Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
He tak stala se mě taková kuriozita (jak jinak než u Rumunského kolegi šerifa).. Resi říkal, že rozesílání zpráv s nabídkou hráčů je bráno jako SPAM je a je za to pokuta... A proč mi teda Razvanica, nabízel svého hráče.. uplně bez nějakého dopisu, jenom link na jeho hráče???
Stalo se mě to už dřív nějak jsem to zazdil, ale narazil jsem na to teď při procházení mých zpráv....
Razvanica LM 22yrs 63bp 44aggr IBP 5 Zář (13:41)
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=23742770
Stalo se mě to už dřív nějak jsem to zazdil, ale narazil jsem na to teď při procházení mých zpráv....
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

-
- Coach
Myslím, že se pleteš, Resi říkal, že je na to na šerifském fóru nejednotnej názor, rázně proti "spamu"(Přitom ti SP přímo píše, že odkaz můžeš používat k navádění ostatních manažérů) byl ten chlapec co hrával za Blšany, tuším bono25 a jestli jsem dobře postřehl vrátil se znovu ke hře.puzzle wrote:He tak stala se mě taková kuriozita (jak jinak než u Rumunského kolegi šerifa).. Resi říkal, že rozesílání zpráv s nabídkou hráčů je bráno jako SPAM je a je za to pokuta... A proč mi teda Razvanica, nabízel svého hráče.. uplně bez nějakého dopisu, jenom link na jeho hráče???
Teď jsem to nepochopil, ale to je fuk, tak může se to používat anebo nemůže. Tady jsem se dočetl, že může a taky že nemůže, takže se táži kde je pravda a proč to není ošetřeno v pravidlech? Pokud není, jako že není, tak si může každej posílat kolik odkazů chce a může psát třeba 10 šerifů. Osobně dostávám tak 3 odkazy týdně.beda sekacka wrote:Myslím, že se pleteš, Resi říkal, že je na to na šerifském fóru nejednotnej názor, rázně proti "spamu"(Přitom ti SP přímo píše, že odkaz můžeš používat k navádění ostatních manažérů) byl ten chlapec co hrával za Blšany, tuším bono25 a jestli jsem dobře postřehl vrátil se znovu ke hře.puzzle wrote:He tak stala se mě taková kuriozita (jak jinak než u Rumunského kolegi šerifa).. Resi říkal, že rozesílání zpráv s nabídkou hráčů je bráno jako SPAM je a je za to pokuta... A proč mi teda Razvanica, nabízel svého hráče.. uplně bez nějakého dopisu, jenom link na jeho hráče???
To jsem vážně netvrdil. A ani jsem se během šerifování nesetkal s tím, že by byl někdo za to potrestán. Spamování se řešilo na str. 2 až 6 tohoto topicu, tehdy jsem se v 1 příspěvku k tomu vyjadřoval (nikoli ještě jako šerif).puzzle wrote: Resi říkal, že rozesílání zpráv s nabídkou hráčů je bráno jako SPAM je a je za to pokuta...
Manažer by podle mého názoru mohl být potrestán, pokud
- vám zahltí poštu např. 15 stejnými zprávami s nabídkou jednoho hráče
- mu napíšete, že si jeho zprávy nepřejete dostávat a on v tom pokračuje
- cena hráče je pomocí spamu nereálně vyšroubována ---> zde by byl manažer však již potrestán za nereálný přestup, nikoli za spam
Uvidíme, co nám k tomu poví současní šerifové

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Promiň to byl bono25 tehdy ještě:
bono25 wrote:posílání nabídek s tvými hráči je však porušení pravidel hry - nikdo o takovou nabídku hráčů nestojí a nemůžeš tedy očekávat kladnou reakci ani od ostatních hráčů, ani od šerifů. Může za to být ban: abusive game behaviour. Ale jak už jsem říkal výše, dáváme ban za aspoň 2 souvislosti. Nepamatuju si, že by někdy někdo za tohle dostal ban, ale posíláme samozřejmě varování (jen v náhodných případech a na základě oznámení). Já osobně tuhle poštu ani nečtu a rovnou mažu (stejně tak se chová 95% uživatelů, zbývající jsou zejména začátečníci nebo velmi nezkušení manažeři). Pokud se totiž neprodá hráč sám přes přestupní listinu, napovídá to něco o jeho ceně (tudíž takováhle podpůrná "reklama" může často znamenat prodej za nereálnou cenu).
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
- Member of the Soccer Project Association
Já jsem tohle jako "porušení pravidel" nikdy nepovažoval a nepovažuju ani ted.......sám jsem této možnosti dříve využíval, pravda,s linkem na hráče a stručným textem jsem oslovoval pouze manažery kupující podobného hráče ve stejných vodách,jako byl zrovna ten můj , tím byla i větší šance,že uspěju ,protože jsem oslovoval cílovou skupinu lidí .....hromadné spamování "komukoli" jsem neprovozoval .tom17 wrote: Uvidíme, co nám k tomu poví současní šerifové
ale není nic jednoduššího než zprávy s označením ..( sw , player , for sale ,,,atd) rovnou mazat po přihlášení , zas takové mraky toho nechodí

-
už vím komu posílat nabídky na mé hráče, viď Pupajdípupajdi13 wrote: zas takové mraky toho nechodí![]()

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
no s mým učtem toho u mě moc neprodáš.....mám tak akorát na jednoho dědups2512 wrote:už vím komu posílat nabídky na mé hráče, viď Pupajdípupajdi13 wrote: zas takové mraky toho nechodí![]()

-
Hmmm...ja 5-10 dennepavluša wrote:Osobně dostávám tak 3 odkazy týdně.

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
neb si to Foxir v poště stále nechce přečíst
, ptám se tady...
Můžu něco udělat, když si na mě zasednul nějaký rumunský G-čkař a sebral mi skoro všechny zápasy z poolu a v nebližších 4 dnech s ním hraji asi 15zápasů?
Vzhledem k tomu, že se nemůžu bránit, tak bych byl nerad nějak potrestán......

Můžu něco udělat, když si na mě zasednul nějaký rumunský G-čkař a sebral mi skoro všechny zápasy z poolu a v nebližších 4 dnech s ním hraji asi 15zápasů?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Asi nějaká provokace z Rumunska a možná v tom nebudeš sám, tohle by se mělo začít řešit nebo budeš zablokován.PaTTTTrick wrote:neb si to Foxir v poště stále nechce přečíst, ptám se tady...
-
A že nenapíšeš mě?PaTTTTrick wrote:neb si to Foxir v poště stále nechce přečíst, ptám se tady...
.

zrušit se to asi nedá ,ale víme o tom,takže nevidím problem.
jedinej problem budou mít asi tvoji fanoušci,protože chodit 15x za sebou na jeden a ještě rumunskej tým je asi omrzí ,takže čekej prázdný tribuny

edit : rumunského manažera obeznámím.
-
pupajdi13 wrote:A že nenapíšeš mě?PaTTTTrick wrote:neb si to Foxir v poště stále nechce přečíst, ptám se tady...
....když je klokan línej
![]()
zrušit se to asi nedá ,ale víme o tom,takže nevidím problem.
jedinej problem budou mít asi tvoji fanoušci,protože chodit 15x za sebou na jeden a ještě rumunskej tým je asi omrzí ,takže čekej prázdný tribuny![]()
díky... ono je kratší nacvakat do vyhledávače manageru foxir než pupajdí

A fanoušci jsou po výprodeji stejně naštvaný, takže v hojném počtu nechodí ani na A-čkaře

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
jo a napis mu at mi taky nejaky vezme 10 stacipupajdi13 wrote:

lidi nechodej na nikoho tak to preziju

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
ty keckoPaTTTTrick wrote:
díky... ono je kratší nacvakat do vyhledávače manageru foxir než pupajdí![]()

..
Má ....proto ted spíš spamujte mne,pokud budete potřebovat řešit urgentně NĚJAKÝ ten problémek....PaTTTTrick wrote:.navíc jsem nečekal, že si to foxir ani po třech dnech nepřečte, holt toho má asi hodne.....
Rumunského manažera jsem obeznámil , už i odepsal , je si vědom pravidla 20 zápasů na jednom hřišti s jedním týmem...ještě si to hodlá ověřit u Sjarela...