no já poprvé zahrál prod 140, Dajo je přede mnou a zahrál 1 nad 140tomkycz wrote:hoši co to máte za divizi když s takovejma výkonama vedete ligutojá jen tak aby řeč nestála, dyť se na vás těším ( teda pokud se vůbec udržím )

Moderator: Czech Moderators
no já poprvé zahrál prod 140, Dajo je přede mnou a zahrál 1 nad 140tomkycz wrote:hoši co to máte za divizi když s takovejma výkonama vedete ligutojá jen tak aby řeč nestála, dyť se na vás těším ( teda pokud se vůbec udržím )
no musím uznat, že naše B1 je skutečně hodně slabá.. já ligu vypouštím, Ačko hrálo tak třikrát, jinak hraje mix toho co má nohy a ruce, nad 140jsem podle mě zahrál málo kdy a málokdy hráli hráči na svých postech a jsem v tabulce tuším 4týps2512 wrote:no já poprvé zahrál prod 140, Dajo je přede mnou a zahrál 1 nad 140tomkycz wrote:hoši co to máte za divizi když s takovejma výkonama vedete ligutojá jen tak aby řeč nestála, dyť se na vás těším ( teda pokud se vůbec udržím )
1čka byla lehká už před lety a je "lamovací" až do tedps2512 wrote:Ticho, musíš psát jak je to sakra těžký....nebo se nás nebude nikdo bát
Presne tak.....máme v skupine súperov, ktorý keď sa pozrú na naše súpisky tak to predom vzdávajú a my už nemusíme hrať take veľké výkony.ps2512 wrote:Ticho, musíš psát jak je to sakra těžký....nebo se nás nebude nikdo bát
Dajo wrote:Presne tak.....máme v skupine súperov, ktorý keď sa pozrú na naše súpisky tak to predom vzdávajú a my už nemusíme hrať take veľké výkony.ps2512 wrote:Ticho, musíš psát jak je to sakra těžký....nebo se nás nebude nikdo bát
Děkuji....dík patří Áťovipupajdi13 wrote:1čka byla lehká už před lety a je "lamovací" až do tedps2512 wrote:Ticho, musíš psát jak je to sakra těžký....nebo se nás nebude nikdo bát![]()
peesko....pálky vypadaj supr ai velikostně to sedí
Zahral som to 3x .....ano.ps2512 wrote:no já poprvé zahrál prod 140, Dajo je přede mnou a zahrál 1 nad 140tomkycz wrote:hoši co to máte za divizi když s takovejma výkonama vedete ligutojá jen tak aby řeč nestála, dyť se na vás těším ( teda pokud se vůbec udržím )
Šutřík to pustilpupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta... 9-2... combat
1.FC Julec... 0-3... The Williams Soccer Boys
LT-Bayern 1-0 Šutrteam
My jsme s přehledem, Homar to bohužel williamsovi pustila šutřík to neustál na Bayernu
![]()
Tabulka :
1.) The Williams Soccer Boys...37b
2.) FC Letenská šlechta .........34b
3.) Šutrteam........................31b
Zítra :
The Williams Soccer Boys... ??-??... FC Letenská šlechta
Šutrteam... ??-?? ... berušky