Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by MošnaM »

kOrflUs wrote:Myslíte si, že je výhodné vzít si půjčku? :mrgreen:
Prachy se hoděj vždycky :lol: . Já mám půjčku pořád, od prvního dne na SP. Tehdy bylo těch 2,5mega hodně platných v začátcích. Nikdy jsem jí nesplatil v termínu, jen občas doplatím zbytek, když potřebuji zase půjčit, a vezmu si novou. jediná změna je, že si teď beru tu formu nejrychlejšího splácení s 5% úrokem. A těch 125K, co dělá ten úrok - to je příjem za tři přáteláky doma. O tom se nemá cenu bavit. A výhody jsou obrovské, což poznáš v okamžiku, když třeba kupuješ hráče a chybí ti třeba 1,5 mega - na to bych vydělával třeba dva týdny, ale toho hráče musím koupit teď :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
JohnyT
Assistant Coach

Post by JohnyT »

Chcem sa spytať ked som prihlasený na viacej turnajov a chcem sa prihlasiť na další nemože sa stať že mi nalosuje zapasy na tie iste terminy ako hram ine zapasy? Aby som nehral dva zapasy naraz?
MošnaM

Post by MošnaM »

JohnyT wrote:Chcem sa spytať ked som prihlasený na viacej turnajov a chcem sa prihlasiť na další nemože sa stať že mi nalosuje zapasy na tie iste terminy ako hram ine zapasy? Aby som nehral dva zapasy naraz?
Nemůže :!: :!: :!: V jednom termínu lze hrát pouze jeden zápas. V turnaji to funguje tak, že počítač hledá první volný termín u obou klubů třetí den po losování. Takže když se losuje v pondělí, počítač začne ve hledat termín ve čtvrtek ráno a postupuje po termínech, až najde ten první volný pro oba. Za volné se nepokládá, kromě již obsazených termínů(zápas už je vypsán), termín blokovaný a termín, na který jsi pozván, nebo zveš někoho přímou pozvánkou k zápasu. Pozvánky na poolu jsou oproti tomu jako volný termín brány.
Tak snad je to vše. Vyčerpávající :lol: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kOrflUs
Team Board Member

Post by kOrflUs »

Ses dneska do toho psaní nějak dal :mrgreen:

Potřebuji znovu pomoci......kolik stojí SPFA přes Foxira? :D
Image

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
MošnaM

Post by MošnaM »

kOrflUs wrote:Ses dneska do toho psaní nějak dal :mrgreen:
Mám tak nějak chuť a čas :wink:
kOrflUs wrote: Potřebuji znovu pomoci......kolik stojí SPFA přes Foxira?
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 60&t=62166
Co víc dodat ?
Kolik euro zaplatíš, to si vybereš podle doby, na kterou to chceš a přepočítat podle současného kurzu + něco na poplatky určitě taky dokážeš.
s.31. - ? v B3
kOrflUs
Team Board Member

Post by kOrflUs »

MošnaM wrote:
kOrflUs wrote:Ses dneska do toho psaní nějak dal :mrgreen:
Mám tak nějak chuť a čas :wink:
kOrflUs wrote: Potřebuji znovu pomoci......kolik stojí SPFA přes Foxira?
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 60&t=62166
Co víc dodat ?
Kolik euro zaplatíš, to si vybereš podle doby, na kterou to chceš a přepočítat podle současného kurzu + něco na poplatky určitě taky dokážeš.
jé promin...to sem se ptalasi zbytečně :D Sem te topik nějak přehlížel celou dobu :D
Image

Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Pozvánky na poolu jsou oproti tomu jako volný termín brány.
A já myslel, že je to taky bloknutý. To znamená, že tu pozvánku v poolu zruší?
kopeckar

Post by kopeckar »

Mirek wrote:
Pozvánky na poolu jsou oproti tomu jako volný termín brány.
A já myslel, že je to taky bloknutý. To znamená, že tu pozvánku v poolu zruší?
Jasně. :lol:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
JohnyT
Assistant Coach

Post by JohnyT »

Chcem sa spytať - ked dam hrača na prestupovu listinu a už su nan ponuky a ja si to rozmyslim a nechcem ho predať je nejaka cesta ako ho nepredať?
Dik MošnaM za vyčerpavajucu odpoveď.
Last edited by JohnyT on Fri Oct 31, 2008 5:47 pm, edited 1 time in total.
kofi

Post by kofi »

JohnyT wrote:Chcem sa spytať - ked dam hrača na prestupovu listinu a už su nan ponuky a ja si to rozmyslim a nechcem ho predať je nejaka cesta ako ho nepredať?
bohužel ne-e...
FC Alkoholicks
JohnyT
Assistant Coach

Post by JohnyT »

Ak prepustim hrača pred ukončenim zmluvy na čo všetko to ma vliv a ako?(moralka tymu,teamspirit atd).Neviem či sa mi to vobec oplati a ako je to ak s hračom nepredlžim zmluvu(to asi nema vplyv na nič).
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

kofi wrote:
JohnyT wrote:Chcem sa spytať - ked dam hrača na prestupovu listinu a už su nan ponuky a ja si to rozmyslim a nechcem ho predať je nejaka cesta ako ho nepredať?
bohužel ne-e...
bohudík ne-e...
JohnyT
Assistant Coach

Post by JohnyT »

fifina.5 wrote:
kofi wrote:
bohužel ne-e...
bohudík ne-e...
s tym suhlas len som sa pytal...
MošnaM

Post by MošnaM »

JohnyT wrote:Ak prepustim hrača pred ukončenim zmluvy na čo všetko to ma vliv a ako?(moralka tymu,teamspirit atd).Neviem či sa mi to vobec oplati a ako je to ak s hračom nepredlžim zmluvu(to asi nema vplyv na nič).
Když ho propustíš před ukončením smlouvy, tak mu musíš doplatit zbývající peníze, kolik by bral, kdyby byl u tebe do konce smlouvy - můžeš si zkusit u Hráči - Smlouvy kliknout na Propustit a ono ti to napíše, kolik bys musel doplácet. Jinak to nemá vliv na nic. A v tom je právě ta výhoda. Pokud už hraješ na takové úrovni, že je pro tebe důležité každé procento nálady v týmu, tak se někdy vyplatí hráče, za kterého bys dostal na trhu málo, raději propustit, než prodávat a přijít o 5% týmové nálady.
Pokud s hráčem neprodloužíš smlouvu, je to to samé, akorát mu nic nedoplácíš.
s.31. - ? v B3
kOrflUs
Team Board Member

Post by kOrflUs »

Od prvního pohárového zápasu (kde jsem vypadl) jsou v trestu dva moji hráči....nevíte kdy jim ten trest vyprší, když už v poháru nejsem? :D
Image

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”