zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Hippopotamus »

PaToM wrote:...
A vieš čo to znamená? Že do Mehdi Filma už nikdy nič nekupuj. Ten Moslim predáva len odpad a to za drahé peniaze (ale má moje uznanie, pretože takýto kšefting som u iných nevidel a jemu to naozaj slušne vynáša) :-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaToM

Post by PaToM »

Hippopotamus wrote:
A vieš čo to znamená? Že od Mehdi Filma už nikdy nič nekupuj. Ten Moslim predáva len odpad a to za drahé peniaze (ale má moje uznanie, pretože takýto kšefting som u iných nevidel a jemu to naozaj slušne vynáša) :-)
Lenže to som nemohol vedieť, že bude až taký hrozný, aj keď nebol z centra. Nemal nič vytrénované a kúpil som ho "prehadzovaním", nie za IBP, preto taká cena. Stačilo, keby mal GR aspoň na 75% a pri spomenutých proporciách som ho mohol predať aspoň za také 4M. Ale už som sa poučil, už žiadneho nevytrénovaného mládenca z pôvodného tímu nekúpim.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

PaToM wrote:Lenže to som nemohol vedieť, že bude až taký hrozný, aj keď nebol z centra. Nemal nič vytrénované a kúpil som ho "prehadzovaním", nie za IBP, preto taká cena. Stačilo, keby mal GR aspoň na 75% a pri spomenutých proporciách som ho mohol predať aspoň za také 4M. Ale už som sa poučil, už žiadneho nevytrénovaného mládenca z pôvodného tímu nekúpim.
Aj keby ti to CM natrénovalo na 75% GR pri 28exp a ostal mu ind.pokyn 0,75, za viac ako 2M ho nepredáš rozhodne, ale to je fuk, keďže tak nenatrénoval. V každom prípade, ja som dal práve 5M za nedotrénované CM z necentra, tak drž palce :lol:
...new beginning...

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PaToM wrote:................
Tak já si myslím, že každý ,kdo už nějaký ten pátek hraje musí vědet,jak vypadá skladba "základního týmu" při založení klubu .
Pokud se nepletu, tak je to 1-3 "kvalitní" (prodejní) hráči z 25ti.
Což jasně určuje potencialní procento uspěchu při nákupu těchto hráčů a proto by měl mít každý "zkušený" manažer stanovenou určitou finanční hranici,kterou je ochotnej investovat do hráče tohoto typu , pokud je vůbec ochoten je kupovat.
Moje hranice je ve stropu 1,5M , ale to je opravdu strop ....dát 3,5M je obrovský risk, který se z 95% nevyplatí.
Zrovna minulý týden jsem radil českému manažerovi,který hraje SP 4 roky , že jeho nákup je tak přestřelený,že jsme na to hleděli skoro jako na podvod ( CF 18let ...3%agr ...uplně prázdný . ze základního týmu....cena 7M) ..............po 4 letech jsem mu vysvětlil jaký je rozdíl mezi hráčem z centra a ze základního týmu.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:
PaToM wrote:................
Tak já si myslím, že každý ,kdo už nějaký ten pátek hraje musí vědet,jak vypadá skladba "základního týmu" při založení klubu .
Pokud se nepletu, tak je to 1-3 "kvalitní" (prodejní) hráči z 25ti.
Což jasně určuje potencialní procento uspěchu při nákupu těchto hráčů a proto by měl mít každý "zkušený" manažer stanovenou určitou finanční hranici,kterou je ochotnej investovat do hráče tohoto typu , pokud je vůbec ochoten je kupovat.
Moje hranice je ve stropu 1,5M , ale to je opravdu strop ....dát 3,5M je obrovský risk, který se z 95% nevyplatí.
Zrovna minulý týden jsem radil českému manažerovi,který hraje SP 4 roky , že jeho nákup je tak přestřelený,že jsme na to hleděli skoro jako na podvod ( CF 18let ...3%agr ...uplně prázdný . ze základního týmu....cena 7M) ..............po 4 letech jsem mu vysvětlil jaký je rozdíl mezi hráčem z centra a ze základního týmu.
Chlapec evidentně nejezdil na srazy, kdyby jezdil, tak by za takového hráče nedal ani čtvrtinu . Jinak pokud si vzpomenu, tak u mně byli kvalitní asi dva, bohužel oba dva agrese přes 50%. Někde jsem tu kdysi četl, že někdo rozprodal celý základ hned jak to šlo. Kdybych začínal dneska já, tak bych to asi udělal taky tak.
mantel

Post by mantel »

frankie_doparoma wrote:no myslim ze jen pocet fanousku a velikost stadionu ke stesti nestacej, takovy vybaveni ma stovky tymu (treba top 200 tymu ma fanousku 42k+ a stadiony 40k+)
rek bych ze bez zazemi to nejde (kdyz nejsou na ucte stovky M) ale jeste dulezitejsi je to co psal mantel : "Za 10 sezon se mi povedlo s těmito penězi ( 53 mega) postavit tým, který došel do divize A."
ale nevim, ja v Acku nikdy nebyl :oops:
Tak v tomhle máš pravdu, pokud neumíš vhodně poskládat tým, tak ti nepomůže na účtu ani miliarda. Ale předpokládám, že pravidelní návštěvníci fora (nebo srazů) mají jasno ohledně skladby hráčů. No a takové ty třešinky na dortu ohledně taktiky do A-divize vždycky někdo rád poradí. Občas to sice zavání SP latinou, ale skoro vždy na tom nějaký reálný základ je.
P.S. Myslím, že jsi byl od Áčka jen kousek, jestli se nepletu, tak v Béčku jsi byl a na účtě měl spoustu peněz po rozprodeji týmu.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PaToM wrote:.................
Omlouvám se,ale ještě to doplním, ono Páťo konkretně u Tebe jde o fakt hodně špatného odhadu , před pár dny jsi reagoval v "šlechtické minci" na nákup hráče za 9M a i tam jsi byl uplně mimo mísu ...tím Tě rozhodně nechci nějak pedagogovat , znáš mě :wink: .....spíš se ti snažím poukázat, že tvůj uhel pohledu a znalost trhu je velmi slabá a měl by jsi na tomto svém "skillu" pořádně zapracovat :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaToM

Post by PaToM »

Ale noooo, ja som to chcel len pre tú srandu a vy na mňa vyletíte ako na 5-ročného... :oops: :roll: :lol:
Ja viem, prehnal som to a nestalo sa mi to prvýkrát (raz som sa preťahoval o tohto hráča s jedným Turkom a chcel som mu dokázať, že sa nevzdám, tak som to trošku prestrelil a kúpil ho za 5,9M :lol:), ale proste keď sa do niečoho pustím, tak sa neviem zastaviť. :mrgreen:
A s tou 1,5M-ovou hranicou sa úplne stotožňujem, pred nedávnom som takto jedného hráča kúpil.
Čo sa týka toho 9M-ového nákupu, tak si proste nemyslím, že je to na ban. Uznávam, že je to prestrelené, ale stále si myslím, že max. o 3-4M. Jedine, že by si mi dokázal, že už je vytrénovaný.
A nie, nepoznám ťa. :lol: No ale ja sa to snáď raz naučím, postupne sa do toho dostávam a už teraz viem odhadnúť ceny hráčov o 100% lepšie než, povedzme, pred 2 mesiacmi.
Nemyslím si, že sa niekedy dostanem na zraz alebo do A-čka, ale zatiaľ mi je v F-ku fajn, pomaličky si to hrám, peniažky pritekajú celkom pekne, takže sa nesťažujem. Také maximum vidím u seba C divíziu, vyššie to už asi nepôjde.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
mantel

Post by mantel »

PaToM wrote:. Také maximum vidím u seba C divíziu, vyššie to už asi nepôjde.
Zrovna nedávno mi Xixor připoměl stejné slova, která jsem pronesl kdysi na minisrazu v Českém Těšíně.
PaToM

Post by PaToM »

mantel wrote:
Zrovna nedávno mi Xixor připoměl stejné slova, která jsem pronesl kdysi na minisrazu v Českém Těšíně.
:mrgreen: Nj, ale má to jeden háčik - a to práve to vyššie zvýraznené :roll:
Rád by som išiel, ale asi nebude kedy :(
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Prosím ťa, prestaň s takými blbými rečami, akože vyššie ako do céčka to nedotiahneš, to keby som mal také ciele, tak to ani nehrám! - a ty tiež nie, len o tom ešte nevieš :lol:
Btw1: Toho hráča za 5,9M si prestrelil možno o 1M, žiadna extra tragédia (hoci predávajúci sa určite potešil).
Btw2: Ten hráč za 9M (samozrejme, že nie je dotrénovaný) reálne nemá cenu viac ako milión a pol, keďže sa nájdu takí ako ty, je možné ho predať aj za 2M-2,5M, ale to je prestrelené, pretože šanca, že natrénuje na tú sumu, je minimálna (okrem toho, keď si pozrieš históriu predávajúceho, uvidíš, že ban nebol len pre tento transfer).
Btw3: Ak sú tieto tvoje odhady zlepšené už o 100%, ani nechcem vedieť, aké boli predtým, len ľutujem, že som ti niekedy neposlal linky na hráčov, ktorých som predával :-D
Btw4: Nič proti tebe, ale perfektne si ma pobavil, a to myslím úprimne :P
...new beginning...

Ataner

Post by Ataner »

Hippopotamus wrote:
Prosím ťa, prestaň s takými blbými rečami, akože vyššie ako do céčka to nedotiahneš, to keby som mal také ciele, tak to ani nehrám! - a ty tiež nie, len o tom ešte nevieš :lol:
Btw1: Toho hráča za 5,9M si prestrelil možno o 1M, žiadna extra tragédia (hoci predávajúci sa určite potešil).
Btw2: Ten hráč za 9M (samozrejme, že nie je dotrénovaný) reálne nemá cenu viac ako milión a pol, keďže sa nájdu takí ako ty, je možné ho predať aj za 2M-2,5M, ale to je prestrelené, pretože šanca, že natrénuje na tú sumu, je minimálna (okrem toho, keď si pozrieš históriu predávajúceho, uvidíš, že ban nebol len pre tento transfer).
Btw3: Ak sú tieto tvoje odhady zlepšené už o 100%, ani nechcem vedieť, aké boli predtým, len ľutujem, že som ti niekedy neposlal linky na hráčov, ktorých som predával :-D
Btw4: Nič proti tebe, ale perfektne si ma pobavil, a to myslím úprimne :P
Přesně tak jednou to snad vykopem .. :wink:
Vyprdnem se na turnaje zakousnem se do ligy a budeme to mastit do zblbnutí dokud se nám to nepovede.. :mrgreen:
JPD - B.3
PaToM

Post by PaToM »

Pch, tak ja som chcel ponúknuť nejakú zaujímavosť, namiesto toho si tu robíte srandu na môj účet, no pekne. :lol:
Myslím, že som v takejto situácii ešte nebol, no ale čo už s vami, zvyknem si nejak. :mrgreen:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
mantel

Post by mantel »

PaToM wrote:
mantel wrote:
:mrgreen: Nj, ale má to jeden háčik - a to práve to vyššie zvýraznené :roll:
Rád by som išiel, ale asi nebude kedy :(
Jestli si dobře vzpomínám, tak jsme tam tehdy seděli 3 - Xixor, AmosZamba a já. Myslím, že všechny jména jsi už na SP někdy slyšel. Takže vem nějaké své kolegy , zblázni je do SP a takový minisraz si v klidu uděláš sám. A poněvadž jsou takové srazy velmi výživné, tak tě úspěch na SP nemůže minout. 8)
Ataner

Post by Ataner »

PaToM wrote:Pch, tak ja som chcel ponúknuť nejakú zaujímavosť, namiesto toho si tu robíte srandu na môj účet, no pekne. :lol:
Myslím, že som v takejto situácii ešte nebol, no ale čo už s vami, zvyknem si nejak. :mrgreen:
Jaká sranda já bych tam chtěl taky jednou nakouknout..ale jak řikám někdy.. :mrgreen:
JPD - B.3
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”