El, nemal by si stále pozerať len na výsledky svojich zápasov. To si potom ani nič také vidieť nemohol, keď pravidelne hrávaš o 20-30 menej ako súperBig El wrote:Nicméně výkony všech řad takhle vyrovnané jsem možná ještě neviděl, nevím jistě.

Moderator: Czech Moderators
El, nemal by si stále pozerať len na výsledky svojich zápasov. To si potom ani nič také vidieť nemohol, keď pravidelne hrávaš o 20-30 menej ako súperBig El wrote:Nicméně výkony všech řad takhle vyrovnané jsem možná ještě neviděl, nevím jistě.
No co kdyby chtěl někdo jeho jméno okopírovat?PaToM wrote:Meno s tildou a copyrightom - to je na východe Afriky bežné?
http://www.soccerproject.com/spnewl_sch ... p?sid=8226
Sice to údajně bylo až po hvizdu rozhodčího, ale co když to bylo během rozcvičování?frankie_doparoma wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=6780830
kdyz bezi zapas dve sekundy tak uz je to prvni minuta, jak je mozny ze se mi zranil hrac v nulty minute?![]()
navic si vykloubil rameno....
Naopak. Já většinou hraju zápasy, které vyhrávám.Hippopotamus wrote:El, nemal by si stále pozerať len na výsledky svojich zápasov. To si potom ani nič také vidieť nemohol, keď pravidelne hrávaš o 20-30 menej ako súperBig El wrote:Nicméně výkony všech řad takhle vyrovnané jsem možná ještě neviděl, nevím jistě.
bejt to behem rozcviceni tak nebudu stavet zranenyho hrace do zakladu abych ho hned stridal, leda ze by na sp byli jiny pravidla nez u fotbalu...Big El wrote:
Sice to údajně bylo až po hvizdu rozhodčího, ale co když to bylo během rozcvičování?![]()
rekl bych ze nekteri manageri zacinaji budovat kadrAzor wrote:Tak nakonec Ahiba šel 22.12 do týmu 1 FC BRNO UNITED za € 53.000.000,00, manažer tohoto bude 15.února slavit 2 roky na SP...Azor wrote:No jo, ale vezmi si, že ten Ahiba má agr. 5% a navíc je to CF. Tím ale neříkám že 50 mega je adekvátní nabídka, těch 40 mega je už na horní hranici... Nu, uvidíme jak to dopadneHippopotamus wrote:Čo to zase je? Tým by mali dať ban za znevažovanie SP peňazí...
Ten týpek (detaily tuBrahima Beugre Ahiba) bude hrať pri 100exp sotva 76
I dnes se přihlásil, tudíž zabanován není, jestli se ten obchod nějak pokutoval, to nevím. Níceméně to je velmi zajímavá cena nákupu...
mantel - mě se.e, že musím vyhazovat přes 10M za hráče s BP 73 při 100exp. Kdysi se obdobní hráči pořizovali rozhodně levněji... Jsem zvědavej, kde seženu hráče s výkony 74+mantel wrote:Fascinuje mně, že jsou ochotni dát tolik peněz za hráče s agresí 21% - kolik by stál s agresí 5? Ještě víc mně sere, že buduju tým s agresí kolem 20% a tihle pitomci už mi hromadu podobných hráčů přeplatili.
Však , když jsem zjistil reálné ceny hráčů, jsem upravil cíl z pokusit se uspět v Áčku na dostat se do Áčka.tomkycz wrote:mantel - mě se.e, že musím vyhazovat přes 10M za hráče s BP 73 při 100exp. Kdysi se obdobní hráči pořizovali rozhodně levněji... Jsem zvědavej, kde seženu hráče s výkony 74+mantel wrote:Fascinuje mně, že jsou ochotni dát tolik peněz za hráče s agresí 21% - kolik by stál s agresí 5? Ještě víc mně sere, že buduju tým s agresí kolem 20% a tihle pitomci už mi hromadu podobných hráčů přeplatili.to abych ještě zakšeftoval... sehnat do týmu hráče 75+ je utopie
a jak sleduju tebe, taky se nebojíš na hráče přihodit, když o něj stojíš
palo wrote:Tak já vám přijímám zápasy na poolu a vy na mne takto ???![]()
![]()
St 4 Led 2012 (14:00 CET) Př Dynamo Oleksovice 1 - 0 Stratovarius
St 4 Led 2012 (10:00 CET) Př FK Hash Rohatsko 3 - 2 Stratovarius
Út 3 Led 2012 (22:00 CET) Př FC Trabant 4 - 1 Stratovarius
Je to byznys jak prase...ps2512 wrote:palo wrote:Tak já vám přijímám zápasy na poolu a vy na mne takto ???![]()
![]()
St 4 Led 2012 (14:00 CET) Př Dynamo Oleksovice 1 - 0 Stratovarius
St 4 Led 2012 (10:00 CET) Př FK Hash Rohatsko 3 - 2 Stratovarius
Út 3 Led 2012 (22:00 CET) Př FC Trabant 4 - 1 Stratovarius![]()
![]()
to máš za to, ale zas tak na tom zas nejsi prodělečnej ne?
ale nejsi v mínusepalo wrote: Je to byznys jak prase...![]()
Tak si ten link rozklikni ešte raz a uvidíš nečakanú zmenu na striebornej pozíciiimpossible wrote:rekl bych ze nekteri manageri zacinaji budovat kadr
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... pagefrom=0
Nejvyšší nabídky
€ 50.000.000,00 Damned United
€ 38.666.666,00 FC The White Caps
€ 36.750.000,00 sT. ONO SV
Taky jsem si jí všimlHippopotamus wrote:Tak si ten link rozklikni ešte raz a uvidíš nečakanú zmenu na striebornej pozíciiimpossible wrote:rekl bych ze nekteri manageri zacinaji budovat kadr
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... pagefrom=0
Nejvyšší nabídky
€ 50.000.000,00 Damned United
€ 38.666.666,00 FC The White Caps
€ 36.750.000,00 sT. ONO SV