taky nechápu v čem má sokolík problemps2512 wrote:Ty nepřijedeš?Sokol Cejc wrote:Užijte si to kucí, su tam duchem s Vámi

Moderator: Czech Moderators
taky nechápu v čem má sokolík problemps2512 wrote:Ty nepřijedeš?Sokol Cejc wrote:Užijte si to kucí, su tam duchem s Vámi
mě pěkně kakášléblík wrote:Tak si to ta užijte pánové a já snad na nějakém příštím srazu zavítám také mezi Vás.
Doufám, že má Jarda pro mě šutr.....jinak nepřijedu!!!!!pupajdi13 wrote:Jinak : Xixorův pohár zabalen...Jarda Blažek už je na Letný .....a zahodinu vyrážíme na Ondřejov pro Pavla a pak rovnou na Brno.
No jo holt špatný termín otec by nemělpochopení kdybych místo oslavy jeho anrozenin jel za Váma pánové....ps2512 wrote:mě pěkně kakášléblík wrote:Tak si to ta užijte pánové a já snad na nějakém příštím srazu zavítám také mezi Vás.
Nepiš a chlastej.......náhodou někteří vědípupajdi13 wrote:Kdo nepřijel,ten silňe zaváhal,vcera se přímo tady na stadáku konalo disco-trisko ,ze na jižňí morave rostou žabky jako víno jsem poznal záhy,kdyz z tech cca 600lidí bylo 500 dívenek ve věku 13-18 a same krasňe rostoucí výstavňí kusy,to byl material na petrínskou ligu pane BigEl
Ještě, že jsem nepřijel. Já mám svou jedinou s níž hraju ligu zítra a co kdybych náhodou podlehnul jiné? Stačí mi ta jedna, jíž neustále podléhám.pupajdi13 wrote:Kdo nepřijel,ten silňe zaváhal,vcera se přímo tady na stadáku konalo disco-trisko ,ze na jižňí morave rostou žabky jako víno jsem poznal záhy,kdyz z tech cca 600lidí bylo 500 dívenek ve věku 13-18 a same krasňe rostoucí výstavňí kusy,to byl material na petrínskou ligu pane BigEl
Byl jsi rychlejší, já dorazil v 12:07.Hadis wrote:Hlásím návrat. V 12:00 jse zavřel vrata od garáže.
Super víkend, později sem dám více info, až se vrátí i pražáci a ostraváci
Co vaříš Foxi?Foxir wrote:Petržel