roofer wrote:nevim jestli to tu uz nebylo,ale hral jsem zapas venku a divaku prislo 0=nula,to se mi jeste nestalo lol
Jo, to se mi taky myslim tak 2x stalo. Jsem si řikal, kura, to měl jako domácí tým měl uzavřený staďák kvůli excesům fans v minulém zápase, či co? A pak se kuknu na vstupné a on tam měl na přátelák vstupný 50 eur, ocas jeden!
roofer wrote:nevim jestli to tu uz nebylo,ale hral jsem zapas venku a divaku prislo 0=nula,to se mi jeste nestalo lol
Jo, to se mi taky myslim tak 2x stalo. Jsem si řikal, kura, to měl jako domácí tým měl uzavřený staďák kvůli excesům fans v minulém zápase, či co? A pak se kuknu na vstupné a on tam měl na přátelák vstupný 50 eur, ocas jeden!
Asi si myslel pane, že jste dobrý tým.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Idem trochu provokovať
Dnes som predal 2 hráčov... CM Jaroslaw Korzec
Kúpený 2.decembra za 10,5M (úplne vytrénovaný)
Predaný dnes za 13,5M
CM Leons Lazians
Kúpený 27.decembra za 11,025M (úplne vytrénovaný)
Predaný dnes za 18M
Čistý zisk dokopy 8,715M
...sa Sjarel môže so svojimi trápnymi reklamami kamsi strčiť...
EDIT: Tak do tretice... GK Károly Papp
Kúpený 17.decembra za 700K
Predaný dnes za 2,9M
Tak to máme necelých 11M v čistom za dnešok (že by sa ešte niečo udialo, na TL stále ostáva 15 hráčov), aj by som sa išiel ožrať, keby som zajtra ráno nemal skúšku...a keby som pil
Last edited by Hippopotamus on Mon Jan 10, 2011 9:46 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Tak to máme necelých 11M v čistom za dnešok (že by sa ešte niečo udialo, na TL stále ostáva 15 hráčov), aj by som sa išiel ožrať, keby som zajtra ráno nemal skúšku...a keby som pil
Aj ty? A z čoho? Ja mám ústnu skúšku z princípov počítačov. Práve pred chvíľou som sa dozvedel, že písomnú časť som tesne zvládol.
A kam to vlastne chodíš?
A s tým pitím som na tom podobne.
Sorry za OT a gratulujem k zisku. Kto vie, ten vie.
Hippopotamus wrote:Tak to máme necelých 11M v čistom za dnešok (že by sa ešte niečo udialo, na TL stále ostáva 15 hráčov), aj by som sa išiel ožrať, keby som zajtra ráno nemal skúšku...a keby som pil
Aj ty? A z čoho? Ja mám ústnu skúšku z princípov počítačov. Práve pred chvíľou som sa dozvedel, že písomnú časť som tesne zvládol.
A kam to vlastne chodíš?
A s tým pitím som na tom podobne.
Sorry za OT a gratulujem k zisku. Kto vie, ten vie.
Taky SOrry za OT ale zkoušku mám i já,takže jsme tři..