Mirek wrote:Týká se to jen SP poháru a ligy, tak jak to vypisuje např SPMT a nebo v přehledu manažera. Když tam budeš mít serii 5xV tak přírůstek za každý zápas je kolem +80 diváků, jinak je přírůstek asi +30 diváků za vítězství. Za přáteláky a turnaje je přírůstek necelých 10 diváků. Nevím jestli jsou to konstantní hodnoty nebo nějaká procenta z předchozího stavu, ale nevšiml jsem si, že by se ten počet nějak výrazně měnil. To, pro pana Mošnu "nové pravidlo"

a pro mě pravidlo ze začátku mého působení na SP,

se mi docela šiklo, protože v "H" a "G" nebyl problém dělat dlouhé šňůry vítězství a mít za sezonu cca +2000 diváků bylo příjemné.

Nejsu si jisté, ale asi se to mění taky ty hodnoty podle divize. Řekl bych že čím je manažer výš tím ten přírustek je taky menší, jelikož já su v eFku a zdá se mi, že přírustek mám cca 70 fanoušků. Ale to je enom "pocit"...zkusim na to mrknout...
...jinak co se týče té novinky, řekl bych, že se netýká enom přírustku a úbytku fanoušků, ale také "nálady fanoušků"...vezmu svůj případ: sem měl teď v této sezóně sérii ligových výher a mezi tím sem měl aj řadu výher v přátelákách atp. a pak přišlo todle:
Výhra

Út 26 Kvě 2009 (04:43 CET) L FC DIVIRIKSAS 1 - 2 Sable Saunders
Prohra

Út 26 Kvě 2009 (18:07 CET) Př Sable Saunders 0 - 1 FK CHMEL
Výhra

Út 26 Kvě 2009 (22:03 CET) Př FC Miami Gepards 0 - 1 Sable Saunders
Prohra

St 27 Kvě 2009 (10:16 CET) Tur 1.CDF Lokomotiva Slaný 3 - 1 Sable Saunders
Výhra

St 27 Kvě 2009 (14:00 CET) Př bůři 0 - 4 Sable Saunders
Prohra

Čt 28 Kvě 2009 (04:47 CET) L Sable Saunders 1 - 2 Armia
...a po tem posledním jmenovaným ligovým zápasu mi spokojenost fanoušků klesla o 7%

...já měl za to, že to padá o 5%...
Nevím esli to tak bylo furt, ale mě se zdá, že ne, a že si tu zahrálo to nový pravidlo...nevim...
Co si o tem myslíte? Pletu se? -> padalo to vždycky o 7%?