít už několik sezón zpátky. Podle mě by bylo jednodušší začít znovu a udělat přestavbu týmu hned po vytrénování hráčů. Opravdu ve tvém případě nejsem moc velký optimista.... :?
A pokud se chceš o tu záchranu týmu pokusit, tak absolutně souhlasím s krupem, že musíš nakoupit levné, nevytrénované hráče od začínajících háčkařů a na záchranu v G nehledět......
veľmi ste ma nepotešili :( aj ja to vidím tak že budem musieť začať odznova ,tka skor niečo dosiehnem ako s týmto týmom:( ešte to chvilu skusim a uvidím
slavomire
Groundsman

Post by slavomire »

a ako kupim nevytrenované Hčkare hráčov z trhu alebo ako ? a ako viem že su nevytrenovaní a a aký starý by mali byť?
wc-man
Team Manager

Post by wc-man »

slavomire wrote:a ako kupim nevytrenované Hčkare hráčov z trhu alebo ako ? a ako viem že su nevytrenovaní a a aký starý by mali byť?
pokud má hráč energii pod 70% a ostatní skily pod 50%, tak je to nevytrénovaný hráč. POZOR, některým hráčům po simulaci spadne skil o 5 procent. Pokud jde o věk tak na vytrénování samozřejmě platí čím mladší - tím lepší, prostě abys je stihl vytrénovat do třiceti let a nějakou tu sezonku si za tvůj tým ještě odkopali takže bych doporučoval max. do 24 let
skutečný život má nesrovnatelně vyšší hodnotu než CM 20 let, při 100% xp výkon 78 a agr.0
krup72

Post by krup72 »

slavomire wrote:a ako kupim nevytrenované Hčkare hráčov z trhu alebo ako ? a ako viem že su nevytrenovaní a a aký starý by mali byť?
Jde hlavně o dvě věci:
- hráč má malý plat, takže tvoje výdaje jsou prakticky nulové (příjmy by ale díky počtu fanoušků mohly být slušné)
- hráč není z centra mládeže, takže ho manažeři nechtějí, ale v nějakým procentu případů z něj může něco být. A háčkaři je prodávají vyloženě za pár šupů (stovky euro nebo tak).
Já bych ten tým nepouštěl. Sice budeš poslední z manažerů, ale určitě máš ve skupině nějaké FC Teamy a ty porazíš i tak. Vynásob si průměrný výdělek z přáteláku doma asi dvaceti a tolik přibližně bys měl vyrejžovat za týden. Zbylých osm beru jako turnajové zápasy venku. Ale ber to jako hrubý odhad.
-quad-
Assistant Manager

Post by -quad- »

MošnaM wrote:
-quad- wrote:kdyz nabizim plat volnymu hracovi, jaky je vypocet pro podpisovy bonus? je to nejaky pevny nasobek vuci nabizenymu platu?
Já tvou otázku chápu trošku jinak, než Hajas, tak ti odpovím jinak. Hajas ale má samozřejmě pravdu, v tom, co píše.
Maximální výše platu pro hráče zdarma bez bonusu za podpis je 20000 platu a 30000 prémie za výhru. Ta prémie za výhru je i zároveň maximální možná, která lze nabídnout. Plat lze nabídnout až do 70-ti tisíc, ale pokud jdeš u hráče zdarma nad těch výše uvedených 20, musíš dát i prémii za podpis. A tato částka se již pohybuje v miliónech a nemám pocit, že by se měnila přímo úměrně v závislosti na platu. Spíš tam půjde o nějaké skoky - nemám vyzkoušeno, takhle vysoko jsem nikdy nešel :wink: . Jen vím naprosto přesně, že bonus za podpis 200000 mi nedovolil zvednout nabízený plat ani o jedno euro.
Jednou jsem se ptal borce, který získal hráče s výkonem asi 73 a ve věku 24 let. Řekl, že mu dal 20 tisíc platu, 10 tisíc prémie za výhru a 16 miliónů za podpis :!: :!: :!: A že si spočítal, že se mu to vyplatí. Samozřejmě je jasné to, že s platem celé tři sezóny nehne (hráč by chtěl při každém snížení znovu bonus za podpis) a zároveň po třech sezónách mu buď dá zhruba to samé znovu, nebo mu nechá vypršet smlouvu a pustí ho opět zadarmo.
V těchto sumách bych už ale souhlasil s Krupem - nebrat takové hráče :wink:
Diky za podrobnou odpoved, ta hajasova me moc neuspokojila :)
Chtel jsem ziskat totiz nejakyho kvalitniho hrace z volnyho trhu, ale kdyz jsem nabizel jen plat, tak ke me nikdo nechtel. Tak jsem zkousel dat hodnevysoky plat, ale tam uz to chtelo bonus a nechtelo se mi hledat tu spravnou vysi. Ted kdyz vidim ze ten bonus by byl v raech milionu, tak vim ze bych nemel sanci, moje ekonomika je slaba :)
HOCKEYARENA.NET - Tenacious D
manazery.cz - gugga

WEB: http://www.freewebs.com/defaultha/index.htm
ARSENAL1414
Team President

Post by ARSENAL1414 »

krup72 wrote:
JohnyT wrote:Usporiadal som sukromny turnaj pre superov silnych ako ja ale sa mi nan nedarí prihlasiť.Neviem kde to je vidim ako sa superi prihlasuju ale mne to nejde.Alebo ked som ten turnaj zorganizoval tak sa nan nemožem prihlasiť?
Když organizuješ turnaj, tak na poslední stránce zaškrtáváš možnost, jestli se zúčastníš. Nevím, jestli to jde ještě i dodatečně. Pokud to nejde a chceš hrát, nezbyde ti, než turnaj zrušit a udělat nový.
Pokial si sa zabudol prihlasit tak sa mi zda ze si staci dodatocne pozvat pozvanku neviem to naisto ale samizda ze to tak je :wink:
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76

TrenchTown Gunners

One Love - Arsenal !!!
slavomire
Groundsman

Post by slavomire »

krup72 wrote:
Jde hlavně o dvě věci:
- hráč má malý plat, takže tvoje výdaje jsou prakticky nulové (příjmy by ale díky počtu fanoušků mohly být slušné)
- hráč není z centra mládeže, takže ho manažeři nechtějí, ale v nějakým procentu případů z něj může něco být. A háčkaři je prodávají vyloženě za pár šupů (stovky euro nebo tak).
Já bych ten tým nepouštěl. Sice budeš poslední z manažerů, ale určitě máš ve skupině nějaké FC Teamy a ty porazíš i tak. Vynásob si průměrný výdělek z přáteláku doma asi dvaceti a tolik přibližně bys měl vyrejžovat za týden. Zbylých osm beru jako turnajové zápasy venku. Ale ber to jako hrubý odhad.
no zatiaľ sa mi dar dosť dobre prišli už dvaja nový hráči , v Gčku som nečakene ešte neprehral a celkom zarabam aj na vstupnom..a štadion bude zvätšení už zajtra a týždeň opäť:)
kOrflUs
Team Board Member

Post by kOrflUs »

Myslíte si, že je výhodné vzít si půjčku? :mrgreen:
Image

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

kOrflUs wrote:Myslíte si, že je výhodné vzít si půjčku? :mrgreen:
Když ti důvod proč si ji bereš vydělá víc než zaplatíš na úroku, tak ano :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
kOrflUs
Team Board Member

Post by kOrflUs »

Sokol Cejc wrote:
kOrflUs wrote:Myslíte si, že je výhodné vzít si půjčku? :mrgreen:
Když ti důvod proč si ji bereš vydělá víc než zaplatíš na úroku, tak ano :mrgreen:
Snad ano :D
Image

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”