zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Sokol Cejc »

kopeckar wrote:
léblík wrote:No Kopečku čekal jsem větší pecku teda :lol: 8) Taky si mylsím,že můžeš dostat tak max 3M spíš méně 8)
1) SW Ivo Vágner FC Shauma Since 1903 € 4.500.000,00 88 20 10 Led (12:48)

Tenhle má teď 21, nejlepší výkon 69 a agresi 29. Takže, jak jsem říkal, bude chodit pravidelně na TL, pokud se vrátí zpět, tak mu klesne morálka a já ji budu muset vyhnat větším zápasovým zatížením a tak mu půjde výkon rychleji nahoru. Za míň ho nepustím. Však on se najde někdo kdo ho ocení. :mrgreen:

Heh, to to u Tebe dokope až do důchodu :mrgreen:

Že ty jsi byl dlouho na sluníčku :-) Ale asi ne, dneska bylo v Olmiku celý den hnusně :mrgreen: Tak by nějaké špatné povětří...? :-)
Last edited by Sokol Cejc on Mon Jan 17, 2011 11:04 pm, edited 1 time in total.
Andrew - Sokol Čejč
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kopeckar wrote: Za míň ho nepustím.
to aby u tebe neukoncil karieru :mrgreen:
jak se rika, nerikej hop dokud nepreskoci, si mel napsat az ho prodas;)
ja si taky myslim ze za 4 ho neprodas, ale stat se muze cokolif, lidi jsou blbci :)

btw. proc ho srovnavas s nekym kdo ma o 47% nizsi agresi, to je jako srovnavat limonadu s vodkou (a tam je rozdil jen 40% :mrgreen: )
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:btw. proc ho srovnavas s nekym kdo ma o 47% nizsi agresi, to je jako srovnavat limonadu s vodkou (a tam je rozdil jen 40% :mrgreen: )
Keby sme si na intráku za posledný mesiac aspoň raz povysávali podlahu, tak sa v kŕčoch váľam na zemi :mrgreen: Takto som sa už dlho nezasmial :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
léblík

Post by léblík »

Hippopotamus wrote:
frankie_doparoma wrote:btw. proc ho srovnavas s nekym kdo ma o 47% nizsi agresi, to je jako srovnavat limonadu s vodkou (a tam je rozdil jen 40% :mrgreen: )
Keby sme si na intráku za posledný mesiac aspoň raz povysávali podlahu, tak sa v kŕčoch váľam na zemi :mrgreen: Takto som sa už dlho nezasmial :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Luxusní přirovnání... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:
kopeckar wrote: Za míň ho nepustím.
to aby u tebe neukoncil karieru :mrgreen:
jak se rika, nerikej hop dokud nepreskoci, si mel napsat az ho prodas;)
ja si taky myslim ze za 4 ho neprodas, ale stat se muze cokolif, lidi jsou blbci :)

btw. proc ho srovnavas s nekym kdo ma o 47% nizsi agresi, to je jako srovnavat limonadu s vodkou (a tam je rozdil jen 40% :mrgreen: )
Pěkný porovnání. :mrgreen: No můj skromný odhad je, že 100% zkušeností by měl mít už v 23 letech a to značí, že 8 sezon bude hrát na svém postu výkon 74 a to by si kupce najít mohlo. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

no podle me zadny swcko s agresi 76 nema cenu 4M, ale jak rikam, stat se muze cokolif

a jestli si ho budes drzet az do 23, tak to zas takovej kauf nebude, uz ted ho mas tri mesice, kdyz ho budes mit jeste tri-ctyry dalsi sezony, tak ho budes mit celkove 9 mesicu a i kdyby si ho pak prodal za tu ctyrku a vydelal na nem 3,75M (-jeho plat, -agent, predchozi klub...), tak to bude neco pres 800k na sezonu, coz neni nic extra, no, bude to zajimave:)
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:no podle me zadny swcko s agresi 76 nema cenu 4M, ale jak rikam, stat se muze cokolif

a jestli si ho budes drzet az do 23, tak to zas takovej kauf nebude, uz ted ho mas tri mesice, kdyz ho budes mit jeste tri-ctyry dalsi sezony, tak ho budes mit celkove 9 mesicu a i kdyby si ho pak prodal za tu ctyrku a vydelal na nem 3,75M (-jeho plat, -agent, predchozi klub...), tak to bude neco pres 800k na sezonu, coz neni nic extra, no, bude to zajimave:)
Bere 557 éček za výhru a ty já moc nesbírám. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

a bude je brat i ve 23 letech?

ale nejpodstatnejsi je to ze bude zabirat misto jinejm hracu....

nechme toho, je to zbytecne, me spis zarazilo ze kontrujes na leblikuv "zlatej hattrick" /kde vydelal na trech hracich tusim ze 13M/ timhle jednim nedotazenym transferem s potencionalnim ziskem 3,75M /a jde o to potencionalni, kdyby si napsal po tom cos ho prodal neslo by rict nic jinyho nez ti poblahoprat k dobrymu transferu ale proste prijde mi vtipny napsat "tohohle prodam za tolik" a jeste kdyz je to reakce na vyse zminene/ ...ale treba ho ted hned prodas za tu ctyrku, je to mozny, ale mohl si napsat az po tom a byl by klid:)

ale ja jen tak, co bych za tohohle hrace dal jako nekseftar, teda spis za ty penize /i kdyz, musim zminit neco co jsem tu zminoval uz nekolikrat a neodpustim si to ani ted, zisk 13M na jednom hraci za 20 dni pusobeni u tymu :p/ a nebo kdyz hippo pise ze za den vydelal nak pres 10M..... proste jsem ocekaval od tebe vetsi slibovanou perlu(y) :)
léblík

Post by léblík »

Hlásím další pěkný prodej a občas se i vyplatí zariskovat a dát větší peněžní obnos do čerstvého juniora...

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

20 Led 2011 FC Mudslinger 38 Moisés Zapata Moreno byl prodán za € 10.000.000,00 do FC Mudslinger .

12 Lis 2010 FC MAROWITCH 37 Moisés Zapata Moreno byl prodán za € 5.100.000,00 do FC MAROWITCH .

Čistý zisk 4,5M.. 8)
ps2512

Post by ps2512 »

To jsem tak slepej, že jsem to zjistil až teď? Náš milionářský tým :lol:
podpis jednoho velmi dobrého manažera zde na fóru:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

léblík wrote:Hlásím další pěkný prodej a občas se i vyplatí zariskovat a dát větší peněžní obnos do čerstvého juniora...

20 Led 2011 FC Mudslinger 38 Moisés Zapata Moreno byl prodán za € 10.000.000,00 do FC Mudslinger .

12 Lis 2010 FC MAROWITCH 37 Moisés Zapata Moreno byl prodán za € 5.100.000,00 do FC MAROWITCH .

Čistý zisk 4,5M.. 8)
No jo to se to prodává, když najdeš nezkušenýho béčkaře. :mrgreen:

Gratulace pane, moc pěkný. :lol:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
léblík

Post by léblík »

kopeckar wrote:
léblík wrote:Hlásím další pěkný prodej a občas se i vyplatí zariskovat a dát větší peněžní obnos do čerstvého juniora...

Čistý zisk 4,5M.. 8)
No jo to se to prodává, když najdeš nezkušenýho béčkaře. :mrgreen:

Gratulace pane, moc pěkný. :lol:
Ty si vždy najdeš něco...Jinak díky :mrgreen:
kopeckar

Post by kopeckar »

léblík wrote:Ty si vždy najdeš něco...Jinak díky :mrgreen:
No je to ale čím dál tím těžší. Až vyrostu, tak bych chtěl být tak dobrej kšeftař, jako jsi ty. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
léblík

Post by léblík »

kopeckar wrote:
No je to ale čím dál tím těžší. Až vyrostu, tak bych chtěl být tak dobrej kšeftař, jako jsi ty. :mrgreen:
No jo to chápu,já zase jako Hippo :mrgreen: Každý máme nějaké vzory,ty si jich můžeš v tomhle směru vybrat hodně a hodně.. :mrgreen:
kopeckar

Post by kopeckar »

léblík wrote:
kopeckar wrote:
No jo to chápu,já zase jako Hippo :mrgreen: Každý máme nějaké vzory,ty si jich můžeš v tomhle směru vybrat hodně a hodně.. :mrgreen:
Myslel jsem v kšeftování, jinak se máš pořád co učit. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”