dobra sprava by to bola pred sezonoufrankie_doparoma wrote:To je dobra zpravaadriano10 wrote:Takže kompl postupuje do D14....

Moderator: Czech Moderators
A GFrankie pokud tedka nepostoupíš musím ti pøíštì oznámit jednu pro tebe velmi šptnou zprávu... . 6e za tebou postupí jeden suprovej èeskej tým. název manažera je shodnej s jedním špièkovým útoèníkem špièkovýho klubu..momo9111 wrote:dobra sprava by to bola pred sezonoufrankie_doparoma wrote:To je dobra zpravaadriano10 wrote:Takže kompl postupuje do D14....
hmmm ja sa tam budem pokusat vratit az dalsiu sezonu,tuto musim vytrenovane moje mlade talenty a potom sa tam vsetci stretnemeadriano10 wrote:A GFrankie pokud tedka nepostoupíš musím ti pøíštì oznámit jednu pro tebe velmi šptnou zprávu... . 6e za tebou postupí jeden suprovej èeskej tým. název manažera je shodnej s jedním špièkovým útoèníkem špièkovýho klubu..momo9111 wrote:dobra sprava by to bola pred sezonoufrankie_doparoma wrote: To je dobra zprava
Jj D14 bude èeskoslovenská bitka... vìøme( sorry frankie) že Frankie nepostoupí) a že Sosna (sorry smallhousi) sestoupí a že já a Scorpion postoupíme a bude to bratrovražedná divize...momo9111 wrote:hmmm ja sa tam budem pokusat vratit az dalsiu sezonu,tuto musim vytrenovane moje mlade talenty a potom sa tam vsetci stretnemeadriano10 wrote:A GFrankie pokud tedka nepostoupíš musím ti pøíštì oznámit jednu pro tebe velmi šptnou zprávu... . 6e za tebou postupí jeden suprovej èeskej tým. název manažera je shodnej s jedním špièkovým útoèníkem špièkovýho klubu..momo9111 wrote: dobra sprava by to bola pred sezonou
SPatna zprava by to nebyla, sem rad za kazdy cesky/slovensky klub v my divizi. Jinak super, scorpiona bych velice rad uvital (akorat premejslim jakej spickovej utocnik se tak jmenuje, myslis asi prezdivku ne?). Bylo by to okresni derbyadriano10 wrote:A GFrankie pokud tedka nepostoupíš musím ti pøíštì oznámit jednu pro tebe velmi šptnou zprávu... . 6e za tebou postupí jeden suprovej èeskej tým. název manažera je shodnej s jedním špièkovým útoèníkem špièkovýho klubu..