A vieš čo to znamená? Že do Mehdi Filma už nikdy nič nekupuj. Ten Moslim predáva len odpad a to za drahé peniaze (ale má moje uznanie, pretože takýto kšefting som u iných nevidel a jemu to naozaj slušne vynáša)PaToM wrote:...

Moderator: Czech Moderators
A vieš čo to znamená? Že do Mehdi Filma už nikdy nič nekupuj. Ten Moslim predáva len odpad a to za drahé peniaze (ale má moje uznanie, pretože takýto kšefting som u iných nevidel a jemu to naozaj slušne vynáša)PaToM wrote:...
Lenže to som nemohol vedieť, že bude až taký hrozný, aj keď nebol z centra. Nemal nič vytrénované a kúpil som ho "prehadzovaním", nie za IBP, preto taká cena. Stačilo, keby mal GR aspoň na 75% a pri spomenutých proporciách som ho mohol predať aspoň za také 4M. Ale už som sa poučil, už žiadneho nevytrénovaného mládenca z pôvodného tímu nekúpim.Hippopotamus wrote:A vieš čo to znamená? Že od Mehdi Filma už nikdy nič nekupuj. Ten Moslim predáva len odpad a to za drahé peniaze (ale má moje uznanie, pretože takýto kšefting som u iných nevidel a jemu to naozaj slušne vynáša)PaToM wrote:...
Aj keby ti to CM natrénovalo na 75% GR pri 28exp a ostal mu ind.pokyn 0,75, za viac ako 2M ho nepredáš rozhodne, ale to je fuk, keďže tak nenatrénoval. V každom prípade, ja som dal práve 5M za nedotrénované CM z necentra, tak drž palcePaToM wrote:Lenže to som nemohol vedieť, že bude až taký hrozný, aj keď nebol z centra. Nemal nič vytrénované a kúpil som ho "prehadzovaním", nie za IBP, preto taká cena. Stačilo, keby mal GR aspoň na 75% a pri spomenutých proporciách som ho mohol predať aspoň za také 4M. Ale už som sa poučil, už žiadneho nevytrénovaného mládenca z pôvodného tímu nekúpim.
Tak já si myslím, že každý ,kdo už nějaký ten pátek hraje musí vědet,jak vypadá skladba "základního týmu" při založení klubu .PaToM wrote:................
Chlapec evidentně nejezdil na srazy, kdyby jezdil, tak by za takového hráče nedal ani čtvrtinu . Jinak pokud si vzpomenu, tak u mně byli kvalitní asi dva, bohužel oba dva agrese přes 50%. Někde jsem tu kdysi četl, že někdo rozprodal celý základ hned jak to šlo. Kdybych začínal dneska já, tak bych to asi udělal taky tak.pupajdi13 wrote:Tak já si myslím, že každý ,kdo už nějaký ten pátek hraje musí vědet,jak vypadá skladba "základního týmu" při založení klubu .PaToM wrote:................
Pokud se nepletu, tak je to 1-3 "kvalitní" (prodejní) hráči z 25ti.
Což jasně určuje potencialní procento uspěchu při nákupu těchto hráčů a proto by měl mít každý "zkušený" manažer stanovenou určitou finanční hranici,kterou je ochotnej investovat do hráče tohoto typu , pokud je vůbec ochoten je kupovat.
Moje hranice je ve stropu 1,5M , ale to je opravdu strop ....dát 3,5M je obrovský risk, který se z 95% nevyplatí.
Zrovna minulý týden jsem radil českému manažerovi,který hraje SP 4 roky , že jeho nákup je tak přestřelený,že jsme na to hleděli skoro jako na podvod ( CF 18let ...3%agr ...uplně prázdný . ze základního týmu....cena 7M) ..............po 4 letech jsem mu vysvětlil jaký je rozdíl mezi hráčem z centra a ze základního týmu.
Tak v tomhle máš pravdu, pokud neumíš vhodně poskládat tým, tak ti nepomůže na účtu ani miliarda. Ale předpokládám, že pravidelní návštěvníci fora (nebo srazů) mají jasno ohledně skladby hráčů. No a takové ty třešinky na dortu ohledně taktiky do A-divize vždycky někdo rád poradí. Občas to sice zavání SP latinou, ale skoro vždy na tom nějaký reálný základ je.frankie_doparoma wrote:no myslim ze jen pocet fanousku a velikost stadionu ke stesti nestacej, takovy vybaveni ma stovky tymu (treba top 200 tymu ma fanousku 42k+ a stadiony 40k+)
rek bych ze bez zazemi to nejde (kdyz nejsou na ucte stovky M) ale jeste dulezitejsi je to co psal mantel : "Za 10 sezon se mi povedlo s těmito penězi ( 53 mega) postavit tým, který došel do divize A."
ale nevim, ja v Acku nikdy nebyl
Omlouvám se,ale ještě to doplním, ono Páťo konkretně u Tebe jde o fakt hodně špatného odhadu , před pár dny jsi reagoval v "šlechtické minci" na nákup hráče za 9M a i tam jsi byl uplně mimo mísu ...tím Tě rozhodně nechci nějak pedagogovat , znáš měPaToM wrote:.................
Zrovna nedávno mi Xixor připoměl stejné slova, která jsem pronesl kdysi na minisrazu v Českém Těšíně.PaToM wrote:. Také maximum vidím u seba C divíziu, vyššie to už asi nepôjde.
mantel wrote:Zrovna nedávno mi Xixor připoměl stejné slova, která jsem pronesl kdysi na minisrazu v Českém Těšíně.PaToM wrote:. Také maximum vidím u seba C divíziu, vyššie to už asi nepôjde.
Prosím ťa, prestaň s takými blbými rečami, akože vyššie ako do céčka to nedotiahneš, to keby som mal také ciele, tak to ani nehrám! - a ty tiež nie, len o tom ešte neviešPaToM wrote:...
Přesně tak jednou to snad vykopem ..Hippopotamus wrote:Prosím ťa, prestaň s takými blbými rečami, akože vyššie ako do céčka to nedotiahneš, to keby som mal také ciele, tak to ani nehrám! - a ty tiež nie, len o tom ešte neviešPaToM wrote:...![]()
Btw1: Toho hráča za 5,9M si prestrelil možno o 1M, žiadna extra tragédia (hoci predávajúci sa určite potešil).
Btw2: Ten hráč za 9M (samozrejme, že nie je dotrénovaný) reálne nemá cenu viac ako milión a pol, keďže sa nájdu takí ako ty, je možné ho predať aj za 2M-2,5M, ale to je prestrelené, pretože šanca, že natrénuje na tú sumu, je minimálna (okrem toho, keď si pozrieš históriu predávajúceho, uvidíš, že ban nebol len pre tento transfer).
Btw3: Ak sú tieto tvoje odhady zlepšené už o 100%, ani nechcem vedieť, aké boli predtým, len ľutujem, že som ti niekedy neposlal linky na hráčov, ktorých som predával
Btw4: Nič proti tebe, ale perfektne si ma pobavil, a to myslím úprimne
Jestli si dobře vzpomínám, tak jsme tam tehdy seděli 3 - Xixor, AmosZamba a já. Myslím, že všechny jména jsi už na SP někdy slyšel. Takže vem nějaké své kolegy , zblázni je do SP a takový minisraz si v klidu uděláš sám. A poněvadž jsou takové srazy velmi výživné, tak tě úspěch na SP nemůže minout.PaToM wrote:mantel wrote:Zrovna nedávno mi Xixor připoměl stejné slova, která jsem pronesl kdysi na minisrazu v Českém Těšíně.PaToM wrote:. Také maximum vidím u seba C divíziu, vyššie to už asi nepôjde.Nj, ale má to jeden háčik - a to práve to vyššie zvýraznené
Rád by som išiel, ale asi nebude kedy
Jaká sranda já bych tam chtěl taky jednou nakouknout..ale jak řikám někdy..PaToM wrote:Pch, tak ja som chcel ponúknuť nejakú zaujímavosť, namiesto toho si tu robíte srandu na môj účet, no pekne.
Myslím, že som v takejto situácii ešte nebol, no ale čo už s vami, zvyknem si nejak.