No přeci kukni se na datumy jednotlivých zápúsůps2512 wrote:nechápu Papo, vysvětlit

Moderator: Czech Moderators
No přeci kukni se na datumy jednotlivých zápúsůps2512 wrote:nechápu Papo, vysvětlit
Pozri si dátum prvého a posledného (hlavne toho) zápasu a možno pochopíšps2512 wrote:nechápu Papo, vysvětlit
sem byl línej to někde v malování zvýrazňovatHippopotamus wrote:Pozri si dátum prvého a posledného (hlavne toho) zápasu a možno pochopíšps2512 wrote:nechápu Papo, vysvětlit
ja myslel ze jde o nejaky extra silny tym....data jsem si nevsimalPapa Bouba Diop wrote:sem byl línej to někde v malování zvýrazňovatHippopotamus wrote:Pozri si dátum prvého a posledného (hlavne toho) zápasu a možno pochopíšps2512 wrote:nechápu Papo, vysvětlit
Hippopotamus wrote:Celkom som sa pobavil...
Turnaj zvaný "Turnaj jen pro divizi G" a účastníci prvej základnej skupiny:
kandziai - 4. v A
FC Meangreen - 5. v A
berušky - 6. v A
Klewiusz - 9. v E (chudák, ten asi netušil, že nebude ani len do počtu)
A ako si vypocital hodnotu timu? na SPMT?FC NBG wrote:"Zajímavosti" - moje nejoblíbenější... A nějak to tu vázne..
Spočítal jsem kolik mě stál můj tým a dělá to € 84.541.527
Jak jste na tom Vy?
Ja nie kedze tam je dost drobnych € a to tam potom nemoze zapocitat odchovancovimpossible wrote:Ja bych to tipnul na soucet vsech nakupu?
Bingo.. Kouknul jsem do historie za kolik jsem hráče nakoupil..impossible wrote:Ja bych to tipnul na soucet vsech nakupu?
Tady jsou ty drobný!MilanSLOVAKIA wrote:Ja nie kedze tam je dost drobnych € a to tam potom nemoze zapocitat odchovancovimpossible wrote:Ja bych to tipnul na soucet vsech nakupu?
Psal jsem kolik mě stál můj tým a za odchovance jsem nedal ani euro, takže ty jsem nezapočítal..MilanSLOVAKIA wrote:Do kelu neuhadol som tak nabuduce. A este tych dochovancov si ako zapocital?