Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by kopeckar »

MošnaM wrote:
lajcik wrote:Kam zmizely různé topicy (kde byly tipy a triky, rady, tabulky, fakta a teorie atd?
Zmizely v propadlišti dějin automatickým deletem poté, co už nikoho nezajímaly.
Nemyslí on náhodou to co je teď pod topikem FAQ? Každopádně bych byl pro to, přjmenovat ho na dejme tomu "Rady začínajícím manažérům" či nějak podobně. Nevím jak ostatním, ale mě název topiku FAQ nic neříká. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
MošnaM

Post by MošnaM »

kopeckar wrote:
MošnaM wrote:
lajcik wrote:Kam zmizely různé topicy (kde byly tipy a triky, rady, tabulky, fakta a teorie atd?
Zmizely v propadlišti dějin automatickým deletem poté, co už nikoho nezajímaly.
Nemyslí on náhodou to co je teď pod topikem FAQ? Každopádně bych byl pro to, přjmenovat ho na dejme tomu "Rady začínajícím manažérům" či nějak podobně. Nevím jak ostatním, ale mě název topiku FAQ nic neříká. :mrgreen:
Možná máš pravdu. Já měl za to, že má na mysli topiky, kde jsme kdysi řešili taktiky, výkony hráčů, agresi a podobně. Každopádně po tvém zásaho to má komplet :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
lajcik
Coach

Post by lajcik »

Sem vděčný za částečné vysvětlení a za vzoreček k výkonům!

FAQ jsem opravdu nemyslel to fakt ne :-)))
Myslel jsem jak stojí výše topiky kde se řešily výkony hráčů atd.. prostě tipy, triky, rady findy atd.. ale to sem již psal myslím 2X :-)

S těmi fanoušky, tam se ta "pomyslná řada" počítá i s přáteláky nebo pouze liga nebo liga a pohár? nevíte o tomhle někdo trochu více?

Taky by mě ještě zajímalo vliv taktiky soupeře na mojí taktiku a opačně (dlouhé míče vs protiútoky) ???
MošnaM

Post by MošnaM »

lajcik wrote:....S těmi fanoušky, tam se ta "pomyslná řada" počítá i s přáteláky nebo pouze liga nebo liga a pohár? nevíte o tomhle někdo trochu více?
Jenom doplním herní zprávu, která tuto změnu oznamovala (koukám, že to pěkně letí teda, měl jsem pocit, že to bylo nedávno :mrgreen: ):
SP wrote:19 Črv 2008 : Chytřejší diváci
Změna, která byla oznámena 25.dubna, nyní vstupuje v platnost. Diváci jsou nyní o něco chytřejší. Série výher či proher tak má zvýšený efekt na Vaše fanoušky.
A jsem docela zvědav, jestli někdo má nějaká čísla a podrobnosti. A to i k druhému dotazu, ale tam to nepředpokládám už vůbec :wink: .

Edit: Dobrý Mirku :!: :idea:
Last edited by MošnaM on Tue Jun 09, 2009 11:17 pm, edited 1 time in total.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Týká se to jen SP poháru a ligy, tak jak to vypisuje např SPMT a nebo v přehledu manažera. Když tam budeš mít serii 5xV tak přírůstek za každý zápas je kolem +80 diváků, jinak je přírůstek asi +30 diváků za vítězství. Za přáteláky a turnaje je přírůstek necelých 10 diváků. Nevím jestli jsou to konstantní hodnoty nebo nějaká procenta z předchozího stavu, ale nevšiml jsem si, že by se ten počet nějak výrazně měnil. To, pro pana Mošnu "nové pravidlo" :lol: a pro mě pravidlo ze začátku mého působení na SP, :shock: se mi docela šiklo, protože v "H" a "G" nebyl problém dělat dlouhé šňůry vítězství a mít za sezonu cca +2000 diváků bylo příjemné. :P
Angee

Post by Angee »

Mirek wrote:Týká se to jen SP poháru a ligy, tak jak to vypisuje např SPMT a nebo v přehledu manažera. Když tam budeš mít serii 5xV tak přírůstek za každý zápas je kolem +80 diváků, jinak je přírůstek asi +30 diváků za vítězství. Za přáteláky a turnaje je přírůstek necelých 10 diváků. Nevím jestli jsou to konstantní hodnoty nebo nějaká procenta z předchozího stavu, ale nevšiml jsem si, že by se ten počet nějak výrazně měnil. To, pro pana Mošnu "nové pravidlo" :lol: a pro mě pravidlo ze začátku mého působení na SP, :shock: se mi docela šiklo, protože v "H" a "G" nebyl problém dělat dlouhé šňůry vítězství a mít za sezonu cca +2000 diváků bylo příjemné. :P
Nejsu si jisté, ale asi se to mění taky ty hodnoty podle divize. Řekl bych že čím je manažer výš tím ten přírustek je taky menší, jelikož já su v eFku a zdá se mi, že přírustek mám cca 70 fanoušků. Ale to je enom "pocit"...zkusim na to mrknout...
...jinak co se týče té novinky, řekl bych, že se netýká enom přírustku a úbytku fanoušků, ale také "nálady fanoušků"...vezmu svůj případ: sem měl teď v této sezóně sérii ligových výher a mezi tím sem měl aj řadu výher v přátelákách atp. a pak přišlo todle:

Výhra :arrow: Út 26 Kvě 2009 (04:43 CET) L FC DIVIRIKSAS 1 - 2 Sable Saunders
Prohra :arrow: Út 26 Kvě 2009 (18:07 CET) Př Sable Saunders 0 - 1 FK CHMEL
Výhra :arrow: Út 26 Kvě 2009 (22:03 CET) Př FC Miami Gepards 0 - 1 Sable Saunders
Prohra :arrow: St 27 Kvě 2009 (10:16 CET) Tur 1.CDF Lokomotiva Slaný 3 - 1 Sable Saunders
Výhra :arrow: St 27 Kvě 2009 (14:00 CET) Př bůři 0 - 4 Sable Saunders
Prohra :arrow: Čt 28 Kvě 2009 (04:47 CET) L Sable Saunders 1 - 2 Armia

...a po tem posledním jmenovaným ligovým zápasu mi spokojenost fanoušků klesla o 7% :!: ...já měl za to, že to padá o 5%...
Nevím esli to tak bylo furt, ale mě se zdá, že ne, a že si tu zahrálo to nový pravidlo...nevim...
Co si o tem myslíte? Pletu se? -> padalo to vždycky o 7%?
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Angee wrote:
...a po tem posledním jmenovaným ligovým zápasu mi spokojenost fanoušků klesla o 7% :!: ...já měl za to, že to padá o 5%...
Nevím esli to tak bylo furt, ale mě se zdá, že ne, a že si tu zahrálo to nový pravidlo...nevim...
Co si o tem myslíte? Pletu se? -> padalo to vždycky o 7%?
já mám pocit že o 6 %.
A to přibývání fanoušku není podle divize ale podle mnoužství kolik jich máš (alespoň v přátelákách a turnajích jsem to měl takto: -20 000 fans +5, 20 000- +3 (přátelák), -20 000 +10, 20 000- +7 fans (turna)) 8)
U ligových zápasů by to němělo mít vliv ani na ligu a ani na množství fans
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
lajcik
Coach

Post by lajcik »

V přátelských zápasech je to již od od doby kdy jsem to hrál poprvé (snad ke konci roku 2005) a bylo to takhle:
ze začátku bylo cca
+5 - přátelák (jakýkoli výsledek)
+10 př. pohár (jakýkoli výsledek)
+75 - výhra v lize/poháru
-25 - prohra v lize/poháru
za jakoukoliv remízu nebyla změna v počtu fans

ale postupně časem, nejsem schoný říct kdy přesně,ale řekl bych že při počtu cca 17000 - 18000 se to změnilo na:
+4 - přátelák (jakýkoli výsledek)
+8 př. pohár (jakýkoli výsledek)
+40 - výhra v lize/poháru (poslední 4 výhry v lize,předtím byla prohra,zítra bude 5. zápas co vyhraju a pak 6. tak uvidím jestli přijde změna)
-25 - prohra v lize/poháru

podotýkám že spokojenost fans je téměř vždy 100%
za jakoukoliv remízu nebyla změna v počtu fans

když prohraješ mělo by to být 5%, nevšiml jsem si že by to bylo jinak, neprohrál si poslední přátelák pře ligou? to by sedělo. Jinak se tady počítá s hodně číly které jsou už dříve zaokrouhlouvány, takže vždy bude nějaká odchylka ;-)
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Teď jsem hrál přátelák venku, vyhrál jsem a přibyli mi 3 fanoušci :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
kopeckar

Post by kopeckar »

Sokol Cejc wrote:Teď jsem hrál přátelák venku, vyhrál jsem a přibyli mi 3 fanoušci :mrgreen:
Já to nejsem. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Slanec

Post by Slanec »

Sokol Cejc wrote:Teď jsem hrál přátelák venku, vyhrál jsem a přibyli mi 3 fanoušci :mrgreen:
A ti praví fanoušci zůstanou i když budeš prohrávat :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
kofi

Post by kofi »

Slanec wrote:
A ti praví fanoušci zůstanou i když budeš prohrávat :mrgreen:
Sokole my jsmééé s tebóóu, neópustíííme těééé.... :mrgreen:
FC Alkoholicks
ps2512

Post by ps2512 »

Tak mezi nima jsem byl asi i já potom co jsi mě nechal 2x vyhrát :mrgreen: :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

ps2512 wrote:
Tak mezi nima jsem byl asi i já potom co jsi mě nechal 2x vyhrát :mrgreen: :wink:
Takže už pátráme jen po dvou. Kdo se prosím vás dnes v 14.00 zúčastnil utkání mezi Betisem Sevilla a Sokolem Čejč a po shlédnutí tohoto mače se rozhodl vstoupit do Andrewových fanoušků, nechť se neprodleně hlásí na seretariátu klubu a uhradí členské příspěvky. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Tak Vám teda pěkně děkuju.
Zase si na dlouho rozmyslím, než něčím spřispěju do debaty, koňové :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”