puzzle wrote:ikdyž nejsem na SP nový tak mám 3 otázky
1) k čemu přesně je dobré skryté vlastnost
2)Jaký je rozdíl mezi Základním centrem mládeže a hypermoderním protože co hraju 3sezony tak mě přišel 1 hráč a druhý nebyl dost dobrý aby..... a to mám hypermoderní centrum a šef trenéra na 100%
3) Do jaké míry ovlivní taktika na zápas výsledek zápasu protože včera jsem hrás s hráče co má hráče max 80 a já mám hráče max 90 takže o něco lepší a prohrál jsem 2:0?? to je trošku dovné ne?
Děkuji za odpovědi...(prosil bych o odpovědi někoho zkušeného...děkuji)
1) Skrytá vlastnost je jedna ze třech hlavních vlastností, která přispívá k celkovému hodnocení dvojnásobnou váhou než ostatní vlastnosti (cca každých 7,5% hlavních vlastností je 1% celkového hodnocení. U ostatních vlastností to je 15% na 1%)
2) Základní centrum - mladík chodí co cca 60dní
Profesionální centrum - mladík chodí co cca 40 dní
Hypermoderní centrum - mladík chodí co cca 20 dní
To že hráč chodí neznamená že hráč vždy příjde. Je to buď že příjde, nebo nepříjde, vždy 50:50. Je to o náhodě. Ale podle typu centra se zkracují tyto intervaly.
3) Na to, že říkáš že nejsi nový tak děláš celkem začátečnické chyby. Jestli je teda tvůj tým 1.FC Krvavý Prapor. Protože celkový výkon dávají výkony jednotlivých hráčů + nálada v týmu + nastavená agresivita. Ty máš sice v týmu nějaké 90ky, ale když už mají přes 30roků, nebo mají nízkou fyzičku tak jak u tebe mají, tak se nemůžeš divit že zahrají hůř než odpočatý slabší hráč. A dva lepší hráči tým nedělají. Měl by jsi se zaměřit místo starých hráčů spíše na mladší hráče, nechávat je také odpočinout a posílat do zápasu s co možná nejvyšší morálkou a fyzičkou. Pak podají vyšší výkon jednotliví hráči a tím zahraje lépe i celý tým.