Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

jancarik
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by jancarik »

kopeckar wrote:
Thelxiap wrote:Můžeš mi napsat, kde je to napsané ?
Zde najdeš toto, i mnohem více. Jsou tu odpovědi na všechny tvé otázky, i na ty co jsi doposud nevyřknul. :mrgreen:

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=131665
ale je to marny uz jsem mu to posilal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
striker88
Assistant Coach

Post by striker88 »

Sokol Cejc wrote:
ninakmis wrote:je to jednoducho privilégium, ktoré by si mal človek zaslúžiť.
Jako návdavek k tomuto "privilegiu" získáš spousty práce a povinností. Dále se musíš připravit na hromady nenávistných zpráv od podvodníků, kteří Tě budou titulovat cozími slovy a posílat do vzdálených zemí. :mrgreen:

Nicméně je faktem, že jsou bohužel potřeba, především kvůli managerům z východních zemí.

Vsak jasne,ze su to povinnosti ale je to tu zaplnene podvodnikmi a prakticky je jednoduche podvadzat potom clovek ma nechut hrat ked vidi tie podvody a serifovia ako keby mali oci zalepene alebo ako keby ich museli mat neviem..jazykove znalosti mam aj ked nie som ktovie jaky tlmocnik ale zato viem celkom dobre teda porozumiem..zasa nie vsetky jazyky :D viem o jednom serifovi co aj hra SP aj serifa robi a nezda sa mi to kedze lahko sa moze zneuzit tato pozicia,ale to je na vedeni SP ci to nejako aj sleduje tych serifov :(
kofi

Post by kofi »

striker88 wrote:Vsak jasne,ze su to povinnosti ale je to tu zaplnene podvodnikmi a prakticky je jednoduche podvadzat potom clovek ma nechut hrat ked vidi tie podvody a serifovia ako keby mali oci zalepene alebo ako keby ich museli mat neviem..jazykove znalosti mam aj ked nie som ktovie jaky tlmocnik ale zato viem celkom dobre teda porozumiem..zasa nie vsetky jazyky :D viem o jednom serifovi co aj hra SP aj serifa robi a nezda sa mi to kedze lahko sa moze zneuzit tato pozicia,ale to je na vedeni SP ci to nejako aj sleduje tych serifov :(
Je to jednoduché, pokud se ti zdá, že někdo podvádí a máš pro své tvrzení nějaké důkazy/argumenty, tak neváhej a přes SP takového hráče nahlaš - Manažer :arrow: Ostatní manažeři :arrow: Podvodníci
Pokud máš výtky k šerifům, tak tvá šance je obrátit se na některého z českých šerifů, popř. u samotného Sjarela, ale zde bych doporučoval argumenty neprůstřelné, abys nebyl za idiota.
FC Alkoholicks
striker88
Assistant Coach

Post by striker88 »

kofi wrote:
striker88 wrote:Vsak jasne,ze su to povinnosti ale je to tu zaplnene podvodnikmi a prakticky je jednoduche podvadzat potom clovek ma nechut hrat ked vidi tie podvody a serifovia ako keby mali oci zalepene alebo ako keby ich museli mat neviem..jazykove znalosti mam aj ked nie som ktovie jaky tlmocnik ale zato viem celkom dobre teda porozumiem..zasa nie vsetky jazyky :D viem o jednom serifovi co aj hra SP aj serifa robi a nezda sa mi to kedze lahko sa moze zneuzit tato pozicia,ale to je na vedeni SP ci to nejako aj sleduje tych serifov :(
Je to jednoduché, pokud se ti zdá, že někdo podvádí a máš pro své tvrzení nějaké důkazy/argumenty, tak neváhej a přes SP takového hráče nahlaš - Manažer :arrow: Ostatní manažeři :arrow: Podvodníci
Pokud máš výtky k šerifům, tak tvá šance je obrátit se na některého z českých šerifů, popř. u samotného Sjarela, ale zde bych doporučoval argumenty neprůstřelné, abys nebyl za idiota.
to je tazke...tak ako sa vo svete dokazu ututlat vnutorne veci tak v hre je este mensi problem :) a stale ostaneme pri tom nasom peknem tvrdenie proti tvrdeniu..akurat serifa by mohol iny serif odrovnat inak to nevidim...a je plno podvodnikov mal som tu cest a denno denne sa podvadza len to je v tom ze napise niekto ze tento podvadzal a co dalej povie ze nie a nic sa neriesi...nevravim o nehoraznych podvodoch ze tipek za 100 000€ je predany 10nasobne vyssie ale su aj ine podvody a to sa bez nejakych funkci neda odhalit ako maju moznost serifovia... cize my obycajny smrtelnici toho vela odhalit nevieme :( aj ked chceme aby tato hra bola cestna bo nie su tu penazne odmeny ani nci tak neviem preco niekto vobec musi podvadzat :(
kofi

Post by kofi »

striker88 wrote:to je tazke...tak ako sa vo svete dokazu ututlat vnutorne veci tak v hre je este mensi problem :) a stale ostaneme pri tom nasom peknem tvrdenie proti tvrdeniu..akurat serifa by mohol iny serif odrovnat inak to nevidim...a je plno podvodnikov mal som tu cest a denno denne sa podvadza len to je v tom ze napise niekto ze tento podvadzal a co dalej povie ze nie a nic sa neriesi...nevravim o nehoraznych podvodoch ze tipek za 100 000€ je predany 10nasobne vyssie ale su aj ine podvody a to sa bez nejakych funkci neda odhalit ako maju moznost serifovia... cize my obycajny smrtelnici toho vela odhalit nevieme :( aj ked chceme aby tato hra bola cestna bo nie su tu penazne odmeny ani nci tak neviem preco niekto vobec musi podvadzat :(
No, taky nechápu, co z toho kdo má, to je na delší debatu. Shrnuto podtrženo, lidi mají rádi co možná nejvíc pokud možno za co nejméně. :)
Takové podovody, které jsi nastínil, jsou lehce dohledatelné a tudíž se lehce usvědčují. Není nic snažšího. Nicméně někdy se může limit "přemrštěná cena" a "vše ještě v normě" trochu lišit. Přesvědčil jsem se u toho sám, kdy praktický identický případ posoudili (vlastně to bylo poměrně nedávno) dva šerifové rozdílně. A to ještě v podle mého mínění to odnesl ten méně závažný případ, pravda, byl to háčkař. Může se to nahlásit znovu, nic jiného s tím moc dělat nemůžeš.
Jinak si myslím, že zbytečně si tím lámat hlavu nemá cenu. Bav se hrou a ne těmi, kteří neumějí hrát čestně.
FC Alkoholicks
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kofi wrote: Jinak si myslím, že zbytečně si tím lámat hlavu nemá cenu. Bav se hrou a ne těmi, kteří neumějí hrát čestně.
Přesně moje slova, dříve jsem to taky horentně řešil a trhal si vlasy , když jsem viděl podvodíky ,jak to valej přímo před mýma očima - už to ze mě vyšumělo , pokud chce člověk si tu hru užívat nemuže tohle tolik řešit , každý ať si sáhne do svědomí sám a pokud to někoho za cenu podvodu baví , tak toť jeho volba , já bych se v prsa teda nebil , kdybych neměl na co být hrdej.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Thelxiap
Team Manager

Post by Thelxiap »

jancarik wrote:
kopeckar wrote:
Thelxiap wrote:Můžeš mi napsat, kde je to napsané ?
Zde najdeš toto, i mnohem více. Jsou tu odpovědi na všechny tvé otázky, i na ty co jsi doposud nevyřknul. :mrgreen:

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=131665
ale je to marny uz jsem mu to posilal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale to je moc dlouhe, tak jsem cetl jen neco, jak si mi to poslal.
Thelxiap - Mercenarias - H.227

Sezóna 28 - 6. v H.227; 59 bodů.
Sezóna 29 - 1. v H.227; 87 bodů.

Hlaste se do Thelxiap Cup II - 32 týmů F - G -H.
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

čau, nevím jestli se to tady někde už nepsalo, ale chci se zeptat, když najedete na manažer/profil/osobní údaje, tak dole je kolonka : číslo mobilu, to je na posílání výsledků na mobil? Pokud ano, funguje Vám to? Já jsem to totiž vyplnil a nic, tak se ptám :mrgreen: díky :wink:
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
Thelxiap
Team Manager

Post by Thelxiap »

jonY.h wrote:čau, nevím jestli se to tady někde už nepsalo, ale chci se zeptat, když najedete na manažer/profil/osobní údaje, tak dole je kolonka : číslo mobilu, to je na posílání výsledků na mobil? Pokud ano, funguje Vám to? Já jsem to totiž vyplnil a nic, tak se ptám :mrgreen: díky :wink:
To je, aby meli ostatni manazeri na tebe kontakt.
Thelxiap - Mercenarias - H.227

Sezóna 28 - 6. v H.227; 59 bodů.
Sezóna 29 - 1. v H.227; 87 bodů.

Hlaste se do Thelxiap Cup II - 32 týmů F - G -H.
Angee

Post by Angee »

jonY.h wrote:čau, nevím jestli se to tady někde už nepsalo, ale chci se zeptat, když najedete na manažer/profil/osobní údaje, tak dole je kolonka : číslo mobilu, to je na posílání výsledků na mobil? Pokud ano, funguje Vám to? Já jsem to totiž vyplnil a nic, tak se ptám :mrgreen: díky :wink:
Tak to je pro mě novinka, že tam je aj číslo telefonu :) ...to je fakt nejaká novota :shock:
Image
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

Angee wrote:
Tak to je pro mě novinka, že tam je aj číslo telefonu :) ...to je fakt nejaká novota :shock:
No já jsem si toho všiml už docela dávno, ale nikdy jsem to nezkusil vyplnit, tak jsem to zkusil, protože kdyby přicházeli výsledky po ranní simulaci na mobil, bylo by to gut, ale nic, a jak psal - Thelxiap, že je to proto, aby měli ostatní manažeři na mě kontakt, tak kde se ti ten mobil objeví, nikde se neukázal (v profilu manažera atd.) :| tak nevim :?
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
striker88
Assistant Coach

Post by striker88 »

[/quote]No, taky nechápu, co z toho kdo má, to je na delší debatu. Shrnuto podtrženo, lidi mají rádi co možná nejvíc pokud možno za co nejméně. :)
Takové podovody, které jsi nastínil, jsou lehce dohledatelné a tudíž se lehce usvědčují. Není nic snažšího. Nicméně někdy se může limit "přemrštěná cena" a "vše ještě v normě" trochu lišit. Přesvědčil jsem se u toho sám, kdy praktický identický případ posoudili (vlastně to bylo poměrně nedávno) dva šerifové rozdílně. A to ještě v podle mého mínění to odnesl ten méně závažný případ, pravda, byl to háčkař. Může se to nahlásit znovu, nic jiného s tím moc dělat nemůžeš.
Jinak si myslím, že zbytečně si tím lámat hlavu nemá cenu. Bav se hrou a ne těmi, kteří neumějí hrát čestně.[/quote]

A napriklad mam hraca a v jednom odkaze http://www.battle-strategy.com/sp_player.aspx mi ukzuje market price cize cena na trhu skoro 6milionov na jedneho hraca a teraz ak ho dam na trh a najde sa kupec co ho kupi za tu jeho trznu cenu tak nedostanem ban ze som ho predal za velke prachy aj ked je teraz len 60% ale vo vyvoji :?: ....i tak nechapem ze jak moze byt taky sakra drahy :shock:
MošnaM

Post by MošnaM »

striker88 wrote:A napriklad mam hraca a v jednom odkaze http://www.battle-strategy.com/sp_player.aspx mi ukzuje market price cize cena na trhu skoro 6milionov na jedneho hraca a teraz ak ho dam na trh a najde sa kupec co ho kupi za tu jeho trznu cenu tak nedostanem ban ze som ho predal za velke prachy aj ked je teraz len 60% ale vo vyvoji :?: ....i tak nechapem ze jak moze byt taky sakra drahy :shock:
Prosím tě, ber ceny z Battle jako orientační - cena hráče záleží na momentálním zájmu - tržní cena. Do Battle byly vloženy prodejní ceny hráčů za určité období a on to počítá jako takový průměr. Ale ve skutečnosti ho jednou ho prodáš třeba za těch 6 miliónů, jindy třeba za 7 ale může se i stát, že za něj dostaneš 3 a budeš rád :wink: .
Při prodeji si dávej pozor na kupce. Když mám pochybnosti tak kontroluji jestli klub existuje už aspoň půl roku, jestli má všechny zaměstnance - prostě jestli to je opravdu fungující klub a né nějaký podvodník.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Angee

Post by Angee »

jonY.h wrote:...kdyby přicházeli výsledky po ranní simulaci na mobil, bylo by to gut, ale nic,...
Taky sem to nevyplňoval, ale mám nastavený Výsledky emailem? na HTML, a dyž mi dojde jakékoliv mail, toš se mi automaticky přeposílá oznámení na mobil, takže když mi dojde aj mail z SP s výsledkem, tak mi dojde sms zhruba ve tvaru:
SoccerProject : Vokynka do pohadky-Sable Saunders 2-0
Takže mě výsledky na mobil chodijou 8)
Image
niel
Team Manager

Post by niel »

mohli by jste mi to někdo vysvětlit prosím:
cenu vstupenky na pohár mám 20 a rozdělené to mám na 95% a 5%...
pak vidím že na můj zápas přišlo 100% fanoušků ode mě a 0% od soupeře...jenže 95% mého stadionu je 8550 a ne 5700 kterých přišlo...
a navíc: 13 Kvě 2009 + € 57.000,00 f.c. internazionale-FK VIMPERK 3-0 Příjem z prodeje vstupenek (5700 tickets) ...já to nechápu
FC Jalgpallikoondis
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”