jj,je to šikovnej kluk a kamarádps2512 wrote:Ještě jsem neviděl Etwase aby něco nezařídil![]()

Edit : jupí-já-jou , ledy se prolomily

Moderator: Czech Moderators
jj,je to šikovnej kluk a kamarádps2512 wrote:Ještě jsem neviděl Etwase aby něco nezařídil![]()
Chyba bude u tebe, mně to facháZabral68 wrote: Nevíte někdo, co se stalo se stránkou "www.battle-strategy.com"?
Už 3 dny je mimo.....
Měl si pravdu. Už to jede.MošnaM wrote:Chyba bude u tebe, mně to facháZabral68 wrote: Nevíte někdo, co se stalo se stránkou "www.battle-strategy.com"?
Už 3 dny je mimo......
co nejvíce odehranýma zápasama.......musíš hrát ve všechny možný termíny a nej je vše vyhrátSe(basty)an wrote:POtřeboval bych se zeptat jak se dá nejrychleji navýšit týmová nálada???
Ještě doplním: Nejvíce bodů myslím přidává SP Pohár +3, takže to bych radil aspoŇ ze začátku nevypouštět.ps2512 wrote:co nejvíce odehranýma zápasama.......musíš hrát ve všechny možný termíny a nej je vše vyhrátSe(basty)an wrote:POtřeboval bych se zeptat jak se dá nejrychleji navýšit týmová nálada???
Slanec wrote:Ještě doplním: Nejvíce bodů myslím přidává SP Pohár +3, takže to bych radil aspoŇ ze začátku nevypouštět.ps2512 wrote:co nejvíce odehranýma zápasama.......musíš hrát ve všechny možný termíny a nej je vše vyhrátSe(basty)an wrote:POtřeboval bych se zeptat jak se dá nejrychleji navýšit týmová nálada???
Nebude to tím že máš víc zraněných, případně vykartovaných hráčů a máš zaškrtnutou ligu či SP pohár?TULEN wrote:Proč mi na BS nejde výpočet výkonu týmu?zadám zkopírovaný hráče navolím potřebné údaje a když dám výpočet tak mi to hází úplně nesmyslný sestavy a kolikrát tam chybí i 3 hráči v jedenáctce.
zaškrtlá liga,zraněný 1,vykartovaný 0,fakt už nevím co s tímkopeckar wrote:Nebude to tím že máš víc zraněných, případně vykartovaných hráčů a máš zaškrtnutou ligu či SP pohár?TULEN wrote:Proč mi na BS nejde výpočet výkonu týmu?zadám zkopírovaný hráče navolím potřebné údaje a když dám výpočet tak mi to hází úplně nesmyslný sestavy a kolikrát tam chybí i 3 hráči v jedenáctce.
A omezení výšky agresivity hráče jsi tam nedal žádný?TULEN wrote:FC Novák
Post Meno Vek Agresivita Forma Pokyn
GK Bart Flies Belgium 18 4% 26,20 Normálne
%
CB Nikolaj Irmiev Bulgaria 19 66% 49,90 Normálne
RB Martin Crossley Great Britain (UK) 21 41% 64,02 Normálne
LM Aleksandr Obsut Slovak Republic 22 55% 64,46 Hráť po krídle +1,2
CM Christian Pisano Italy 20 6% 44,88 Prihrávky +8,45
CM Antonio Alonso Angola 18 18% 40,35 Prihrávky +8,4
%
LF Leandro Luis Alberto Almaraz Argentina 19 2% 34,90 Normálne
CF Nikos Nalitzis Greece 23 33% 65,09 Na seba +0,3
%
takhle mi to vypočte
kopeckar wrote:A omezení výšky agresivity hráče jsi tam nedal žádný?TULEN wrote:FC Novák
Post Meno Vek Agresivita Forma Pokyn
GK Bart Flies Belgium 18 4% 26,20 Normálne
%
CB Nikolaj Irmiev Bulgaria 19 66% 49,90 Normálne
RB Martin Crossley Great Britain (UK) 21 41% 64,02 Normálne
LM Aleksandr Obsut Slovak Republic 22 55% 64,46 Hráť po krídle +1,2
CM Christian Pisano Italy 20 6% 44,88 Prihrávky +8,45
CM Antonio Alonso Angola 18 18% 40,35 Prihrávky +8,4
%
LF Leandro Luis Alberto Almaraz Argentina 19 2% 34,90 Normálne
CF Nikos Nalitzis Greece 23 33% 65,09 Na seba +0,3
%