Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Tiger Baros
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Tiger Baros »

TULEN wrote:Napište mi prosím někdo cestu jak si změnit název týmu,sem asi slepej! :? Díky moc!
Tým - přehled - a dole je "Nastavit název" ...... aspoň doufám
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
TULEN
Team Manager

Post by TULEN »

Tiger Baros wrote:
TULEN wrote:Napište mi prosím někdo cestu jak si změnit název týmu,sem asi slepej! :? Díky moc!
Tým - přehled - a dole je "Nastavit název" ...... aspoň doufám
Díky máš pravdu!Ale nečekal sem že za to dám 250K a ještě přijdu o fanoušky to si radši nechám tenhle název co mám :?
niel
Team Manager

Post by niel »

TULEN wrote: Díky máš pravdu!Ale nečekal sem že za to dám 250K a ještě přijdu o fanoušky to si radši nechám tenhle název co mám :?
tak snad sis nemyslel že všem tvým fanouškům se bude tvůj nový název líbit :lol:
FC Jalgpallikoondis
Darddy
Coach

Nie som tu nováčik,ale v slovenských pravidlách sú hrozné ch

Post by Darddy »

Ahojte, postrehol som si pri čítaní slovenských pravidiel, že je tam nespočetné množstvo chýb, robil to nejaký neandertalec čo nevie používať jazyk? Dokonca je tam zamiešaná angličtina, prosím vás opravte to. Niektoré menšie chyby sú také, že niečo ako vlastnosť útočníka Vápno už neexistuje(neviem či niekedy dačo také bolo), lepšie by bolo použiť Náhľad. Viem, že sa to dá preložiť rôznymi spôsobmi, ale to akoby ste popisovali nejakú cudziu hru, ktorá SP nie je. Neviem kto to má na starosti, tak mu to prosím odkážte, nech sa mrkne a nech si zopakuje niektoré slovenské podstatné mená, stačí sa pozrieť do učebníc zo základnej školy.
Prepáčte sa toľkú kritiku, chcem len zdôrazniť význam.

Ak to nemá nikto na starosti, či sa to nedá opraviť, prepáčte, možno je len v tom problém.
krup72

Re: Nie som tu nováčik,ale v slovenských pravidlách sú hrozné ch

Post by krup72 »

Darddy wrote:Ahojte, postrehol som si pri čítaní slovenských pravidiel, že je tam nespočetné množstvo chýb, robil to nejaký neandertalec čo nevie používať jazyk? Dokonca je tam zamiešaná angličtina, prosím vás opravte to. Niektoré menšie chyby sú také, že niečo ako vlastnosť útočníka Vápno už neexistuje(neviem či niekedy dačo také bolo), lepšie by bolo použiť Náhľad. Viem, že sa to dá preložiť rôznymi spôsobmi, ale to akoby ste popisovali nejakú cudziu hru, ktorá SP nie je. Neviem kto to má na starosti, tak mu to prosím odkážte, nech sa mrkne a nech si zopakuje niektoré slovenské podstatné mená, stačí sa pozrieť do učebníc zo základnej školy.
Prepáčte sa toľkú kritiku, chcem len zdôrazniť význam.

Ak to nemá nikto na starosti, či sa to nedá opraviť, prepáčte, možno je len v tom problém.
Překlad do každého jazyku dělá vybraný manažer. Dá to dost práce a je to bez nároku na honorář, maximálně možná SPFA (to si nejsem jistý). Proto ta kritika, myslím, není na místě.
Pokud jsou ty chyby opravdu zásadní, chceš se v tomto angažovat a jsi guru přes angličtinu i slovenštinu, určitě při troše snahy najdeš kompetentní osoby mezi slovenskými manažery.
Darddy
Coach

Re: Nie som tu nováčik

Post by Darddy »

Ďakujem za vysvetlenie, pokúsim sa nájsť niekoho kompetentného ako si písal. Ešte raz prepáčte za tú kritiku.
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Dnes se mi zranila brankářská jednička na 4 dny a moje dvojka má už 35 let a ještě k tomu má nyní fyzičku jen 80%. Třetího brankáře nemám.
Dneska večer musím odehrát ještě jeden přáteláček a zítra brankářskou dvojku musím postavit i s oslabenou fyzičkou do ligového mače.
Můžete mi prosím poradit jakého hráče mám postavit do toho dnešního přáteláčku. Který mi nejlépe zastoupí Gólmana?
Předem díky za rady.
S pozdravem Zabral68 a mužstvo 1.FC.Borat

:wink: :wink: :wink:
tomkycz

Post by tomkycz »

Zabral68 wrote:Dnes se mi zranila brankářská jednička na 4 dny a moje dvojka má už 35 let a ještě k tomu má nyní fyzičku jen 80%. Třetího brankáře nemám.
Dneska večer musím odehrát ještě jeden přáteláček a zítra brankářskou dvojku musím postavit i s oslabenou fyzičkou do ligového mače.
Můžete mi prosím poradit jakého hráče mám postavit do toho dnešního přáteláčku. Který mi nejlépe zastoupí Gólmana?
Předem díky za rady.

nejvyšší výkon ti podá ten unavenej gólman, ale riskuješ zranění... když není gólman, zpravidla se nasazuje kvalitní SW, které nemáš, potom by asi následovalo CB nebo někdo z obrany, a pak už je to asi jedno. Já bych tam dal toho unaveného gólmana, ale riskuješ zranění... Chtělo by to se poohlédnout po jiném brankáři... né hned teď kvůli zranění, ale do budoucna, na tomto postu je lépe mít aspoň tři hráče, protože se špatně nahrazují jinými hráči z pole...
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

tomkycz wrote:
Zabral68 wrote:Dnes se mi zranila brankářská jednička na 4 dny a moje dvojka má už 35 let a ještě k tomu má nyní fyzičku jen 80%. Třetího brankáře nemám.
Předem díky za rady.

nejvyšší výkon ti podá ten unavenej gólman, ale riskuješ zranění... když není gólman, zpravidla se nasazuje kvalitní SW, které nemáš, potom by asi následovalo CB nebo někdo z obrany, a pak už je to asi jedno. Já bych tam dal toho unaveného gólmana, ale riskuješ zranění... Chtělo by to se poohlédnout po jiném brankáři... né hned teď kvůli zranění, ale do budoucna, na tomto postu je lépe mít aspoň tři hráče, protože se špatně nahrazují jinými hráči z pole...
Snad mi třeba brzy přijde nový brankář z mládežnického centra. Jinak na koupi dalšího brankáře nemám moc peněz. Budu to muset nějakou dobu vydržet s těmito dvouma Gólmany. Jinak díky moc za rady.
:roll:
MošnaM

Post by MošnaM »

Pokud se jedná o přáteláček, tak by ti nemělo vadit, když prohraješ. A v tom případě bych nasadil kohokoliv z pole z hráčů, kteří nejdou zítra na ligu. Ti ligoví by měli odpočívat.
Zabral68 wrote:Snad mi třeba brzy přijde nový brankář z mládežnického centra. Jinak na koupi dalšího brankáře nemám moc peněz. Budu to muset nějakou dobu vydržet s těmito dvouma Gólmany. Jinak díky moc za rady. :roll:
Že ti přijde brankář z centra, s tím příliš nepočítej - těch postů, na které může přijít hráč, je poněkud víc. A i kdyby přišel, tak si uvědom, že brankář podá plný výkon až v 23 letech. Tedy když ti přijde 17-ti letý brankář, tak si počkáš 6 sezón, než bude podávat adekvátní výkony. Pokud tedy se vytrénuje tak, aby byl použitelný. A vzhledem k tomu, že tvému brankáři č.2 je už 36 (a ne 35), tak bych volil cestu nákupu levného staršího brankáře. Třeba momentálně můžeš mít za 300K tohoto:
http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=17395902
a 300K bys měl v kasičce najít :wink: . Samozřejmě vím, že to není koncepční řešení, ale ta tvoje dvojka je kvůli tomu věku už fakt hodně mizerná a tomuto je 30 a tři sezóny ještě hrát naplno vydrží. A ještě se bude dokonce mírně zlepšovat :wink:

PS. Vybral jsem ho jen z jediného důvodu - je to nejlepší a nejlevnější GK, který je dostupný hned - cena za okamžitý přestup je stanovena.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

MošnaM wrote:
Pokud se jedná o přáteláček, tak by ti nemělo vadit, když prohraješ. A v tom případě bych nasadil kohokoliv z pole z hráčů, kteří nejdou zítra na ligu. Ti ligoví by měli odpočívat.
Zabral68 wrote:Snad mi třeba brzy přijde nový brankář z mládežnického centra. Jinak na koupi dalšího brankáře nemám moc peněz. Budu to muset nějakou dobu vydržet s těmito dvouma Gólmany. Jinak díky moc za rady. :roll:
Že ti přijde brankář z centra, s tím příliš nepočítej - těch postů, na které může přijít hráč, je poněkud víc. A i kdyby přišel, tak si uvědom, že brankář podá plný výkon až v 23 letech. Tedy když ti přijde 17-ti letý brankář, tak si počkáš 6 sezón, než bude podávat adekvátní výkony. Pokud tedy se vytrénuje tak, aby byl použitelný. A vzhledem k tomu, že tvému brankáři č.2 je už 36 (a ne 35), tak bych volil cestu nákupu levného staršího brankáře. Třeba momentálně můžeš mít za 300K tohoto:
http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=17395902
a 300K bys měl v kasičce najít :wink: . Samozřejmě vím, že to není koncepční řešení, ale ta tvoje dvojka je kvůli tomu věku už fakt hodně mizerná a tomuto je 30 a tři sezóny ještě hrát naplno vydrží. A ještě se bude dokonce mírně zlepšovat :wink:

PS. Vybral jsem ho jen z jediného důvodu - je to nejlepší a nejlevnější GK, který je dostupný hned - cena za okamžitý přestup je stanovena.
Toho brankáře bych si snad koupil, ale mám jen 270 000,-. Budu to musím těch pár dnů vydržet.
Díky za odpovědˇ.

:)
lotky
Team President

Post by lotky »

tomkycz wrote:když není gólman, zpravidla se nasazuje kvalitní SW, které nemáš, potom by asi následovalo CB nebo někdo z obrany, a pak už je to asi jedno.
Je úplně jedno, jestli golamana nahradíš SWčkem nebo CFkem, oba tam maj stejnej postih. Obecně platí, že v takový situaci se tam nasazuje nejlepší nevyužitej hráč z týmu.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Chtěl jsem od někoho poradit, kolik % si mám nastavovat styl v taktice a podle jakých kritérií se styl volí. Co jsem se tak díval po Divizi A, tak tam např. 1.celek používá styl 90%.
Předem díky za odpovědi.
Zabral68

:roll:
MošnaM

Post by MošnaM »

Člověče, tak s tímhle dotazem asi narazíš :( . To už se řešilo vícekrát a nevím o nikom kdo by to vyřešil a dal jasnou odpověď.

Základ je jasný - styl ovlivňuje pouze celkové množství šancí v zápase.

Hraješ s nízkým stylem (blízko 0% - bráníš) a máš tím málo šancí na gól, ale zároveň i soupeř má málo šancí - hraje do plné obrany. Tudíž padne málo gólů a je zde dost velká pravděpodobnost, že zápas dopadne nerozhodně, i když rozdíl výkonů týmů je velký. Na druhou stranu pokud jsou výkony vyrovnané, je zde dost velká šance na překvapení, že vyhraje i slabší tým - náhodou. Mně se například kdysi povedlo porazit tým hrající o dvě soutěže výš, který měl v zápase výkonostní převahu 14 bodů. Oba jsme dali styl nula a výsledkem tohoto nastavení bylo, že v zápase se objevily pouhé dvě šance na gól. Já tu svou proměnil a on tu svou ne. Takže jsem vyhrál 1:0 :lol: .

Hraješ-li s vysokým stylem (blízko 100% - útočně), je šancí hodně a je větší pravděpodobnost, že zápas dopadne podle výkonů.

Samozřejmě počet šancí ovlivňují styly obou soupeřů - tedy rozhodující je hodnota součtu stylů. Při nízkém součtu budete mít třeba po jedné šanci, při vysokém třeba po 15-ti šancích.

Takže já, když to zjednoduším, hraju styl 0 % (a k tomu většinou 5-3-2 beton), když vím, že budu v zápase výkonostně slabší - snažím se uhrát remízu. A styl 100% (a k tomu 3-4-3 protiútoky) hraju, když vím, že jsem v zápase výkonostně lepší, nebo vyrovnaný - snažím se vyhrát.

On RANDOM stejně někdy rozhodne jinak, ať děláš, co děláš. Zase tady pouze zvyšuješ pravděpodobnost něčeho :wink: .

Jo a nastavení hodnoty stylu někde kolem 50% a význam tohoto kroku je podle mne alchymie a nemá větší smysl se tím zabývat :lol: (a teď jsem zvědavý, jestli se do mne kvůli této větě někdo pustí :mrgreen: )
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Díky moc za vyčerpávající odpovědˇˇ!
:D :D :D
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”