posledni post od sjarela je z prekladace prelozenej :
- I tyto hlavičky vynechány, protože jí zdál nadbytečný.
- Tady se určitě budou některé Excel freaks krásné věci umí. Pokud nechcete využít, můžete bez obav ignorovat.
Moderator: Czech Moderators
- I tyto hlavičky vynechány, protože jí zdál nadbytečný.
- Tady se určitě budou některé Excel freaks krásné věci umí. Pokud nechcete využít, můžete bez obav ignorovat.
no ja z toho vydedukoval ze ma jit o naky vylepseni o naky statistiky v excelu, ale netusim na co by to mohlo byt...Mirek wrote:To být doprý překlat.![]()
Po klepnutí na tu kalkulačku je možné otevřít CSV soubor v Exelu nebo uložit na disk. V tom CSVčku je totéž, co je vidět na té stránce vlastností hráčů.
takze je to k nicemu?frankie_doparoma wrote:http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5&t=130950
no oni pak jsou drahy i ty kurzy...-quad- wrote:kua tez koukam ze muj zamestnanec ma 16 dni do konce smlouvy a kdyz jsem mu chtel prodlouzit smlouvu tak mu nestacilo ani 3500 a to ted bere jen 580. Dooprdele tak kolik vlastne bude chtit? to ho radsi vyhodim a sezenu si jinyho
Záleží co je to za zaměstnance, každý má trochu jiné požadavky. U mě je to např.:-quad- wrote:kua tez koukam ze muj zamestnanec ma 16 dni do konce smlouvy a kdyz jsem mu chtel prodlouzit smlouvu tak mu nestacilo ani 3500 a to ted bere jen 580. Dooprdele tak kolik vlastne bude chtit? to ho radsi vyhodim a sezenu si jinyho
njn, chybama se clovek uci, neni nad to si napred zkontrolovat mozny nastupce-quad- wrote:uz jsem ho vyhodil a pak mu to ukazalo ze chtel necelych 13k. Tak proc to neukaze rovnou kolik chce, ja nemam cas se s nim handrkovat pul hodiny.
Nejblbsi je to ze mi to ted pise ze zadny trener neni volny. Co to je za blbost?
sp neni simulace realnyho fotbalovyho managmentu, do toho ma (mozna bohuzel, mozna diky bohu) daleko-quad- wrote:no ikdybych si to zkontroloval...vzdyt je blbost aby nebyl k dispozici zadny trener, Jestli ma tenhle manazer simulovat realitu tak se tohle musi zmenit
-quad- wrote:no ikdybych si to zkontroloval...vzdyt je blbost aby nebyl k dispozici zadny trener, Jestli ma tenhle manazer simulovat realitu tak se tohle musi zmenit
no vsiml jsem si, ale tak to je u kazdyho managera...nekde vice, nekde mene. Celkove mi pripada tenhle manazer jednoduchy a co je jeho plus je 4 lig. zapasy v tydnu jako na HA, ale jinak je uzivatelska pristupnost dost na stiru. Hdne veci bych si tady pral jinak, ale asi jsem moc zdegenerovany Hockeyarenou, kde mi skoro vse vyhovujefrankie_doparoma wrote:sp neni simulace realnyho fotbalovyho managmentu, do toho ma (mozna bohuzel, mozna diky bohu) daleko-quad- wrote:no ikdybych si to zkontroloval...vzdyt je blbost aby nebyl k dispozici zadny trener, Jestli ma tenhle manazer simulovat realitu tak se tohle musi zmenit
ale pravda ze tohle by se stavat nemelo, asi nakej bug:)