zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
To fakt miluju, splatil jsem půjčku, zbývalo mě okolo 1M, vzal jsi druhou, a ono se to seklo, takže se ta půjčka splatila zase, a musel jsem si vzít další, takže mě to stálo 270K navíc super 

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
A hele, dnes na fóru slaví narozky hned 5 lidí. To tu ještě nebylo,že? nebo je nějaký den v roce kdy tu má narozky 6 lidí? 

-
- Member of the Soccer Project Association
Zase sa rútime do biedy... asi pred 2-3 mesiacmi sme mohli mať až 9 reklám, teraz už len 5.

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
hm...když se podívám do souhrnu přestupů tak se za poslední dobu prodalo snad jenom jedno CM o které bych měl zájem, další je teď na trhu ale když sem kontaktoval manažera tak mě bylo sděleno, že už se dohodl s jedním spřáteleným týmem
není to teď na to trhu jednoduchý 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
to vůbec ne a ta inflace, vše o 50-100% dráž než ceny na BSPapa Bouba Diop wrote:hm...když se podívám do souhrnu přestupů tak se za poslední dobu prodalo snad jenom jedno CM o které bych měl zájem, další je teď na trhu ale když sem kontaktoval manažera tak mě bylo sděleno, že už se dohodl s jedním spřáteleným týmemnení to teď na to trhu jednoduchý

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
A o jaké CM by jsi měl zájem,jedno pěkné se mi válí v týmuPapa Bouba Diop wrote:hm...když se podívám do souhrnu přestupů tak se za poslední dobu prodalo snad jenom jedno CM o které bych měl zájem, další je teď na trhu ale když sem kontaktoval manažera tak mě bylo sděleno, že už se dohodl s jedním spřáteleným týmemnení to teď na to trhu jednoduchý

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
23-25 let, s výkonem aspon 70 a při 100% exp aspon 73, agresivita 25-35%léblík wrote:A o jaké CM by jsi měl zájem,jedno pěkné se mi válí v týmuPapa Bouba Diop wrote:hm...když se podívám do souhrnu přestupů tak se za poslední dobu prodalo snad jenom jedno CM o které bych měl zájem, další je teď na trhu ale když sem kontaktoval manažera tak mě bylo sděleno, že už se dohodl s jedním spřáteleným týmemnení to teď na to trhu jednoduchý

-
peněz na účtech hodně (tím nemyslím ten svůjps2512 wrote:to vůbec ne a ta inflace, vše o 50-100% dráž než ceny na BSPapa Bouba Diop wrote:hm...když se podívám do souhrnu přestupů tak se za poslední dobu prodalo snad jenom jedno CM o které bych měl zájem, další je teď na trhu ale když sem kontaktoval manažera tak mě bylo sděleno, že už se dohodl s jedním spřáteleným týmemnení to teď na to trhu jednoduchý

Docela nedávno jsem koupil 2 slušné CM, oba za 22,5 mega. Tak když přihodíte nějaké drobáky navíc, tak vám je přenechám.
.
P.S. V kategorii 73+ se slušnou agresí se holt na ceny na Battle dívat nevyplatí, akorát je pak člověk nasraný, kolik míčů zas přihodil navíc.

P.S. V kategorii 73+ se slušnou agresí se holt na ceny na Battle dívat nevyplatí, akorát je pak člověk nasraný, kolik míčů zas přihodil navíc.

-
já vím, na jednom z nich jsem měl taky nabídku, než jste si s Resim začli hrát na bohatý klukymantel wrote:Docela nedávno jsem koupil 2 slušné CM, oba za 22,5 mega. Tak když přihodíte nějaké drobáky navíc, tak vám je přenechám..

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Myslím, že jsem nikdy neměl na účtě víc než 80 mega. Bohatý kluk určitě nejsem, ale někteří hráči se na transfer listu objevují málokdy a potom není třeba váhat, když se tam objeví.ps2512 wrote:já vím, na jednom z nich jsem měl taky nabídku, než jste si s Resim začli hrát na bohatý klukymantel wrote:Docela nedávno jsem koupil 2 slušné CM, oba za 22,5 mega. Tak když přihodíte nějaké drobáky navíc, tak vám je přenechám..
-
Zajímavý, prodal jsem GK a manažer toho týmu je asi nějakej zhulenej
koukal sem na jeho přehled přestupů a během 3 minut koupil 3 hráče za skoro 3M a hned je všechny 3 vyhodil
to sou věci co se na spéčku dějou.

ACS Pardubice
-
Možno si chce zrušiť narýchlo tím...dostať sa do mínusu je najrýchlejšia cesta, keďže o týždeň už neexistuješ, bez lognutia to pri súčasnom systéme môže v "lepšom prípade" trvať aj mesiac a pol. Ja som už o niečom takom tiež párkrát rozmýšľal...oliwapol wrote:Zajímavý, prodal jsem GK a manažer toho týmu je asi nějakej zhulenejkoukal sem na jeho přehled přestupů a během 3 minut koupil 3 hráče za skoro 3M a hned je všechny 3 vyhodil
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Ten tým má vubec zajímavou historii za ty 2 měsíce existence : FC Red Tygers KarvinaHippopotamus wrote:Možno si chce zrušiť narýchlo tím...dostať sa do mínusu je najrýchlejšia cesta, keďže o týždeň už neexistuješ, bez lognutia to pri súčasnom systéme môže v "lepšom prípade" trvať aj mesiac a pol. Ja som už o niečom takom tiež párkrát rozmýšľal...oliwapol wrote:Zajímavý, prodal jsem GK a manažer toho týmu je asi nějakej zhulenejkoukal sem na jeho přehled přestupů a během 3 minut koupil 3 hráče za skoro 3M a hned je všechny 3 vyhodil
ACS Pardubice
-
To bude s největší pravděpodobností "expert" Marek Pazdizdora, který zakládá (nebo zakládal) jednu dobu každý den nový tým, přivedl ho ihned k bankrotu a druhý den se registroval znova. Buď úchylná zábava, nebo spíše jakýsi typ retardaceoliwapol wrote:Ten tým má vubec zajímavou historii za ty 2 měsíce existence : FC Red Tygers KarvinaHippopotamus wrote:Možno si chce zrušiť narýchlo tím...dostať sa do mínusu je najrýchlejšia cesta, keďže o týždeň už neexistuješ, bez lognutia to pri súčasnom systéme môže v "lepšom prípade" trvať aj mesiac a pol. Ja som už o niečom takom tiež párkrát rozmýšľal...oliwapol wrote:Zajímavý, prodal jsem GK a manažer toho týmu je asi nějakej zhulenejkoukal sem na jeho přehled přestupů a během 3 minut koupil 3 hráče za skoro 3M a hned je všechny 3 vyhodil

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)