Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
A jak??? Dal jsi to na jiný web?
zkopiroval jsem tam jinou tu adresu...ta na ten obrazek nefungovala tak jsem vzal na forum a uz se to zobraziloMirek wrote:A jak??? Dal jsi to na jiný web?
FC Jalgpallikoondis
Kde se dá hráči nastavit cena na okamžitej přestup?To nemůžu nikde najít 

-
- Member of the Soccer Project Association
Jde to až po tuším třech dnech a dostaneš se tam v pohodě přes přehled svých prodávaných hráčů.Thomas25 wrote:Kde se dá hráči nastavit cena na okamžitej přestup?To nemůžu nikde najít
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Tam kde ho prodáváš, ale musí být na TL alespoň 3 dny.
jak se prosím vás počítá ta celková agresivita týmu? a porovnává se to s tím rozhodčím? 

FC Jalgpallikoondis
-
Čím máš víc vyrovnané hráče kteří jsou v daný okamžik na hřišti, tím je vyšší šance že nedostane nikdo z nich ČK. Obecně je lepší např. mít na hřišti 11 zabijáků s agresí 85-95% než tam mít 10 hráčů s agresí do 20% a jednoho s 50%. Pokud totiž dostaneš jen 2 ŽK, hrozi velmi reálně, že obě dostane on. Jinak samozřejmě čím máš méně agresívní tým tím si můžeš dovolit hrát s vyšší týmovou agresivitou. Ti nejlepší jsou schopni zahrát i na rozhodčího 100% týmovou agresivitu 70-100% a tím vyhrávají zápasy. Řekl bych, že v divizích od E či D nahoru už moc velké rozdíly v síle hráčů nejsou, už rozhoduje ta agresivita, protože hráči nedostávají ŽK a ČK a týmy jsou schopny hrát výkony přes 140-150 i opakovaně za sebou.niel wrote:jak se prosím vás počítá ta celková agresivita týmu? a porovnává se to s tím rozhodčím?
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
dik moc a muzes mi vysvetlit co to tady spocital?kopeckar wrote:Čím máš víc vyrovnané hráče kteří jsou v daný okamžik na hřišti, tím je vyšší šance že nedostane nikdo z nich ČK. Obecně je lepší např. mít na hřišti 11 zabijáků s agresí 85-95% než tam mít 10 hráčů s agresí do 20% a jednoho s 50%. Pokud totiž dostaneš jen 2 ŽK, hrozi velmi reálně, že obě dostane on. Jinak samozřejmě čím máš méně agresívní tým tím si můžeš dovolit hrát s vyšší týmovou agresivitou. Ti nejlepší jsou schopni zahrát i na rozhodčího 100% týmovou agresivitu 70-100% a tím vyhrávají zápasy. Řekl bych, že v divizích od E či D nahoru už moc velké rozdíly v síle hráčů nejsou, už rozhoduje ta agresivita, protože hráči nedostávají ŽK a ČK a týmy jsou schopny hrát výkony přes 140-150 i opakovaně za sebou.niel wrote:jak se prosím vás počítá ta celková agresivita týmu? a porovnává se to s tím rozhodčím?
Agresivita Nizozemců::51-11,12,,3-18,3,17,14-0,46,6 = 181/11=16,5+33+100=149,5
FC Jalgpallikoondis
-
Nebereš to moc vědecky?niel wrote:dik moc a muzes mi vysvetlit co to tady spocital?

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
kopeckar wrote:Nebereš to moc vědecky?niel wrote:dik moc a muzes mi vysvetlit co to tady spocital?

ja si tak procital forum a dostal se k repre a ten borec tam totok vypocital..

tak me to zajimalo

ale staci mi to co si mi napsal pred tim
FC Jalgpallikoondis
-
- Team President
Chtěl bych se zeptat jak se počítá agrese týmu... tak abych si mohl spočítat kolik si mám dát agresy do zápasu... Chtěl bych dát 100% ale mám strach že mi vyloučí hráč s 68% agrese...
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
-
Nevim jestli na to existuje přímá odpověď, ale tebe bych se chtěl. Jakého zápasu se to týká??Se(basty)an wrote:Chtěl bych se zeptat jak se počítá agrese týmu... tak abych si mohl spočítat kolik si mám dát agresy do zápasu... Chtěl bych dát 100% ale mám strach že mi vyloučí hráč s 68% agrese...

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
Záleží to na více faktorech. Samozřejmě na přísnosti rozhodčích, pak na rozptylu agresivit všech co máš zrovna na hřišti a i tak to není zaručený. Velká skupina hráčů hraje na součet týmové a rozhodčího 100%, další na 130% a ti nejlepší jak už jsem psal výše klidně i 170% a více. Takže pokud je těch 68% hodně od ostatních tak je brzdí. Musí totiž kvůli němu hrát míň agresivně. Radím ti tedy prodat ho a pořídit si jiného s agresí jakou má zbytek týmu.Se(basty)an wrote:Chtěl bych se zeptat jak se počítá agrese týmu... tak abych si mohl spočítat kolik si mám dát agresy do zápasu... Chtěl bych dát 100% ale mám strach že mi vyloučí hráč s 68% agrese...

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Já bych se také agresí týmu vůbec nezaobíral. Důležité je, kolik má konkrétní hráč. A pokud svou agresí vyčnívá nad ostatní, tak funguje trochu jako hromosvodSe(basty)an wrote:Chtěl bych se zeptat jak se počítá agrese týmu... tak abych si mohl spočítat kolik si mám dát agresy do zápasu... Chtěl bych dát 100% ale mám strach že mi vyloučí hráč s 68% agrese...

Ona je to věda a musíš si sám vyzkoušet, jak ti to bude fungovat. Mám třeba okoukané, že přísnější rozhodčí dovolí větší součet bez karty, než méně přísný. Takový s přísností kolem 40% je pro mne nejhorší a je největší riziko karty. A další věc je, že záleží taky na soupeři. Pokud má agresory, tak si já mohu dovoli vyšší týmovou agresivitu, protože je pravděpodobné, že tu červenou kartu chytne jeho agresivní hráč, i když on nastaví týmovou agresivitu menší.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
tak to abych zitra v koliku hral 0% protoze tady mam rezniky oproti sokolovyMošnaM wrote:Já bych se také agresí týmu vůbec nezaobíral. Důležité je, kolik má konkrétní hráč. A pokud svou agresí vyčnívá nad ostatní, tak funguje trochu jako hromosvodSe(basty)an wrote:Chtěl bych se zeptat jak se počítá agrese týmu... tak abych si mohl spočítat kolik si mám dát agresy do zápasu... Chtěl bych dát 100% ale mám strach že mi vyloučí hráč s 68% agrese...a schytá ty karty za ostatní (dvě žluté=červená). Dokud jsem měl hráče s agresí 80%, 90% a tak, tak jsem hrával součet rozhodčího a týmové agrese 100.Pak jsem to zvedl na 130 a teď hrávám 150 a podobně.
Ona je to věda a musíš si sám vyzkoušet, jak ti to bude fungovat. Mám třeba okoukané, že přísnější rozhodčí dovolí větší součet bez karty, než méně přísný. Takový s přísností kolem 40% je pro mne nejhorší a je největší riziko karty. A další věc je, že záleží taky na soupeři. Pokud má agresory, tak si já mohu dovoli vyšší týmovou agresivitu, protože je pravděpodobné, že tu červenou kartu chytne jeho agresivní hráč, i když on nastaví týmovou agresivitu menší.

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ