Prachy se hoděj vždyckykOrflUs wrote:Myslíte si, že je výhodné vzít si půjčku?

Moderator: Czech Moderators
Prachy se hoděj vždyckykOrflUs wrote:Myslíte si, že je výhodné vzít si půjčku?
NemůžeJohnyT wrote:Chcem sa spytať ked som prihlasený na viacej turnajov a chcem sa prihlasiť na další nemože sa stať že mi nalosuje zapasy na tie iste terminy ako hram ine zapasy? Aby som nehral dva zapasy naraz?
Mám tak nějak chuť a časkOrflUs wrote:Ses dneska do toho psaní nějak dal
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 60&t=62166kOrflUs wrote: Potřebuji znovu pomoci......kolik stojí SPFA přes Foxira?
jé promin...to sem se ptalasi zbytečněMošnaM wrote:Mám tak nějak chuť a časkOrflUs wrote:Ses dneska do toho psaní nějak dal
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 60&t=62166kOrflUs wrote: Potřebuji znovu pomoci......kolik stojí SPFA přes Foxira?
Co víc dodat ?
Kolik euro zaplatíš, to si vybereš podle doby, na kterou to chceš a přepočítat podle současného kurzu + něco na poplatky určitě taky dokážeš.
A já myslel, že je to taky bloknutý. To znamená, že tu pozvánku v poolu zruší?Pozvánky na poolu jsou oproti tomu jako volný termín brány.
Jasně.Mirek wrote:A já myslel, že je to taky bloknutý. To znamená, že tu pozvánku v poolu zruší?Pozvánky na poolu jsou oproti tomu jako volný termín brány.
bohužel ne-e...JohnyT wrote:Chcem sa spytať - ked dam hrača na prestupovu listinu a už su nan ponuky a ja si to rozmyslim a nechcem ho predať je nejaka cesta ako ho nepredať?
bohudík ne-e...kofi wrote:bohužel ne-e...JohnyT wrote:Chcem sa spytať - ked dam hrača na prestupovu listinu a už su nan ponuky a ja si to rozmyslim a nechcem ho predať je nejaka cesta ako ho nepredať?
s tym suhlas len som sa pytal...fifina.5 wrote:bohudík ne-e...kofi wrote:bohužel ne-e...JohnyT wrote:Chcem sa spytať - ked dam hrača na prestupovu listinu a už su nan ponuky a ja si to rozmyslim a nechcem ho predať je nejaka cesta ako ho nepredať?
Když ho propustíš před ukončením smlouvy, tak mu musíš doplatit zbývající peníze, kolik by bral, kdyby byl u tebe do konce smlouvy - můžeš si zkusit u Hráči - Smlouvy kliknout na Propustit a ono ti to napíše, kolik bys musel doplácet. Jinak to nemá vliv na nic. A v tom je právě ta výhoda. Pokud už hraješ na takové úrovni, že je pro tebe důležité každé procento nálady v týmu, tak se někdy vyplatí hráče, za kterého bys dostal na trhu málo, raději propustit, než prodávat a přijít o 5% týmové nálady.JohnyT wrote:Ak prepustim hrača pred ukončenim zmluvy na čo všetko to ma vliv a ako?(moralka tymu,teamspirit atd).Neviem či sa mi to vobec oplati a ako je to ak s hračom nepredlžim zmluvu(to asi nema vplyv na nič).