tohle je zajímavost a nikdo si toho nevšímáPapa Bouba Diop wrote:to je radost když člověku do týmu přijde takový .....

Moderator: Czech Moderators
tohle je zajímavost a nikdo si toho nevšímáPapa Bouba Diop wrote:to je radost když člověku do týmu přijde takový .....
Tak, ja som si to všimol, ale čo na to povedať... možno bude dobrý bežec ako jeho menovec Manfred. Rýchly hráč sa hodí.Papa Bouba Diop wrote:tohle je zajímavost a nikdo si toho nevšímáPapa Bouba Diop wrote:to je radost když člověku do týmu přijde takový .....
No, tak pardon, no! Jsem prostě úplně zapoměl v tu sobotu že splácím půjčku. To se snad každému stane, že na něco zapomene a určitě je lepší když zapomenu tuhle prkotinu než když ztratím PC.Big El wrote: No promiň, ale takhle prosté řešení házíš do zajímavostí? Prosím Tě, jak dlouho hraješ SP, že nevíš, že se půjčka platí v sobotu? To je jako, kdybych se divil, že mám v pondělí ráno míň peněz, protože platím Centrum mládeže a platy zaměstnanců![]()
![]()
Mňa ako prvé napadla práve splátka pôžičky, ale keď som si to prepočítal s tou pôvodnou hodnotou 756K, tak aj pri 5%-nom úroku na 2 sezóny by to znamenalo, že si si požičal takmer 13 M, ale maximum je 2,5 M, takže táto možnosť neprichádzala do úvahy. No a potom, čo si tú čiastku upravil, som sa tým už nezaoberal.Azor wrote:A jsem to dal do zajímavostí, abysem si zjistil jestli na to příjdete
Jasně, ber můj příspěvek trochu v nadsázce. Ale přišlo mi, že to nemůže být nic jiného, než půjčka. Jen mi to přišlo tak obyčejné, že jsem to ani nechtěl tipovatAzor wrote:No, tak pardon, no! Jsem prostě úplně zapoměl v tu sobotu že splácím půjčku. To se snad každému stane, že na něco zapomene a určitě je lepší když zapomenu tuhle prkotinu než když ztratím PC.Big El wrote: No promiň, ale takhle prosté řešení házíš do zajímavostí? Prosím Tě, jak dlouho hraješ SP, že nevíš, že se půjčka platí v sobotu? To je jako, kdybych se divil, že mám v pondělí ráno míň peněz, protože platím Centrum mládeže a platy zaměstnanců![]()
![]()
A jsem to dal do zajímavostí, abysem si zjistil jestli na to příjdete
To tedy nasere noBig El wrote:Villiam Bekenyi měl hektické ráno. Nejprve si splnil svoji úlohu playmakera v zápase o první místo a poté se odebral na trénink.
SoccerProject.com Zpráva z tréninku 16 Zář (04:32)
Ahoj, hráč Villiam Bekenyi se bohužel zranil v průběhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážně... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Z tréninku však odkulhal po zranění hned po šesti minutách a odkulhal do přistaveného auta svého nového týmu:
SoccerProject.com Potvrzený přestup 16 Zář (04:38)
Gratulujeme k dohodě o hráči Villiam Bekenyi.
Tým tictac Vám zaplatil přestupovou částku.
S pozdravem,
SoccerProject Football Association.
Nový majitel asi radost neměl
procpak? Proc si nevemes volnyho?puzzle wrote:Nevyměnil by někdo scouta?
Protože tu nebude žádný 100%, nechce se mě ho posílat na kurz.ps2512 wrote:procpak? Proc si nevemes volnyho?puzzle wrote:Nevyměnil by někdo scouta?
Ráno vždy nájdeš každý typ zamestnanca na 100%. Btw. k čomu je dobrá výmena scouta?puzzle wrote:Protože tu nebude žádný 100%, nechce se mě ho posílat na kurz.ps2512 wrote:procpak? Proc si nevemes volnyho?puzzle wrote:Nevyměnil by někdo scouta?
platím mu 11.000Hippopotamus wrote: Ráno vždy nájdeš každý typ zamestnanca na 100%. Btw. k čomu je dobrá výmena scouta?
asi ti teda dobře vydělává, když mu královsky platíš......a na co mít skauta na 100%.puzzle wrote:platím mu 11.000Hippopotamus wrote: Ráno vždy nájdeš každý typ zamestnanca na 100%. Btw. k čomu je dobrá výmena scouta?
Tak já vím, ale při 5 obchodech kolem 1M se to zase tak neprojevífrankie_doparoma wrote:puzzle: prave ted tam taky jeden je... http://www.soccerproject.com/spnewl_sta ... id=2574505
ps: scout neni jen na pocet nabidek v jednu dobu ale taky na ta vysi procent u odvodu a to se sakra vyplati mu platit 11k treba