Tenhle týden byl první, kde jsem porušil tradici a neziskal 9 bodů - a může za to Palo. Ale nejdříve první dvě utkání, v pondělí rozprodávající Palmeiras a povinná výhra 1:11 - tady nebylo co řešit a hrálo B/C. V úterý doma Splitfire, rozhodčí byl mírný 26%, ale i tak jsem dával jen 90% agresi - jeden nikdy neví. I tak měl být rozdíl ve výkonech cca 4 body, nicméně soupeř raději šetřil Áčko a nastavil sběrače. Redka mně ale neminula ani přes moji opatrnost, ale nehrálo to roli kromě toho, že se mi tím pádem vykartovalo druhé použitelné CM a na Palo musel jít na CM nýmand, co nemá místo ani v C-týmu. Podle prvotních prognóz jsme měl nějaké dva body k dobru, nicméně vykartované 2x CM, 2 doléčující se hráči z A týmu a rozhodčí 56% (onen hluchoslepý ňouma podle Pala

Co se týká celé poloviny ligy, tak maximální spokojenost - 33 bodů jsem nečekal ani v nejrůžovějších snech. Určitě se budu snažit třetí flek udržet, ale upřímně řečeno, pokud si to Walaši neposerou sami, tak jim minimálně třetí flek nemůže utéct. Další důležitý cíl je vyhrát oba domácí duely s Palem a Dajem, protože bych se na konci ligy nerad díval na podobnou minitabulku friends ligy, jako tady byla minulý týden.Takže je stále o co bojovat a i druhá půlka bude mít patřičný náboj.