SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Post by MošnaM »

MošnaM wrote:A Béèko opìt zvítìzilo, tentokrát 1:0 s pøevahou - zisk 30K. V dalším kole v sobotu :!: zase venku a zase Géèkaø a zase jìštì slabší, než ten poslední. Copy: Takže Béèko má o co hrát :lol:
Béèko vyhrálo 1:0. S tím spokojenost, ale jelikož mìl pìtitisícový stadiónek, ztráta 40K :cry: . A už bych se chtìl ozvat - v šestém kole poháru po páté hraju venku :evil: (první kolo jsem vynechával) a tentokrát u ètvrtého z E-divize. Pøijde mi to trošku nespravedlivé. Pøedtím jsem si øíkal, že hrát venku u slabších je pøirozené, ale venku i u silnìjších ??? Tady nìco smrdí !!!
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
krup72

Post by krup72 »

MošnaM wrote:A už bych se chtìl ozvat - v šestém kole poháru po páté hraju venku :evil: (první kolo jsem vynechával)
Já zas hrál pokaždý doma, tak tím se to vyrovnává ;-)
Patt

Post by Patt »

ja v poharu prohral hned s Hackarem 3:0 :D:D:D:D:D
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Patt wrote:ja v poharu prohral hned s Hackarem 3:0 :D:D:D:D:D
haha tak ty si teda "frajer" :lol: :lol: :lol:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Woko

Post by Woko »

Jelikož v lize hraju tužku a spadnu, tak se asi orientuju na pohár, protože moje béèko si to dává, uvidíme, co se stane, když zaène hrát áèko...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Patt

Post by Patt »

Ivo08-LSG wrote:
nahodou ten Hackar dal vykon 116, coz ty ani v lize nedavas :lol:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Patt wrote:
Ivo08-LSG wrote:
Hahaha pokus o vtip dobry ale aspon si pozri moje ligove zapasy a potom pis :lol: :lol: :lol: a aspon tie kde som hral s Ackom a nie kde som musel davat hracov s lavicky...Lacko :lol: :lol:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
MošnaM

Post by MošnaM »

krup72 wrote:
MošnaM wrote:A už bych se chtìl ozvat - v šestém kole poháru po páté hraju venku :evil: (první kolo jsem vynechával)
Já zas hrál pokaždý doma, tak tím se to vyrovnává ;-)
No tos mì uklidnil :evil: : . Takže v prùmìru jsme hráli každý pùlku zápasù venku a pùlku doma a to je fér :lol: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Patt

Post by Patt »

Ivo08-LSG wrote:
Patt wrote:
Ivo08-LSG wrote: haha tak ty si teda "frajer" :lol: :lol: :lol:
Hahaha pokus o vtip dobry ale aspon si pozri moje ligove zapasy a potom pis :lol: :lol: :lol: a aspon tie kde som hral s Ackom a nie kde som musel davat hracov s lavicky...Lacko :lol: :lol:
tve posledni ligove zapasy:

RED BELIEVERS - LSG Nové Zámky (2 - 3) - tvuj vykon 113
LSG Nové Zámky - FC Nuts (3 - 4) - tvuj vykon 109
gicanes team - LSG Nové Zámky (1 - 0) - tvuj vykon 115
LSG Nové Zámky - Astra F.C (1 - 2) - tvuj vykon 115
TJ Sokol Libanon - LSG Nové Zámky (1 - 0) - tvuj vykon 105

lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ten hackar dokazal v poharu zahrat 116!!! :lol: :lol: :lol:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

LOL LACKO :lol: :lol: Skusim to napisat znova mozno pochopis a skusim po cesky :lol: Skus si pozrit moje zapasy kde hralo normal Acko cize kde nemuseli nastupovat hraci s lavicky...

Pretoze s Ackom kompletnym som este v lige nehral maximalne s takym ktore nemalo fyzicku...ale to niekto asi kto vypadol 3:0 s Hckarom nepochopi :lol: :lol: :lol:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
Patt

Post by Patt »

Ivo08-LSG wrote:LOL LACKO :lol: :lol: Skusim to napisat znova mozno pochopis a skusim po cesky :lol: Skus si pozrit moje zapasy kde hralo normal Acko cize kde nemuseli nastupovat hraci s lavicky...

Pretoze s Ackom kompletnym som este v lige nehral maximalne s takym ktore nemalo fyzicku...ale to niekto asi kto vypadol 3:0 s Hckarom nepochopi :lol: :lol: :lol:
omg :evil:
dival sem se na vsechny tvoje zapasy v teto sezone a zahral si jednou 125 a dvakrat 122 :wink:
to ze si nehral s kompletnym ackem je tvuj problem a nechapu proc si to nedokazes zaridit tak aby si s ackem ligu hrat mohl :?: :roll:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Tak ti to vysvetlim preco si to tak zariadit nemozem....Po prve mam moc agresivnych hracov ale to su moje sracky ze som takych kupoval...ale zrazu sa mi nahrnuli zapasy v poharoch priatelskych a nechcem si spravit v kazdom hanbu ze budem dostavat klepky tak niekde muselo ist aj Acko..a ak si pozries tie zapasy vsade mal super stastie vyhral devatkrat len o 1 gool a to neco znamenaaa...ale nehaj tak...a aby nepovedali ze sme OT taaak....Èo ako sa chystas na buduci rok SP poháru?? :lol: :lol:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
Patt

Post by Patt »

Ivo08-LSG wrote:Tak ti to vysvetlim preco si to tak zariadit nemozem....Po prve mam moc agresivnych hracov ale to su moje sracky ze som takych kupoval...ale zrazu sa mi nahrnuli zapasy v poharoch priatelskych a nechcem si spravit v kazdom hanbu ze budem dostavat klepky tak niekde muselo ist aj Acko..a ak si pozries tie zapasy vsade mal super stastie vyhral devatkrat len o 1 gool a to neco znamenaaa...ale nehaj tak...a aby nepovedali ze sme OT taaak....Èo ako sa chystas na buduci rok SP poháru?? :lol: :lol:
mno tak se neprihlasuj do tolika pratelskych poharu, prihlasuj se jen do 1 a nedavej si tolik pratelaku abys to vsechno stihal :wink:
a myslis ze si hanbu nezrobis tak ze zase spadnes do Gecka???

mno nechystam se nijak, mym cilem je neprohrat v 1. kole vice jak o 5 golu :oops:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

lol, ivo džoukr dne, mozna i tydne, s trochou stesti mesice a s kua velkym stestim i roku, no a kdyz bude mit ale kua fix pekelny stesti tak i roku ale kdyz o tom tak premejslim tak i loleq staleti by nebyl k zahozeni
ivo ses fakt borec, pobavis a zadarmo :lol:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Patt....do Gèka nespadneeeem to je istéé mam na to si myslim moc dobry tim aby som ta spadol :lol:

Frankie....opat bezduchy prispevok a vystrel do tmy na ktory sa ta nikto nepytal :lol: :lol:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”